homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Papanicolau si analize


#1 2018-09-21 10:19:30

Utilizator123
Membru
Inregistrat: 2018-09-21
Mesaje: 1

Papanicolau si analize

Buna ziua,
Am facut de curand un examen Papanicolau si secretie vaginala si col.
Am urmatoarele rezultate:
Papanicolau: celule endocervicale prezente;negativ pt o leziune maligna; ORGANISME-bifat COCOBACILI; celule superficiala,intermediare frecvente, parabazale,bazale si frecvente PMN si hematii ( ce inseamna aceste hematii, deoarece nu eram in perioada menstruala-poate fi o rana ? ) clasa TBS NILM
Microbiologie-secretie col, secretie vaginala,examen microscopic,cultura,identificare: absente colonii patogene,absent candida, frecvente epitelii si PMN,flora polimorfa.
Buletinul de analiza nu are si antibiograma si nici concluzii si recomandari, asa cum am mai vazut in alte postari aici pe forum.
Programarea pt interpretare este peste 2 saptamani, insa pana atunci as dori o interpretare, ce inseamna toate aceste notari?
Specific ca am 24 de ani, nu am avut pana acum alte probleme, insa momentan disconfortul este destul de mare, senzatii de usturime (nu stiu cum sa le numesc altfel) si durere la contact.
Multumesc frumos !

Offline

 #2 2018-09-22 10:31:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 131630

Re: Papanicolau si analize

Sunt ok rezultatele, daca nu a iesit nimic la culturi inseamna ca nu e o infectie, nu ai ce antibiograma sa ai daca nu a crescut nimic la culturi
Ai facut vreun tratament inainte de recoltare ? Daca nu, sa nu fie o reactie alergica

Online

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.