homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu iesit din comun!


#1 2019-02-12 21:59:09

Cenzo
Membru
Inregistrat: 2019-02-12
Mesaje: 1

Ciclu iesit din comun!

Buna seara,

Am 21 de ani aproape de 22. In ultimele doua luni am avut parte de niste experiente foarte neobisnuite legate de menstruatie.

Totul a inceput luna trecuta. Am un ciclu destul de haotic dar in general vine la un interval de 30-35 de zile. In acel caz trebuia sa vina cel tarziu pe 2 Ianuarie 2019. A avut o intarziere mare, ceea ce m-a pus pe ganduri ca e posibil sa fie sarcina din moment ce am fost activa sexual in luna respectiva. In final, a venit pe 16 Ianuarie (2 saptamani intarziere), relativ mai puternic decat de obicei in primele 2 zile. Dupa totul a decurs normal timp de inca 4 zile. (6 zile total)

Acum, daca e sa luam in considerare regula de 30-35 zile, ar fi trebuit sa vina la un moment dat dupa data de 15-16 februarie. Incepand cu saptamana trecuta am avut secretii dense, in cantitati considerabile, de culoare maro, iar incepand cu 10 februarie (acum 2 zile) au inceput sa fie mai deschise la culoare, rosiatice, practic sange. Fluxul nu este constant, cantitatea este mai mica decat un ciclu obisnuit si in acelasi timp ma ingrijoreaza ca a venit cu 1 saptamana mai devreme (daca este pana la urma ciclu). Tin sa precizez ca in aceasta luna nu am fost deloc activa sexual deci banuiesc ca sansa de sarcina este exclusa dat fiind ca luna precedenta am avut in final un ciclu normal.

Acum partea cea mai ciudata. Desi sangerez, nu am niciun fel de durere, nici de burta, nici de spate, nici de sani. Ma simt perfect normal.

Din cate am citit pe internet este posibil sa se intample asta poate pentru ca am avut o luna fara ovulatie??! Este vreo sansa sa fie vorba de ceva mai serios ce necesita atentie? Tin sa precizez ca mersul la un ginecolog acum ar fi destul de problematic din moment ce sunt studenta plecata din tara prin Erasmus. As prefera sa evit situatia daca se poate nustiu

Offline

 #2 2019-02-13 08:58:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137248

Re: Ciclu iesit din comun!

Da, e posibil sa fi fost un ciclu anovulator sau pur si simplu o mica dereglare, fara sa mergi la medic nu prea are cum sa-ti spuna cineva cu exactitate
Daca se repeta si luna viitoare ar fi bine sa mergi la un control

Online

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.