homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum pot sa reincep tratamentul cu anticonceptionale

#1 2007-01-27 13:42:45

mihamiha
New member
Inregistrat: 2006-08-22

cum pot sa reincep tratamentul cu anticonceptionale

buna la toata lumea:)

am si eu o problema si rog frumos sa ma ajute cineva...am eu idee dar mai bine sa fiu sigura;)

am luat pana acum anticonceptionale yasmin, numai ca de 2 saptamani le-am intrerupt, initial am fost in perioada de 8 zile cand am avut menstruatie si nu trebuia sa iau iar apoi am fost plecata din localitate si am uitat sa imi cumpar sad sa am la mine asa ca le-am intrerupt,
de sarcina nu e problema pt ca in aceasta perioada nu am avut nici un contact sexual de tama sa nu cumva sa...

dar acum vreau sa reincep tratamentul cu anticonceptionale..
sa astept sa iau din prima zi in care o sa imi vina din nou menstruatia sau pot lua de acuma ? stiu ca dc nu iau din prima zi de menstruatie primele 8 zile nu sunt protejata ?
ii vre-o problema ca l-am intrerupt fara recomandarea medicului si acum reincep sa iau??
pls cine ma poate ajuta..doctoressa dc esti prin preajma te rog sa iti dai si tu o parere wink

stiu ca de cate ori am avut o problema si am intrat pe acest forum am fost ajutata, asa ca multumesc mult la toata lumea

miha

#2 2007-01-27 13:46:41

nikkol
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

Re: cum pot sa reincep tratamentul cu anticonceptionale

poti sa astepti sa-ti vina CM si sa iei din prima zi...si esti protejata...sau din cate stiu  poti incepe si acum o folie dar trebuie protectie suplimentara pana la urmatoarea folie (adik pana vine CM si incepi o folie noua).  Sfatul meu ar fi sa astepti sa-ti vina si incepi o noua folie fara grija! Sper ca am dat un raspuns corect...mai asteapta si alte parereri... Succes!

#3 2007-01-27 13:56:48

mihamiha
New member

mersi mult oricum wink

probabil ca o sa astept pana la CM,

si uite cum citeam acum aici pe formu...ca deh afli de 1000 de ori mai multe decat la medic..mai ales decat de la medicu meu ginecolog (pe care veau sa il schimb)

doctoressa are ceva dc inlocuiesc yasmin cu novynete, am citit ca nici nu ingrasa si sunt si mai bune pt cei care au probleme cu circulatia...
eu am destul de mari:-s

#4 2007-01-27 13:56:59

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

pai daca esti sigura ca nu esti insarcinata le poti incepe de acum. cu protectie suplimentara paa inghiti 7 pastile.

Nobody home

#5 2007-01-27 15:42:53

mihamiha
New member

ok..mersi wink

si cat despre replace-ul yasmine-novynete ce poti sa imi spui cesafac

mersi
Miha

Publicitate

loading...

#6 2007-01-27 15:44:05

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

doar daca iti recomanda doctorul.nu le skimba asa de capul tau

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#7 2010-03-19 11:01:47

sorrow
New member
Inregistrat: 2009-02-18

Buna fetelor!

Revin cu o intrebare, asa cum fac de fiecare data cand sunt nelamurita smile
Am luat luna trecuta YAZ dupa yasmine, dar nu mi-au priit asa ca am hotarat sa revin la yasmin.  Problema e ca inainte de a ajunge la pastilutele palcebo am inceut sa am spotting (ceea ce presupun ca e normal pt ca am luat YAZ pt. prima data), iar astazi cand trebuia sa reincep yasmin inca mai am menstra. Stiu ca trebuie sa incep yasmin in  momentul in care am treminat blisterul de YAZ dar dat fiind faptul ca inca mai am menstra, ce ma sfatuiti sa fac?

Multumesc!

#8 2010-03-19 13:40:09

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Incepi blisterul de Yasmin, chiar daca mai ai menstra. smile

#9 2010-03-19 15:42:28

sorrow
New member
Inregistrat: 2009-02-18

multumesc mult pt raspuns big_smile

#10 2010-03-22 14:10:03

Uni
New member
Inregistrat: 2010-03-22

Hello, as avea si eu o intrebare. Cu un an (aproximatie) in urma medicul imi precrise sa iau Marvelon 28, intr-un final am intrerupt luarea anticonceptionalelor din diverse motive iar acum as vrea sa reincep sa le iau din nou... Pot sa iau tot Marvelon 28 ca si inainte sau trebuie neaparat sa fac o vizita la medic?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.