|
Nu esti logat.
Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametril
#1 2007-01-25 14:12:38
Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu OrgametrilBuna! Offline #2 2007-01-25 14:29:01
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrildiane35 nu se ia pe termen lung.e folosit mai mult k tratament...in jur de 6 luni...dar 3 ani fara pauza...posibil sa fie si din cauza acestui anticonceptional.mergi mai rpd la medic.poate raspunde doctoressa dac mai continui sau nu cu tratamentul Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-01-25 14:34:53
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametril
medicul mi le-a prescris k tratament pt un chist si mi-a zis k nu e nici o problema sa le folosesc si k anticonceptionale. l-am intrebat in mod special acest lucru. in plus, am fost la control, tot la el, pe durata celor 3 ani si nu mi-a zis k ar ar trebui sa fac pauza, sau ceva de gul.... Offline #4 2007-01-25 14:47:49
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrileu zic sa opresti orgametril. el suprima ovulatia si menstruatia atita timp cit e luat zilnic fara intrerupere...deci, daca vei continua sa il iei nu va aparea menstruatia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-01-26 00:22:45
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu OrgametrilAm patit si eu la fel,doar ca mie doctorul m-ia zis sa beau orgametril 5 zile cate 3 pe zi,asa am facut si m-ia venit a cincea zi si din ziua aia am si inceput sa beau prima pastila,exact cum a zis si doctoresa opreste tratamentul cu orgametril. "nu dau autografe" Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-07 00:21:11
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilsalutare.mi s-a prescris orgametril pentru ca nu mi-a venit menstruatia.doctorita mi-a spus sa iau 10 zile cate 2 pe zi. eu am luat 5 zile pentru ca incepuse sa ma doara ficatul destul de tare.astazi e a 3a zi de cand am oprit orgametrilul si nu mi-a venit.cat trebuie sa mai astept?si daca pana la urma nu vine ce sa fac?tin sa mentionez ca am facut teste de sarcina si eu iesit negative si menstruatia nu mi-a venit deloc nici luna trecuta. va rog ajutati-ma Offline #7 2007-08-07 12:51:48
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrileu zic sa mai astepti vreo 3-4 zile si, daca nu apare, sa mergi la medic(eventual altul) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-11-13 20:46:29
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilam folosit si eu orgametril...de o saptamana iau de teama sa nu fiu insarcinata...acum de doua zile l-am intrerupt ,ma dor sani,sau si umflat putin..inainte nu aveam nimic acum ma simt ca o minge..acum de doua ziel decand nnu le mai iau astept menstra...in cat timp ar trbui sa vina de la intrerupere..eu deja am doua zile decand numai iau... Offline #9 2007-11-13 21:04:13
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilcam 5 zile...o saptamana...variazade la organism la organism...dar mai mult de 2 zile oricum... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-11-14 12:10:08
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilclar. la mine au trecut 5 Offline #11 2007-11-14 16:02:04
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilsi este normal sa te simti putin "umflata",sa te doara sani si sa-i simti mariti?....credeti ca astea sunt efectele orgametrilului?.......mersi mult pentru raspunsuri. Offline #12 2007-11-14 16:13:06
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilpoate fi vb de SPM... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-11-14 16:16:37
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilnu inteleg..ce inseamna? Offline #14 2007-11-14 16:18:10
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilsindrom pre-menstrual Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-11-14 16:25:30
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilok..se poate sa fie....cu toate ca luna trecuta mi-a venit c.m normal la 28 zile insa a tinut doar 3 zile..nu cum tinea deobicei 5....iar eu m-am speriat si am inceput sa iau orgametril de teama....trebuia sa fi asteptat luna aceasta sa vad daca tot asa vine si atunci sa incep sa-mi fac probleme....acum cred ca am dereglat tot organismul... o saptamana am luat orgametril si de trei zile am incetat sa le mai iau...insa sani i simt umflati si putin durerosi la doua,trei zile cand luam orgametril....oricum multumesc pentru raspunsuri...sunteti niste dragute....eu sunt speriata de un ciclu peste sarcina avand in vedere ca a tinut asa putin luna trecuta.... Offline #16 2007-11-14 16:28:48
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilnoriaa...dc nu faci un test de sarcina daca au trecut 3 saptamani de la contactul cu risc...asta ca sa scapi de dubii...si sa te protejezi cu prezervativ ca sa nu mai ai probleme pe viitor...si sa nu mai faci experimente cu organismul tau... happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-11-14 16:34:50
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilasa am sa fac..am sa merg sa iau un test....contactul cu risc nu avea cum sa fie acum 3 saptamani pentru ca eu de o luna sunt in tara..iar sotul meu in spania....sunt speriata pentru ca din luna august decand am ajuns in spania.....prima luna mi-a venit mai devreme..a doua luna mai tarziu cu cateva zile..iar a treia cand am revenit acasa..a fost normal la 28 zile dar doar trei zile in loc de 5....de asta am ineput s aiau orgametril pentru ca am vazut ca a fost mai putin decum era...dar am sa merg sa-mi iau un test totusi....mersi Offline #18 2007-11-14 16:38:02
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrileu sunt de parere ca nici nu poate fi vb de sarcina...indiferent cat de repede a venit sau cat de mult a intarziat...sau cate zile te a tinut...fa pt siguranta ta un test maine dimineata cu urina prima...si nu mai asculta tot felul de "solutii" antisarcina cum ar fi asta cu orgametrilul...daca intradevar era sarcina oricum doar un avort putea rezolva problema...dar nici vb...micsorarea duratei menstrei cel mai probabil s a datorat schimbarii mediului... happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-11-14 16:45:06
Re: Absenta menstruatie, in ciuda unui tratament cu Orgametrilok..mersi mult...am sa fac totusi un test...dar totusi crezi ca durerea si marirea sanilor se datoreaza tot orgametrilului..pt ca inainte cand a venit ciclul chiar si cel de trei zile a existat spm....iar dupa acea nu am mai avut probleme de genul dureri sau sani umflati.....insa acum i simt asa...si eu cred ca tot din cauza schimbului de mediu.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|