|
Nu esti logat.
Tratament pentru trichomonas#1 2007-01-21 15:11:04
Tratament pentru trichomonasBuna. de curand am ajuns la medicul gineco pt analiza, in urma unei secretii suspecte, galben-verzui, a mancarimilor si a usturimilor adiacente. Dupa analiza de laborator, am fost diagnosticata cu trichomonas si mi s-a prescris metronidazol padtile, canesten crema de 2 ori pe zi si comprimate vaginale klion timp de 10 zile. medicul mi-a zis sa fac si spalaturi interne cu ceai de galbenele sau de pelin, dar cititnd pe site cum ca nu prea se recomanda, nu am facut. Ultima oara a fost editat de senorita (2007-01-21 15:12:07) Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #2 2007-01-21 15:43:16
Re: Tratament pentru trichomonasasteapta sa termini tratamentul si dak persista mg iar la medicul ginecolog...e posibil ca secretia de acum sa se datoreze atat tratamentului cat si bolii...dar nu avem de unde sa stym sigur...asa ca dupa terminarea lui mg la medic iar sa te asiguri ca eshty vindecata...iar dak nuh sa incepi alt tratament... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-01-22 12:11:15
Re: Tratament pentru trichomonassecretia de acum zic eu ca e una normala...sa nu asteptam ca secretia vaginala sa dispara de tot, pentru ca nu e in regula sa se intimple asa ceva. Faci si tratament, senorita, e firesc sa fie uneori mai abundenta....iar la barbati trichomonas e asimptomatic de regula, nu ii supara nimik, de aceea transmit boala de colo colo cu larghete....dupa cum probabil stii, trichomonas e boala cu transmitere sexuala....atentie la protectia impotriva acestor boli de aici inainte, se pare ca fara astfel de protectie le cam iei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-01-23 18:12:08
Re: Tratament pentru trichomonasmultumesc mult... am sa astept sa termin tratamentul, ca sa stiu ce am d efacut. M-am documentat referitor la aceasta boala si stiu cum se manifesta la femei si cum NU la barbati, cum trebuie tratata si ce trebuie evitat. Numai ca nu ma asteptam sa fie atat de abundenta secretia asta, de-aia nu pot nicidecum s-o numesc normala. Se intampla de 3-4 ori pe zi, dar e destul de apoasa si daca stau aplecata deasupra toaletei, curge pur si simplu vreme de cateva secunde incontinuu. De-asta m-am speriat putin. Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #5 2007-02-27 19:28:37
Re: Tratament pentru trichomonasTocmai azi am fost la doc ginecolog pt un control. Mi-a luat proba de secretie si mi-a spus ca mai mult ca sigur este vb de infectie cu trichomonas,dupa simptome.Mi-a prescris MACMIROR COMPLEX(unguent,pe care am dat 300.000,am ramas masca can am auzit pretul).Problema e ca am uitat sa-l intreb pe doc daca si prietenul meu trebuie sa urmeze vreun tatament si as vrea sa stiu ce-mi recomandati. Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-28 09:25:42
Re: Tratament pentru trichomonastrichomonas este o boala pe care o poti face numai daca ti-a fost transmisa de la altcineva sau exista si alti factori care o pot declansa? Offline #7 2007-02-28 12:33:26
Re: Tratament pentru trichomonasinsa, calea de transmitere majoritara e cea sexuala. Evident trebuie tratat partenerul sexual si trebuie facut tratament mai hotarit decit crema macmiror(adica Fasigyn tablete si Flagyl ovule) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-02-28 19:17:40
Re: Tratament pentru trichomonasBun,deci tratamentu pe care mi l-a dat doctoru momentan este provizoriu,pana cand imi da rezultatul final,nu?abia atunci o sa-mi prescrie tratamentu propriu-zis si o sa-mi spuna si de prietenul meu cu ce trebuie sa se trateze Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #9 2007-03-01 14:59:51
Re: Tratament pentru trichomonasprobabil ca da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-03-06 09:15:26
Re: Tratament pentru trichomonasmacmiror complex unguent,scade efectu anticonceptionalelor? Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #11 2007-03-06 09:27:51
Re: Tratament pentru trichomonaseste unguent?daca da este local si nu scade efectul ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-03-06 09:45:37
Re: Tratament pentru trichomonasda,este unguent..insa tre' sa-l fol intern,in vagin Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #13 2007-03-06 09:47:03
Re: Tratament pentru trichomonasnu sunt probleme are actiune locala nu scade efectul ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-03-06 09:52:31
Re: Tratament pentru trichomonasok,mersi mult Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #15 2007-03-06 19:25:19
Re: Tratament pentru trichomonasAzi am fost la doctor,dupa rezultate.Am ramas masca cand,dupa ce doc a citit rezultatul,mi-a zis ca nu e nimic complicat,si ca e suficienta crema macmiror complex.L-am intrebat de preitenul meu,daca tre' sa se trateze..si mi-a raspuns f sigur pe el.."nu". Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #16 2007-03-07 10:21:34
Re: Tratament pentru trichomonaspai, possesiv, gardnerella nu e BTS...prietenul are probleme?altminteri nu il lasi nevindecat, daca nu are nimic nu trebuie sa se trateze Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-03-07 14:22:29
Re: Tratament pentru trichomonasStiu ca gardnella nu e BTS,insa eram putin derutata pt ca sapt trecuta cand am fost la control..doc mi-a scris pe reteta la diagnostic "vaginita"..si ma suspecta de trichomonas.Plus ca eu chair aveam simptome care ma trimiteau la gandu ca puteam avea trichomonas(mancarimi,arsuri, asociate cu secretie albicioasa, spumoasa),ceea ce banuia si doc,dupa ce i-am spus. Sa fie gresite analizele? Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #18 2007-03-08 10:18:56
Re: Tratament pentru trichomonasazi am terminat tratamentul cu macmiror..si nu se vad modificari..manacrimi am in continuare..si secretiile la fel,galbene,spumoase si in cantitate mare. Ce fac? Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #19 2007-03-08 11:13:22
Re: Tratament pentru trichomonaspana la urma ti-a dat tratament pt trichomonas? mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|