homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Când este ovulatia


#1 2018-07-29 13:41:09

MonaD145
Membru
Inregistrat: 2018-07-29
Mesaje: 1

Când este ovulatia

Buna ziua ,am nevoie de ajutor legat de fertilitate si ovulație ,am un ciclu neregulat si am sa scriu exact despre ce perioada este vorba sa ma intelegeti !

Prima zi a ciclului 23 martie 2018 ( 6 zile ) -19 aprilie (prima zi a ciclului cu o durată de 6 zile ) deci durata de 28 de zile intre ele,apoi 16 mai (prima zi ) la fel sunt 28 de zile ....urmatorul 13 iunie ( 29 de zile )  si ultimul 7 iulie (25 zile ) după aplicația de pe telefon ar fi zis ca pe data de 17 iulie a fost ovulatia ....după cum puteti vedea ciclu nu este regulat și faptul că am avut ceva peridoada de a venit la 28 de zile e doar o intamplare pentru că la fiecare lună difera si ne dorim un copilas ,ideea este că nu știu cum să calculez având în vedere ca de la luna la luna difera ! Cel putin acum am luat in considerare aplicația dar nu ne-a ajutat cu nimic (nu vine bebele încă :-( ) ..aveți idee mai sunt persoane cu întâmplări similare ? Mulțumesc

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.