|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele interactioneaza cu....?-4#58 2007-05-17 20:26:17
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?Azi am fost la dr ginecolog si mi-a prescris un tratament cu : Zanocin, Metranidazol si Klian - ovule. Offline #59 2007-05-17 20:45:37
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?zanocinul e atibiotic - deci protectie pe durata tratamentului si dupa tratament pana mai inghiti 7 pastile mami de minuni Offline #60 2007-07-03 14:44:30
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?sapt trecuta am fost al ORL si mi s-au prescris niste medicamente si as vreasa stui daca scad sau nu efectul antico.am pb cu nasu ,am o deviatie de sept si mi-a zs ca am si rinita.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #61 2007-07-03 15:25:57
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?cel de al doilea sigur nu scade pt ca are efect local...de primul nu stiu sa ti spun... happy with him...inlove with him... Offline #62 2007-07-03 15:38:23
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?aha ms mult o sa mai astept si alte pareri. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#63 2007-07-03 16:08:58
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?nici primul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #64 2007-07-03 16:27:51
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?aha deci el pot lua linistita ms frumos doc si crys. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #65 2007-07-03 16:38:10
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?cu drag Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #66 2007-07-16 11:44:29
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?se poate sa mai fi intrebat daca vitaminele interactioneaza in vreun fel cu AC, as vrea sa ma aisgur. asadar, combinatia de calciu, vitamina D3, vitamina C si vitamina B6 (Cal-C-Vita adica) interactioneaza cumva? multumesc There ain't no sunshine now that he's gone Offline #67 2007-07-16 11:49:54
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?viatminele si Ca???eu stiam ca nu..ptr ca eu chiar am intrebat medicul daca interactioneaza ca-s dependenta de Ca si Mg ptr ca imi scade ff repede Offline #68 2007-07-16 11:55:56
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?pai na... stiam de vitamina C ca ar interactiona... de aceea am repetat intrebarea, sa ma asigur ca nu va fi nevoie de protectie suplimentara eu chiar la planning am fost sfatuita sa iau Cal-C-Vita si pe mom nici nu mi-a stat mintea sa intreb daca ar interactiona cumva. of of. mersi mult pt raspuns There ain't no sunshine now that he's gone Offline #69 2007-07-16 12:00:50
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?nu sunt pro cu vitaminele...doar ca antibburile intervin in absorbtia vitamine A mi se pare...adica ele influenteaza absorbtia vit...dar invers nu sunt probleme... happy with him...inlove with him... Offline #70 2007-07-16 12:10:42
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?a, bun! sar'na pt raspuns There ain't no sunshine now that he's gone Offline #71 2007-07-19 14:18:35
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?BUNA TUTUROR,SANT NOUA PE ACEST FORUM AM SI EU O PROBLEMA.ACUM CATEVA LUNI MI-AM SCOS STERILETUL SI DUPA CATEVA ZILE AU APARUT NISTE SCURGERI APOASE SI ABUNDENTE.TIN SA VA SPUN CA MI-AM FACUT PAP-UL SI A IESI II ZICEA MEDICUL CA AM UN FEL DE MICROB ANAEROB ,DECI O INFECTIE MI-A DAT TRATAMENT CU MACMIROR COMPLEX SI SPALATURI CU CEAI DE PELIN SI CEVA ANTIBIOTICE MIE SI SOTULUI DEOPOTRIVA.MI-AM FACTUT TRATAMENTUL DAR NIMIC NICI O SCHIMBARE, PARCA ERA MAI RAU. DUPA ACEIA L-AM SUNAT SI MI-A ZIS CA SA-MI PUN KLION D SI SPALATURI CU CEAI DE PELIN SI GALBENELE , FAC TRATAMENTU DE 2 ZILE S PARCA ACUM CULOAREA E SPRE VERZUIE SI TOT ASA LA CONSISTENTA.NU MAI STIU CE SA FAC,NU AM AVUT ASA CEVA NICIODATA SANT DISPERATA!!!!!!!! DACA SE POATE DOCTOREASA TE ROG DA-MI UN SFAT PLS . NU MAI POTTT. MUTUMESC FRUMOS Offline #72 2007-07-19 20:10:39
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?monnika77, esti ingrozitor de offtopic aici 9dar nu ar conta prea mult), doctoressa e in conccediu (deci nu iti poate raspunde). dar nu inteleg de ce tipi la noi (si pentru postul asta scris cu majuscule iei warn acum). Nobody home Offline #73 2007-07-20 10:39:09
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?revin cu o mica intrebare.....am fost f racita si am luat cam multe pastile pt tuse...adica tussin.acestea anuleaza efectul anticonceptionalelor cilest?va multumesc Offline #74 2007-07-20 11:06:31
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?nu happy with him...inlove with him... Offline #75 2007-07-20 12:42:13
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?multumes crys_ty_na.eram putin ingrijorata...nu folosec de prea mult timp anticonceptionale si abia acum invat cum sta treaba. Offline #76 2007-07-20 12:43:30
Re: anticonceptionalele interactioneaza cu....?cu placere citeste pe aici...ca o sa inveti multe happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|