|
Nu esti logat.
Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametril-5
#77 2009-03-17 23:22:43
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilbuna.sunt si eu noua pe aici.sper sa nu fac vreo greseala.am si eu o problema si nu.mi da pace.mi.a intarziat menstruatia.e a doua luna cand nu vine.s.a mai intamplat sa intarzie dar nu mai mult de 2 saptam.am av contact sexual neprotejat dar nu a ejaculat inauntru niciodata.am facut 2 teste care au iesit negative.apoi am luat orgametril 5 zile , 2 pastile pe zi.sunt 8 zile de cand le.am oprit si nimic.ma dor putin sanii.atat.mentionez k dupa ce am luat orgaametril am mai facut un test care a iesit tot negativ.nu mai stiu ce sa cred.daca imi puteti da un sfat, o parere...va multumesc. Offline #78 2009-03-17 23:25:54
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilavand in vedere ca banuiesc ca cel putin un test a fost facut la 7 zile de la intarziere o sarcina se exclude...medicul ce ti a spus? pare a fi vb de o dereglare...iar daca orgametrilul nu a funtionat trebuie incercata o alta abordare... happy with him...inlove with him... Offline #79 2009-03-17 23:50:15
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilmultumesc de raspuns.:)la medic o sa merg iar marti(de azi intr.o sapt).doar atunci m.am putut programa.da, testele au fost toate facute la intervale de cel putin 7-8 zile.sper sa fie doar o dereglare.am si luat multe medicamente in ultimele luni.poate si de asta.sunt cam speriata.sper sa fie ok. Offline #80 2009-03-17 23:52:06
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrildaca nu va aparea in aceasta saptamana pana la consult iti va prescrie medicul altceva pt aparitia menstrei... happy with him...inlove with him... Offline #81 2009-03-18 09:55:52
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilbuna din nou.ma mai linistisem aseara dupa ce am primit raspuns de la crys_ty_na, dar cineva caruia i.am spus acelasi lucru(ce am scris si aici), imi spune..ai mare grija ca simptomele tale sa nu fie un inceput de cancer, si deja ma trimitea la cluj sau timisoara..dar ce simptome ca eu nu am spus decat ca mi.a intarziat menstruatia.nu vreau sa mi.o ia in nume de rau, poate ca doar a vrut sa dea un sfat, dar totusi m,a speriat tare rau... Offline Publicitateloading...
#82 2009-03-18 10:09:09
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilcine ti-a zis asta ? spune prostii, cum sa fie absenta menstrei simptom de cancer ?? Offline #83 2009-03-18 10:13:35
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilda. asta spuneam si eu.cum poti sa spui asa ceva?doar se intampla foarte des sa fie pur si simplu dereglari.mercic de raspuns Offline #84 2009-03-18 10:14:40
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilstai linistita, nu e nimic grav Offline #85 2009-03-18 10:20:01
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilasa sper si eu.oricum marti merg la medic.merci mult.pupici Offline #86 2009-03-21 16:40:02
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilbuna fetelor.am revenit cu vesti noi.si bune:D.mi.a venit astazi.(in sfarsit)va pup.si multumesc pentru ajutor inca o data. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|