|
Nu esti logat.
Yasmine-2#20 2007-02-01 22:42:15
Re: yasminestie cineva daca anticonceptionalele yasmin te protejeaza si in acele 7 zile de pauza? Nu scrie nimik in legtatura cu asta in prospect. Ultima oara a fost editat de ALEM (2007-02-01 22:55:28) Offline #21 2007-02-01 22:44:36
Re: yasminete protejeaza. sigur. Nobody home Offline #22 2007-02-02 16:21:55
Re: yasmineImi puteti explica cum actioneaza anticonceptionalele yasmin asupra corpului pt a fi protejata si in acele 7 zile de pauza, ca nu prea inteleg. In cele 21 de zile am inteles, dar daca nu mai iei pastile.. ce se inampla cu corpul in acele 7 zile? De ce esti protejata si atunci? Offline #23 2007-02-02 21:30:05
Re: yasminepai din moment ce le iei corect ...adica nu intarzii mai mult de 12 ore esti protejata si in cele 7 zile de pauza it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #24 2007-02-11 16:34:24
Re: yasmineAm si eu o intrebare: ora la care se iau pastilele trebuie sa fie aceasi si intre luni? e deja al 3-a luna si am avut telefonul descarcat in ziua in care trebuia sa incep sa le iau si mi-am adus aminte mai tarziu(cam dupa 1 h) si pe urma pe celelalte le-am luat la aceeasi ora cu 1 din blister, dar nu aceeasi ora ca celelalte 2 luni.Este vreo problema ca e alta ora? Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-11 17:35:46
Re: yasminenu, nu este.atata timp cat nu o iei cu o intarziere mai mare de 12 ore fata de ora stabilita. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #26 2007-03-18 20:52:24
Re: yasmineHelp!!!!! Am si eu o nelamurire in privinta pilulelor Yasmine. Sunt la a treia folie de Yasmine, am inceput asta de nevoie pentru ca dupa ce am intarcat copilul la 5 luni jumatate, menstruatia tot numi venea... asa ca dupa 5 luni de intarziere am inceput sa iau yasmine la recomandarea medicului. Acum o saptamana am observat dupa doua zile in care stiu bine ca am luat pilula sear, ca am omis intr-o zi sa iau o pilula. Greseala mea este ca le iau destul de tarziu si nu stau sa mai ma uit la folie, iau o pilula si gata! Tot in acea perioada, am si avut contact sexual... ceea ce ma nelinisteste profund! Deci sa fiu mai precisa: sangerarea am avut-o in a parta zi de cand mi s-a terminat folia anterioara, apoi am inceput intr-o zi de marti o noua folie iar vineri presupun ca am uitat sa iau pilula (sau joi...) sambata am luat, duminica la fel si luni dimineata am observat pe foile ca sunt cu o zi in urma! Contactul sexual a fost sambata si duminica. Acum eu am continuat sa iau Yasmine, la indicatia medicului, insa n-am mai luat si pilula pe care am uitat-o. In prospect scrie ca in astfel de cazuri se ia pilula uitata cand iti amintesti... dar nu cred ca are vreun efect dupa mai mult de 2 zile... Offline #27 2007-03-18 20:56:25
Re: yasminesanse ai...eu iti recomand sa iei acum pastila uitata (ca sa nu ai sangerari inainte de pauza de 7 zile)...sa iei in continuare folia si sa te protejezi pana inghitzi 7 pastilute...in ceea ce priveste contactele de de sambata si duminica nu styu ce sa ti zic...ashteapta eventual pana maine sa vezi ce zice doctoressa...dak e sau nu nevoie de postinor... happy with him...inlove with him... Offline #28 2007-03-19 10:52:52
Re: yasminein care vineri(sau joi) ai uitat pastila?daca e vorba despre sapt care tocmai s-a incheiat, poate ca ar fi bine sa iei postinor...daca nu, oricum e prea tirziu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-03-19 11:13:08
Re: yasminenu, e vorba de saptamana trecuta... ziua de 8 sau 9 martie, in prima saptamana de luat yasmine! Ultima oara a fost editat de Mirela_Giurgia (2007-03-19 11:24:31) Offline #30 2007-03-19 11:17:52
Re: yasminecind spun prea tirziu inseamna ca oricum nu se mai poate face nimic acum decit sa astepti....si da, din nefericire posibilitatea nu poate fi exclusa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2007-03-19 11:24:17
Re: yasmineSi inca un lucru foarte important pe care vreau sa il stiu... cat de mult afecteaza pe fat faptul ca iei anticonceptionale fara sa stii ca esti insarcinata? Eu acum mai sunt si gripata si iau medicamente la greu... Cand am avut cealalta sarcina am fost foarte atenta sa nu fi luat nici un medicament si pilulele le oprisem cu un an inainte de a ramane! Am un copil perfect sanatos si imi doresc sa fie si al doilea la fel de sanatos! Daca in urma medicamentatiei mele sunt sanse de diverse malformatii sau te miri ce altceva vreau sa stiu clar acest lucru! Iti multumesc mult pentru primul raspuns si il astept cu nerabdare pe cel de-al doilea! Offline #32 2007-03-19 11:26:05
Re: yasminepastilele contraceptive nu iti vor malforma copilul. Restul medicamentelor, daca nu stiu ce sunt nu stiu sa iti spun ce efect au Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2007-03-19 11:42:33
Re: yasminede exemplu... am luat paracetamol, acum iau modafen de 2 zile... cate 2 cam la 6 ore. Mai am si dureri de masea si obisnuiesc sa iau si Ketorol... in rest mai iau si vit. C si sirop de patlagina si ceaiuri. Sper sa nu dauneze nimic din ce am scris si sper sa nu-mi fi scapat nici un medicament pe care l-am luat de o saptamana incoace. Offline #34 2007-03-19 12:05:05
Re: yasmineKetorolul nu este recomandat în timpul sarcinii sau al travaliului. Ketorolul nu este recomandat spre administrare mamelor care alapteaza. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-03-19 12:36:36
Re: yasminesi care ar fi recomandarile in cazul meu ... sa vad daca la terminarea foliei voi sangera si daca nu sa merg la medic inainte de a incepe o noua folie? sau sa merg oricum la medic? si daca da cand anume e cel mai bine sa fac un control ginecologic? Offline #36 2007-03-19 13:14:48
Re: yasminedaca nu apare menstra in perioada de pauza nu incepe o noua folie si mergi la medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2007-03-19 13:23:37
Re: yasmineMerci mult doctoressa! Offline #38 2009-09-17 14:56:16
Re: yasminebuna...sunt noua pe aici....am si eu o intrebare....cum actioneaza yasmin? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|