homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pariuri-total


#1 2019-11-14 17:44:32

ganla
Membru
Inregistrat: 2019-10-25
Mesaje: 0

Pariuri-total

Sub total se înțelege numărul de puncte, goluri, partide, jocuri sau seturi în joc. Acceptarea pariurilor pe totaluri se face în orice birou de pariuri. Acesta este unul dintre cele mai comune tipuri de pariuri, la egalitate cu pariurile pe principalele rezultate ale jocurilor.

De obicei pariurile pe total sunt organizate destul de simplu astfel: casa de pariuri oferă un anumit număr de goluri, iar jucătorul trebuie să prezică mai mult de acest număr va fi marcat de echipe sau mai puțin. Prin urmare, pariurile pot fi doar pe total mai mult sau pe total mai puțin.

Există trei tipuri
Tipuri de totaluri pe exemplul Ligii de pariuri

Multiplu 0.5.
Are aspectul cel mai simplu. Dacă totalul, de exemplu, este egal cu 2.5, atunci când pariați pe TB, trebuie să înscrieți 3 sau mai multe goluri în joc. În consecință, atunci când pariați pe TM, este necesar ca jocul să nu depășească 2 goluri.
Multiplu 1.
Coeficientul pentru un astfel de total este mai mare, dar dacă totalul este egal cu 3 și în joc este marcat 3 goluri, atunci va exista o rambursare a pariului.
Totalul Asiatic.
Un astfel de crater total 0.25. Este ceva mediu între cele două specii anterioare. Dacă pariați pe TB 2.25, atunci aceasta înseamnă că jumătate din miză merge pe TB2, iar cealaltă jumătate pe TB 2.5. Pot juca ambele pariuri, pot juca unul dintre pariuri sau pot pierde ambele pariuri.
Exemplu de pariu
În meci Manchester United-Leicester City casa de pariuri Liga de pariuri oferă următoarele cote pe tot parcursul:

Dacă punem pe TB 2.5 100$, atunci în cazul victoriei vom primi 218$. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de 3, 4, 5 sau mai multe goluri în joc. În lipsa de goluri, precum și cu unul sau două goluri, pariul va pierde.

Dacă riscați să pariați pe TB 3, atunci vom primi 304 $ dacă jocul va fi marcat cu 4, 5 sau mai multe goluri. La 3 goluri marcate se va reveni miza, iar dacă în joc este marcat 0,1 sau 2 goluri, pariul va pierde.

Casele de pariuri acceptă pariuri și pe un total individual. În aceste cazuri, nu se ia în considerare numărul total de puncte sau goluri acumulate în joc, ci numărul acestora acumulat de un atlet sau de o echipă individuală. De asemenea, casele de pariuri acceptă pariuri pe totaluri în anumite perioade, partide, seturi etc.

Ce trebuie să acorde atenție?
Spartacus Total + CSKA = 3

Statisticile echipelor.
Dacă doriți să pariați pe TB2.5, atunci vedeți de câte ori fiecare dintre Echipe a luat un total de top în sezon. De asemenea, merită să ridicați statisticile personale ale întâlnirilor dintre echipe.
Echipe.
În cazul rănilor portarilor și apărătorilor principali, șansele de goluri cresc, iar în cazul rănilor jucătorilor de atac se diminuează.
Motivație.
Dacă în primul meci de cupă favoritul a pierdut cu o diferență de două goluri, atunci el va avea o supermotivație pentru a înscrie 3 goluri pe meci.
Vremea.
În vreme caldă, în ploaie sau zăpadă, activitatea echipelor scade, astfel încât acestea să se joace de obicei pe totalul inferior.
Pariurile pe totaluri pot fi făcute de ordinari sau exprese, pot fi jucate pe totaluri Live, pot fi dezvoltate strategii special pentru a juca pe totaluri. Totalurile folosesc în pariurile lor, atât amatori, cât și profesioniști. Un mare plus al acestor piețe de pariuri este că marja de pariuri în ele este minimă, ceea ce înseamnă că probabilitatea unor cote valabile este destul de mare.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.