homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce şanse am să fiu însărcinată?-9

#153 2007-11-16 14:32:39

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ce şanse am să fiu însărcinată?

dar ai calculat? macar stii care sunt zilele in care esti la ovulatie.

mami de minuni hjarta

#154 2007-11-16 14:35:20

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Buna Ziua!
Sper ca am postat unde trebuie .... am o intrebare smile :
Aseara am facut un test de sarcna si mi-a iesit a 2-a linie slab vizibila.
Problema este ca am dureri de burta ca si cand mi-ar veni menstruatia.... este posibil sa imi vina menstruatia ?
Imi doresc foarte mult un bebe dar eu simt ca o sa imi vina menstruatia ...
Ciclul mi-a intarziat 2 zile....
Multumesc.

#155 2007-11-16 14:37:59

o'hara
Platinum member

da e pozitiv atunci e clar sarcina. ia cate un no-spa de fiecare data cand ai dureri, fara a depasi unul la 3-4 ore sau supozitoare cu scobutil (uscosim, scopantil). asta pana mergi la dr si anume peste vreo 2 saptamani ca acum n-are ce vedea ca e pitic. sarcina usoara!

mami de minuni hjarta

#156 2007-11-16 14:42:25

andreeahana
Membru

am calcula si mia dat 15 deci in a 15 zi as avea ovulatie daca bine am inteles:P

fetele bune ajung in rai...fetele ca mine ajung unde vor...

#157 2007-11-16 14:42:42

SoareleMeu
Hero member

eu_vreau a scris:

da e pozitiv atunci e clar sarcina. ia cate un no-spa de fiecare data cand ai dureri, fara a depasi unul la 3-4 ore sau supozitoare cu scobutil (uscosim, scopantil). asta pana mergi la dr si anume peste vreo 2 saptamani ca acum n-are ce vedea ca e pitic. sarcina usoara!

Deci durerile nu sunt de la menstruatie ?
Multumesc mult !!! Imi vine sa te pup smile smile smile
Ma gandeam sa merg la doctor saptamana viitoare ?
Nu imi vine sa cred ca am ramas gravida din prima luna smile ... ma gandeam ca o sa am de munca mai mult big_smile
Daca nu iau nici o pastila e ok ? ... nu sunt durerile atat de puternice numai ca ma sperie gandul ca o sa imi vina menstruatia sad
Sarcina usoara si tie !

Publicitate

loading...

#158 2007-11-16 14:45:58

o'hara
Platinum member

smile sunt de la faptul ca uterul creste. e bine sa iei no-spa daca durerile nu sunt f puternice pt ca nici contractiile astea nu il ajuta prea mult la implantare. sunt pastile care se recomanda in astfel de cazuri. si noi luam smile e posibil ca saptamana viitoare medicul sa nu prea vada nimic la echo...mai curand cealalta saptamana...pt ca altfel ai sanse sa te intorci dezamagita acasa ca nu a vaut nimic si sa stai asa o saptamana in starea asta. mai bine mai tarziu smile

merci smile

mami de minuni hjarta

#159 2007-11-16 18:10:08

SoareleMeu
Hero member

eu_vreau a scris:

smile sunt de la faptul ca uterul creste. e bine sa iei no-spa daca durerile nu sunt f puternice pt ca nici contractiile astea nu il ajuta prea mult la implantare. sunt pastile care se recomanda in astfel de cazuri. si noi luam smile e posibil ca saptamana viitoare medicul sa nu prea vada nimic la echo...mai curand cealalta saptamana...pt ca altfel ai sanse sa te intorci dezamagita acasa ca nu a vaut nimic si sa stai asa o saptamana in starea asta. mai bine mai tarziu smile

merci smile

Salut.
Doctorul o sa imi prescrie vitaminele pe care le voi lua pe parcursul sarcinii ?
ce investigatii se pot face.. ? Acum am intrat in panica ... sper sa fie totul bine. Imi simt sanii foarte tari, si cred ca incep sa imi creasca.

#160 2007-11-16 18:16:44

o'hara
Platinum member

de ce sa intri in panica? dr prescrie vitaminee daca considera necesar sa le iei. mie nu mi-a dat ca a zis ca n-am nevoie. insa neaparat...si asta pana ajungi la dr...cumperi acid folic si iei cate una pe zi!

mami de minuni hjarta

#161 2007-11-17 07:35:22

monika27
Full member
Inregistrat: 2007-07-07

anca13 a scris:

monika27 a scris:

am fost marti la control si la echo...am o buburuza de 4.5 mm si am vazut cum ii bate si inimioara...a fost emotionant smile
as mai avea o intrebare...ultimul pap pe care l-am facut a fost in mai si mi-a iesit o inflamatie nespecifica pt. care am facut tratament 3 luni, apoi nu ne-am protejat 1 luna si am ramas insarcinati wink ...medicul mi-a spus ca nu are rost sa refac pap...oare sa-l mai fac o data pt. orice eventualitate?

draga mea cate saptamani ai?

cand am fost la control aveam 6 saptamani si 1 zi smile

Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. puss

#162 2007-11-17 08:25:44

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

super. sa iti traiasca...si eu merg marti si ar avea tot vreo 6 sapt si ceva. de aia am intrebat. prima data cand am fost....m-am grabit si nu s-a vazut nimik. acum sper sa vad si eu acul meu de gamalie smile

storstark

#163 2007-11-17 15:05:23

monika27
Full member
Inregistrat: 2007-07-07

sa va traiasca si voua...si da, ar trebuie sa se vada si la echo ca e marisor wink

Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.