|
Nu esti logat.
Colpita micotica-2#20 2007-08-15 12:17:25
Re: colpita micoticaexista vreun tratament local care sa atenueze macar simptomele? (ma refer la mancarime). e desul de deranjant si in 2-3 zile ar trebui sa apara menstra, asa ca nu incep nici un fel de tratament. multumesc:) Offline #21 2007-08-15 13:55:44
Re: colpita micoticaclotrimazol crema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2008-02-06 16:20:41
Re: colpita micoticaAs dori si eu sa primesc o a doua opinie in ceea ce priveste un diagnostic de colpita micotica. Acum 3 sapt am trecut printr-o operatie numita chistectomie, deoarece s-a spart un chist pe care il aveam pe ovarul stang si de a carui existententa nu stiam nimic. Acum post operator, la control i-am spus doamnei doctore de simptomele pe care le am si diagnosticul dansei a fost cel precizat(fara analize de laborator). Mi s-a prescris Gynozol 400 3 zile, cu pauza 1 sapt si repetare alte 3 zile, si fier. In ceea ce priveste prietenul meu doamna dr. nu a specificat nimic, iar eu nu am intrebat pt ca nu mi-am dat seama in acel moment. As dori sa stiu daca tratamentul este suficient, mai trebuie adaugat ceva? Prietenul meu ar trebui sa ia ceva, cu toate ca nu are nici o simptoma. La mine simptomele existau si inainte de operatie! Va multumesc anticipat pentru raspuns! Va doresc o zi buna! Offline #23 2008-02-06 16:33:15
Re: colpita micoticadraga mea....daca chiar e o colpita micotica, tratamentul e suficient. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2008-02-11 22:04:52
Re: colpita micoticaBuna, as dori sa te intreb ceva doctoressa. Am fost diagnosticata si eu recent ,in urma unei simple analize a secretiei vaginale, cu colpita micotica. Doctorul mi-a prescris tratament, si anume Cifran (e antibiotic) timp de 5 zile, 2X una pe zi, si Canesten Gyn 3 (sunt 3 ovule vaginale), dar, nu mi-a spus nimic despre tratamentul sotului meu, n-a pomenit nimic despre asa ceva, a uitat sau, probabil ca el nu trebuie sa ia nimic? Ca acea infectie , acea colpita micotica o am doar eu? N-am inteles exact ce ai scris tu ca raspuns lui Neacsu, exact mesajul de deasupra. Cum adica "Partenerul nu se trateaza decit daca tu nu raspunzi la tratament.... " ??? Nu inteleg, sunt in ceata! Adica el trebuie tratat daca eu raspund la tratament, ca sa fie sigur ca ii va trece si lui si ca nu le bea degeaba? Sau ce anume ai vrut sa spui? Lamureste-ma te rog!! Trebuie tratat si partenerul cand ai o colpita micotica sau nu? Il voi intreba pe ginecolog data viitoare cand merg pentru o noua analiza a secretiei vaginale in legatura cu aceasta problema (momentan sunt sub acel tratament prescris), dar pana atunci as dori sa stiu si opinia voastra. Oricum, pana atunci cred ca cel mai indicat ar fi contactul sexual protejat cu prezervativ, pentru orice eventualitate. Multumesc mult! Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-11 22:08:26
Re: colpita micoticaeu in locul tau as fi mai ingrijorata pt antibioticul al care nu si are locul daca doar colpita micotica ai...esti sigura ca nu mai ai si altceva? caci daca asa sta treaba antibioticul nu facedecat s o hraneasca si s o intretina...canestenul e ok...dar lipseste antimicoticul... happy with him...inlove with him... Offline #26 2008-02-11 22:09:44
Re: colpita micoticaAdica exista posibilitatea ca si partenerul tau sa fie infectat,la fel de bine cum s-ar putea sa nu fie infectat(candida se ia prin contact sexual mai greu),si daca tie ,in urma tratamentului,iti reapare candida,atunci mai mult ca sigur trebuie tratat si partenerul.Inseamna ca ai luat-o inapoi de la el...DESI de obicei candida mai recidiveaza si,deci,sa o faci din nou u singura(sa se produca o noua dereglare de flora). Offline #27 2008-02-12 15:55:52
Re: colpita micoticaMultumesc pentru lamuriri. Deci, trebuie sa astept sa vad daca mie imi va trece aceasta colpita in urma tratamentului, pe urma... voi mai vedea daca trebuie tratat si partenerul ...sau nu (sa speram ca nu). Oricum, voi tine legatura cu medicul, sa vad ce-mi mai sugereaza. O zi buna va urez la toti!! Offline #28 2008-02-12 17:33:24
Re: colpita micoticaseaside...imi pare ca nu m ai inteles...in colpita micotica antibioticul e CONTRAINDICAT...acumatu fa cum vrei, cum spune medicul, etc... happy with him...inlove with him... Offline #29 2008-04-21 17:58:35
Re: colpita micoticaluna trecuta nu am tinut pauza si am luat pastilele in continuare...pt ca am uitat o pastila in saptamana a`3`a si scria p prospect sa nu mai tin pauza... luna asta nu vreau sa am menstruatie deoarece plec in vacanta... are ceva daca nu o sa`mi vina de 2 luni ciclul???? Offline #30 2008-04-21 19:10:51
Re: colpita micoticadeci ai unit 2 folii si acum vrei s o adaugi si pe a 3 a? happy with him...inlove with him... Offline #32 2008-04-21 20:59:47
Re: colpita micoticae ok atunci...poti face astea...dar mai mult de 3 folii consecutive sa nu unesti... happy with him...inlove with him... Offline #33 2008-04-21 21:23:01
Re: colpita micoticavaiiii ce bine !!! ..mersi mult ... Offline #34 2008-04-21 21:24:37
Re: colpita micoticacandida se poate vedea si cu ochiul liber sa zic asa (daca medicul e cu experienta)...dar tot timpul diagnosticul trebuie intarit de o analiza de secretie...sa nu mai fi si altceva...fa tratamentul care ti l a dat si apoi mergi si fa o analiza de secretie... happy with him...inlove with him... Offline #35 2008-04-21 21:25:56
Re: colpita micoticami`a dat 6 zile tratament.... hmmm candida? Offline #36 2008-04-21 21:26:21
Re: colpita micoticacolpita micotica=candida happy with him...inlove with him... Offline #37 2008-04-21 21:29:56
Re: colpita micoticaaaa ... nah mersi mult de raspunsuri... zilele astea imi cumpar medicamentele.... si va zic de care mi`a dath...ca asa de pe reteta nu reusesc sa descifrez ce a scris acolo Offline #38 2008-04-21 21:31:31
Re: colpita micoticacu placere si te asteptam happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|