homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari


#1 2019-09-01 19:43:51

ClaudiuS
Membru
Inregistrat: 2019-09-01
Mesaje: 0

Sangerari

Buna.
Stiu ca probabil sunt sute de posturi de genul in forumul asta dar am o anumita nesiguranta pe care as vrea sa o rezolv.

Eu am 19 ani , iar prietena mea are 20. Fiind amandoi niste "cumintei", nu am avut niciodata experiente sexuale. Am facut oral (licking in mare parte) dar au fost si cateva incercari de normal esuate (in sensul in care nu am reusit sa facem nimic; nu am reusit sa intru deloc - chiar si in zi de azi). Suntem igienici si niciodata nu am facut sex neprotejat. Recent (mai exact pe data de 24 august) am reusit pentru prima data sa folosesc UN deget pe prietena mea fara ca ea sa imi spuna ca are dureri, usturimi, etc. Totul a mers foarte bine, mi-a spus ca a simtit pentru prima data un orgasm. Acum incepe problema : Din 25 august pana azi inclusiv ( 1 septembrie) prietena mea a avut / are scurgeri de sange, de mai multe culori (rosu, rosu deschis, maro, maro inchis, maro deschis) + ceva care seamana cu secretiile nazale (sange intarit presupun) (*mentionez ca ciclul i-ar trebui sa vina in jurul datii de 5 septembrie). Am cautat pe internet care ar putea fi cauzele si am gasit o varietate de raspunsuri incepand de la dereglari hormonale, infectii, pana la sarcina. Prietena mea nu a mers la un ginecolog dar o sa isi faca o programare cat mai curand. Voi ce credeti ca ar putea fi?
P.S. Sper ca am pus topicul unde trebuie ????

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.