|
Nu esti logat.
Anticonceptionale - dureri de sani-2#20 2010-03-23 15:10:35
Re: anticonceptionale - dureri de saniDa, vineri termin folia. Cancerul nu doare, stiu, dar un nodul doare ... Nu zic ca se aplica si in cazul meu, dar un nodul sau asa ar putea sa doara ... Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-03-23 15:11:01) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #21 2010-03-23 15:16:41
Re: anticonceptionale - dureri de saniDeci esti inainte de menstruatie, asta ar putea fi o cauza Offline #22 2010-03-23 15:20:12
Re: anticonceptionale - dureri de saniOk, am inteles ... Sper ca n-are legatura febra, ca mintea mea bolnava face tot felul de asocieri cu durerea de brat, umar, san etc ... O sa vad si dupa menstra. Mersi din nou ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #23 2010-03-23 15:20:46
Re: anticonceptionale - dureri de saniN-ai pentru ce Offline #24 2010-03-23 17:46:54
Re: anticonceptionale - dureri de saniam si eu o intrebare mi-a prescris medicul ginecolog anticonceptionale diane 35 am luat 2 zile medicamentu si stare de greata si ameteala si sunt super molesita trebuie sa le intrerup ? mentionez k mi le-a prescris pt un chist ovarian Offline Publicitateloading...
#25 2010-03-23 18:25:22
Re: anticonceptionale - dureri de sanijoze, ti-am raspuns dincolo... Offline #26 2010-03-26 13:31:36
Re: anticonceptionale - dureri de sanisalut eu iau yasmin de 6 luni primele luni m-au durut ingrozitor sani dar dupa au incetat durerile ba chiar au mai crescut un pic Offline #27 2010-03-26 13:51:13
Re: anticonceptionale - dureri de sanidaca durerile au aparut de cand ai inceput sa le iei, mergi la doctor sa ti le schimbe. Offline #28 2010-05-11 20:46:26
Re: anticonceptionale - dureri de saniAm 1 an de cand iau AC Novynette,iar azi au inceput sa ma doara sanii mai tare sanul stang la atingere.As vreau sa stiu care este cauza si daca este ceva grav. Offline #29 2010-05-11 21:36:38
Re: anticonceptionale - dureri de sanio posibila dereglare hormonala. Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-05-11 21:36:58) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #30 2011-03-12 01:01:08
Re: anticonceptionale - dureri de saniBuna seara! Am si eu o problema asemanatoare:iau Yasmine de aproape 2 ani fara pauza si ca reactii adverse pot mentiona durerile de sani, am mai avut aceasta problema si cand am fost la ginecolog la controlul de rutina n-a dat importanta acestui simptom, mi-a zis ca probabil e ceva hormonal si sa nu mi fac griji, intr-adevar nu ma dor in fiecare luna foarte intens, dar in februarie m-au durut atat de tare incat nu suportam nici cea mai mica atingere, sanii erau exagerat de tensionati, asa ca am hotarat sa iau o pauza luna aceasta, desi medicul meu la controalele de rutina mi-a zis ca nu e nevoie de pauza.Acum sanii au revenit la normal, nu ma dor, nu sunt tensionati,saptamana viitoare incerc sa ajung la control dar ma tem ca doctorul imi va da acelasi raspuns si de aceea solicit si o alta parere, chiar trebuie ignorate aceste dureri? Va multumesc anticipat. Offline #31 2011-03-12 05:52:32
Re: anticonceptionale - dureri de sanidesigur ca nu trebuie ignorate durerile! Offline #32 2011-03-12 22:04:19
Re: anticonceptionale - dureri de saniMultumesc frumos pt raspuns, o sa incerc sa schimb medicul, chiar daca la mine in oras e f laudat cu mine mi se pare a fi superficial in anumite privinte. Offline #33 2011-03-13 18:08:07
Re: anticonceptionale - dureri de saniAsta e un efect advers al oricei metode combinate si foarte posibil sa fie in cazul tau din cauza Yasminelor si a dozei maricele de estrogen. Intreaba si alt medic daca nu asta e cauza. Offline #34 2011-03-16 23:37:40
Re: anticonceptionale - dureri de saniBuna seara!am ajuns la medic, mi-a facut ecografie la sani, nu am nimic si mi-a recomandat Logest si Mameldin crema, sa vedem cum o sa-mi fie. Am si eu o curiozitate, de ce sunt Yasminele atat de scumpe fata de alte anticonceptionale, de ex? oare din cauza ca contin o cantitate mai mare de hormoni decat altele,mai multi hormoni, mai multi bani? eu credeam ca trebuie sa inghitim o cantitate cat mai mica de hormoni, in concluzie pt curiozitatea mea ce au Yasminele de-s asa scumpe, eu le-am luat aproape 2 ani si cand am trecut de la Jeanine la Yasmine aveau acelasi pret si acum sunt departe unele de celelalte, acum am remarcat. Offline #35 2011-03-17 08:22:54
Re: anticonceptionale - dureri de saniyasmin si yaz din acte stiu eu si din cate mi s-a spus, sunt pilule straine(nemtesti) si de asta sunt mai scumpe... Offline #36 2011-03-17 09:13:40
Re: anticonceptionale - dureri de sanipretul tine de producator, nu de cantitatea de hormoni Offline #37 2011-04-09 23:29:36
Re: anticonceptionale - dureri de saniBuna, am si eu o problema cu sanii, ma cam dor de ieri , si parca sunt un pic mariti.. iau yasmin de 2 ani jumate, iar pastilele le iau corect, iau si androcur, dar pe ala recunosc ca nu-l iau foarte corect... mi-e cam frica, sper sa nu fie stiti voi ce...ideea e ca in urma cu trei saptamani am avut contact, iar el si-a dat drumul, iar la noua zile dupa acest contact, am luat LEVOCARBON, care cica ar interactina cu yasmin ( unii zic ca nu, farmacista mi-a zis ca carbunele medicinal nu scade efectul AC) Mentionez ca acela a fost singurul contact Ultima oara a fost editat de dana93 (2011-04-09 23:30:40) Offline #38 2011-04-09 23:32:04
Re: anticonceptionale - dureri de sanila noua zile dupa contact e ca si cum ai zice ca am mancat azi si peste 9 zile ma doare burta de la ce-am mancat azi.. nu are nicio legatura, nu poti fi gravida. nu stiu sa-ti zic daca interactioneaza levocarbon cu yasmin, ideea e ca daca interactioneaza trebuie sa te protejezi suplimentar cat timp iei medicamentele si 7 zile dupa.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|