|
Nu esti logat.
Am uitat sa iau pilula#1 2007-01-24 11:01:16
Am uitat sa iau pilulaSalut. Am o mica problema si sper ca ma puteti ajuta. Iau Novynwtte de 5 luni, iar saptamana asta am uitat sa iau o pilula. Duminica seara am luat, luni am uitat, iar marti (ieri) am luat seara normal (tot atunci mi-am dat seama ca am uitat luni). Nu am stiut ca sa fac cu pilula care a ramas in plus si din cate stiu eu trebuie toate luate chiar daca am intarziat sau uitat, asa ca am luat-o in dimineata asta, nefiind sigura daca e bine sa iau 2 pastile odata. Acum am cateva intrebari si anume: voi avea nevoie de protectie suplimentara, si daca da ce perioada? (nu am mai avut relatii sexuale de duminica deci sunt sigura ca nu poate aparea problema unei sarcini), am facut bine ca am luat pastila pe care am uitat-o azi dimineata sau era mai bine sa iau ambele pastile aseara? Offline #2 2007-01-24 11:05:49
Re: Am uitat sa iau pilulacred ca e ok si daca ai luat-o azi dimineata. timp de 7 zile ai nevoie de protectie suplimentara. Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #3 2007-01-24 11:05:54
Re: Am uitat sa iau pilulaAm uitat sa mai intreb ceva. Este posibil sa apara ceva probleme datorita faptului ca am luat pastilele in acest mod si la aceste intervale, altele in afara de faptul ca nu voi fi bine protejata? Offline #4 2007-01-24 14:34:24
Re: Am uitat sa iau pilulanu vei avea alte probleme, puteai foarte bine sa iei si ambele pastile deodata. Protectie suplimentara 7 zile si gata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-02-01 11:01:21
Re: Am uitat sa iau pilulaam si eu o intrebare. dupa prima folie de yasmin mi s-a diminuat ciclul, iar acum, dupa a doua s-a diminuat si mai mult. inainte aveam cam 4 zile, din care 2 mai abundente acum am avut doar 3 zile din care una aproape deloc. stiam ca se mai diminueaza, dar chiar asa mult? trebuie sa va spun ca folia a doua am luat-o cu o zi intarziere, fara sa-mi dau seama si apoi am facut sex neprotejat. ciclul a venit la data la care trebuia. ar putea fi sarcina peste ciclu avand in vedere ca s-a diminuat? multumesc mult! "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-01 11:05:35
Re: Am uitat sa iau pilulaNu iti fa griji Sammy, e de la pastile...nici vorba de sarcina. Asa mult se diminueaza, cu atit mai mult cu cit tu aveai si asa putin. Nu e de rau...dupa mintea mea e de bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-02-01 11:14:21
Re: Am uitat sa iau pilulacand eram adolescenta si nu-mi incepusem viata sexuala aveam un ciclu ff abundent si le invidiam pe cele care aveau putin. dupa ce am inceput viata sexuala s-a mai diminuat, dar acum insa m-am cam panicat pt ca era vorba de inceperea foliei cu o zi mai taziu si m-am gandit ca poate e ciclu peste sarcina. multumesc mult pt raspuns. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #8 2010-07-07 09:40:36Re: Am uitat sa iau pilulafetele va rog...am o problema..luni am uitat sa i-au pastila si nu mi-am adus aminte decat pana in aceasta dimineata cand le-am luat pe luni si marti dar am avut contact aseara..ce pot face?pot lua pilula de urgenta?va rog sa-mi raspunde-ti ca sunt disperataaa:( Offline #9 2010-07-07 09:41:33
Re: Am uitat sa iau pilulada, eu as lua Postinor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|