|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-2#20 2007-01-24 14:40:14
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Eu nu m-am ingrasat de la triquilar din contra am slabit 2-3 kg la inceput, dupa care m-am mentinut fara probleme. Chiar ma gindeam ca este un mit ingrasatul de la pastile. If you are going through hell, keep going Offline #21 2007-01-24 15:26:31
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu iau yasmin de 9 luni cred ...cam asa ... poate mai mult nici nu stiu sigur ... si nu mam ingrasat deloc de la ele it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #22 2007-01-24 15:46:06
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu iau de 6 luni karissa si ma gandesc sa le schimb(desi imi sunt cele mai indicate pt ca am avut hepatita) deoarece nu ma pot oprii din mancat(m-am ingrasat),mi-a scazut apetitul sexual si sunt plina de cosuri.zilele astea ar trebui sa ma duc sa mi le cumpar de la planing si am sa intreb cu ce le-as putea schimba. Offline #23 2007-01-24 17:14:12
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Apetitul sexual mi a scazut si mie de cand iau Yasmin...si m am ingrasat 5kg in 3 luni, cu tot regimul pe care l tzin (regim disociat)....... Cocorosie! Offline #24 2007-01-25 11:02:47
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mie de la yasmin mi s-au marit cam dupa prima luna si se vede diferenta de cum erau inainte si cum sunt acum as vrea sa ramana asa mereu 8-> Pain is inevitable, suffering is optional. Offline Publicitateloading...
#25 2007-01-25 13:39:06
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Inainte luam Marvelon si ma ingrasam doar cu vreo 3 kg , acum de 1 an iau Lo Femenal si m-am ingrasat si mai mult.Inainte sa iau anticoceptionale aveam 55 kg acum am 63-64 Kg la 162m. Nu stiu ce sa fac ... fiindca, medicul de planificare zice ca trebuie sa-mi controlez pofta de mancare...dar cum? Iau anticoceptionale la 8 seara, iar la 9 am pofta sa mananc ceva dulce Ultima oara a fost editat de elenag84 (2007-01-25 14:08:52) Offline #26 2007-01-25 13:43:29
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???elena, eu am ot spus: rontaiti fructe. Nobody home Offline #27 2007-01-25 15:43:56
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Melody, Rigevidon nu are doza mai mare de hormoni decit Yasmin...are doar alt progestativ, atit. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-01-25 15:50:55
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???multumesc doctoressa, eu am zis doar ce mi a scpus doctorul..habar nu aveam daca are dreptate sau nu. Cocorosie! Offline #29 2007-01-25 15:51:40
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Nu are....comisionul, deh Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-01-25 16:19:44
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nu stiu ce sa mai zic...la mine creseterea in greutate a fost semnificativa...adik totusi...13 kg...oricum eu sunt pro anticonc orice ar fi dar in legatura cu ce zicea doctoressa despre antic. potrivite...cred ca erau cele bune...uite de ex prima data mi-am facut analize si mi s-a recomandat marvelon si de la planning si de la gineco....siam pus 13 kg in 6 luni pe care nu le-am mai dat jos de tunci (nici nu am tinut vreo cura sau ceva...dar nici nu am mancat mai mult)...de 4 luni iau mercilon...tot la recomandarea medicului...si nimic...din contra...am mai pus 2.5 kg (bine dar asta mi se intampla si inainte in perioada iernii)....nu stiu ce sa mai fac...de grasa nu arat pt ca sunt inalta...dar totusi de la 57 in talie la .....f mult si de la 26 la blugi la 30 si nu stiu ce sa fac!!!IMI VREAU CORPUL DE DINAINTE...SAU MACAR ACOLO SA MAI DAU JOS CEVA(si asta fara sa merg vara la mare sa stau la soare si sa elimin astfel apa, prin urmare slabind....)ce sa fac?? nu sunt adepta curelor si regimurilor.....a reusit cineva sa slabeasca...pur si simplu? Ultima oara a fost editat de bela (2007-01-25 20:35:58) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #31 2007-01-25 18:01:16
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???doctoressa,as vrea sa stiu parerea ta,este pe prima pagina-ultimul mesaj.te rog,ca maine ar trebui sa mi le cumpar si nu stiu ce sa fac. Offline #32 2007-01-25 22:00:44
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???credeti ca doar retinerea de apa justifica cresterea in greutate?(cu toate ca in cazul meu/...inseana ca am cam o tona de apa in organism ) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #33 2007-01-26 10:43:40
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Multumesc doctoressa! Azi am fost la planificare si mi-a dat Novynete a zis ca e dozajul mai mic si nu o sa mai am asa pofta de mancare si in plus i-am comunicat de problema mea cu circulatia sangelui(am circulatia proasta la maini si picioare) si ea mia recomandat Novynete. Sper sa fie mai bun decat Lo-Femenal Offline #34 2007-01-26 13:45:31
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???danielutza, nu stiu cu ce le-ai putea schimba pentru ca nu stiu nimik despre tine. Vorbeste insa despre toate astea cu medicul de planning Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-01-26 21:36:19
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mutumesc pt raspuns! Ultima oara a fost editat de danielutza (2007-01-26 21:44:28) Offline #36 2007-01-26 22:01:38
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???scz de off-topic dar nu avea rost sa deschis un nou topic....am terminat antibioticul sambata trecuta. voi fi protejata de maine sau de duminica?pt. k a 7a pastiluta de la terminarea antibitocului o voi inghiti maine "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #37 2007-01-26 22:05:36
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???de maine ... asa am auzit eu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #38 2007-01-26 22:13:13
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???asa ma gandeam si eu dar tot pe forum mi s`a zis ca de duminica. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|