homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort spontan - anemie?


#1 2019-01-07 20:01:51

Monica Ioana
Membru
Inregistrat: 2019-01-07
Mesaje: 1

Avort spontan - anemie?

Buna seara!
Pe data de 23 noiembrie am suferit un avort spontan, o sarcina de 8 saptamani cronologic, dar oprita in evolutie la 4 saptamani. Am eliminat sarcina natural, timp de 3 zile am sangerat abundent, dupa care am avut doar pete timp de o saptamana. Ecografic totul arata ok, sarcina s-a eliminat in intregime. Imediat dupa, la recomandarea medicului de familie am luat 2 saptamani Feroglobin si Vitamina C, dupa care m-am simtit mai bine.
In data de 17 decembrie am avut primul ciclu. Medicul ma avertizase ca e posibil sa fie mai abundent. A fost moderat cantitativ, dar a durat fix 10 zile. Au aparut din nou starile de epuizare, ametelile, migrene. Fiind si perioada sarbatorilor, am amanat vizita la medicul de familie. In ultimele 2 zile nu m-am simtit prea bine, stiam ca teoretic mai am 4-5 zile pana la urmatorul ciclu, numai ca supriza, in seara asta mi-a venit. Este normal? Efectiv sunt ingrozita de atatea sangerari si de aceste stari de epuizare si de ameteli. Sa ma incerc programez la ginecolog? Sa incep sa iau din nou fier si eventual calciu? Va multumesc anticipat.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.