|
Nu esti logat.
Harmonet vs Karissa#1 2006-05-02 22:34:26
Harmonet vs KarissaA mai luat cineva Karissa? Harmonet nu se mai gaseste si mi s-a recomandat Karissa stie cineva ceva???? Nu stiu ce sa fac, trebuia sa incep o folie noua dupa pauza de 7 zile dar daca iau Karissa trebuie sa o iau in prima zi a menstruatiei????????? sau pot sa le iau in continuare si sa ma protejez in primele 7 zile ca schimb anticonceptionalele ?????? HELP ME Offline #2 2006-05-02 22:39:22
Re: Harmonet vs Karissapai dc ai depasit pauza de 7 zile nu le mai poti lua,tb sa astepti urmatoarea menstra A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #3 2006-05-02 22:45:53
Re: Harmonet vs Karissanu am depasit pauza Offline #4 2006-05-02 22:47:09
Re: Harmonet vs Karissain seara asta trebuia sa incep a doua folie dar nu am mai gasit Harmonet si mi s-a dat Karissa Offline #5 2006-05-03 09:35:43
Re: Harmonet vs Karissapoti sa incepi folia.o sa-ti mai explice si doctoressa mai pe indelete. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline Publicitateloading...
#6 2006-05-03 11:27:55
Re: Harmonet vs KarissaKarissa e produs de Richter Gedeon.Din nefericire, nu stiu ce progestativ contine si care sunt dozele.Daca te uiti pe prospect si imi scrii si mie informatiile astea eventual voi putea zice mai multe.In principiu insa sper ca ai inceput folia. Rugamintea mare fiind ca pe viitor sa iti iei macar o zi pentru a primi raspunsul....din pacate nu stam on line permanent Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2006-05-03 12:14:26
Re: Harmonet vs KarissaAm inceput folia ,dar mai am o intrebare daca am schimbat anticonceptionalele si nu am luat prima pastila in prima zi a menstruatiei ci am continuat dupa pauza de 7 zile ,urmatoarele 7 zile trebuie sa ma protejez??? Offline #8 2006-05-03 12:19:15
Re: Harmonet vs Karissapai eu te-am intrebat sa-mi spui de pe prospect ce contin astea si in ce cantitati.Daca vrei sa-mi raspunzi la intrebarea asta, voi putea sa-ti dau un raspuns clar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2006-05-03 12:22:46
Re: Harmonet vs Karissao sa fac rost de prospect intr-o ora si o sa iti spun si atunci o sa astept mai multe raspunsuri Offline #10 2006-05-03 12:25:25
Re: Harmonet vs KarissaDe ce nu e la tine prospectul? Ma rog....in principiu nu e cazul de protectie suplimentara. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2006-05-03 12:38:44
Re: Harmonet vs KarissaPROSPECTUL A RAMAS ASEARA LA PRIETENUL MEU Offline #12 2006-05-03 14:27:41
Re: Harmonet vs KarissaUn drajeu contine gestoden 0.075 mg si etinilestradiol 0.020 mg si excipienti Offline #13 2006-05-03 15:01:07
Re: Harmonet vs KarissaEste identic cu Harmonette si cu Logest(difera doar firma producatoare). Asta inseamna ca tu practic iei aceleasi pastile, desi le cheama altfel. Asadar e perfect in regula cum ai luat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-05-03 15:40:05
Re: Harmonet vs KarissaMultumesc si eu mult, mult de tot ,eram ingrijorata nu stiam ce sa fac acum totul e ok Offline #15 2006-07-10 12:33:01
Re: Harmonet vs KarissaIau acum Karissa la recomandarea medicului ginecolog,deoarece a trebuit sa fac o intrerupere de sarcina(era cu probleme, luasem antibiotic fara sa stiu ca sunt insarcinata).Deocamdata e ok.Ceea ce as vrea eu sa stiu, sunt efectele secundare.Ma voi ingrasa sau voi slabi?In trecut am luat Mercilor, mi-a fost super ok si slbisem involuntar f mult!Acum care vor fi efectele? Offline #16 2006-07-10 12:44:16
Re: Harmonet vs KarissaMonzag, nimeni nu poate stii....depinde de organismul tau....eu zic sa ai rabdare si incredere si e foarte probabil ca nu vei avea probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2006-08-01 11:23:29
Re: Harmonet vs KarissaBuna ziua, Offline #18 2006-08-01 11:43:44
Re: Harmonet vs KarissaDeea_k, Harmonet, Karissa si Logest au concentratii identice in compozitie, dar totusi sunt produse si comercializate de firme diferite. Chiar nu aveam idee k prospectele lor difera privind reactiile adverse intrucat nu le-am citit k sa le pot compara. Probabil fiind companii diferite si testele lor au fost conduse pe esantioane de subiecti diferiti, care probabil nu au inregistrat aceleasi reactii adverse, de unde si deosebirile. E insa doar o parere, care nu stiu cat este de conforma cu realitatea. How good it is to live, even at the worst! Offline #19 2006-08-09 15:29:11
Re: Harmonet vs KarissaBuna ziua, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|