homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri vaginale-2

#20 2009-01-23 16:57:37

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: dureri vaginale

da mandy,nu esti suficient lubrifiata si frecandu-se acolo,mai ales in pozitiile unde penetrarea este mai adanca si te ustura sau te doare.....adica la mine asa se intampla si nici nu vad alta cauza

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#21 2010-06-22 14:28:50

adinicol
Membru
Inregistrat: 2010-06-22

dragoshhh a scris:

m am hotarat sa postez , desi prietena mea nu mai are asa ceva, dar totusi pt viitor.

astea fiind spuse sa zic k in seara de Pasti (23 apr) am facut sex.. in jur de 3 ore.cam 2 ore jumate sex propriu-zis.. eu am penetrat`o total si nu a fost ceva prea tandru. si de duminica pana miercuri-joi a durut`o vaginul. adik se iritase putin la iesirea din vagin , putin spre fund, si o durea putin si inauntru pe peretele dinspre fund. am auzit k durerea poate proveni de la dimensiuni sau de la penetrarea totala + timpul actului. despre dimensiuni ash putea zice k dak o penetres nefiind 100% erect , simt ceva in capat, deci ii ating finalul, insa cand o fac 100% erect tot intra tot si tot simt ceva acolo.. ma rog asta e un paradox:)
deci dimensiunile nu cred k ar fi incompatibile, insa tind sa cred k faptul k am bagat`o pe toata si a durat si mult sa se fi iritat?
ea nu este virgina, a mai avut un prieten inainte. si cu el avea dureri dar ceva de ordinul orelor sau maxim o jumate de zi.
stie cineva vreo crema, vreun alt motiv sau vreo rezolvare?smile

Buna, dar imi poate cineva spune cam cat e "normal" sa tina durerile acestea? Pentru prima oara ma confrunt cu asa ceva, dar ma doare foarte rau incat trebuie sa fiu atenta si cum ma asez. Ma doare si pur si simplu in partea stanga, inclusiv cand nu fac nimic si stau in pat. Toata durerea a inceput dupa cateva zile de activitate sexuala, eu nefiind obisnuita cu apetitul sexual al prietenului meu.Din mesajele voastre am inteles ca la un moment dat, din cauza duratei, nu s-a mai produs lubrifierea. Daca aceasta este cauza, cat dureaza totusi in general aceste dureri? Nu am niciun fel de modificare a secretiei, nicio usturime sau mancarime, doar ma doare si contact sexual nu pot sa am deoarece atunci cand incepe sa ma penetreze simt aproximativ aceeasi durere ca aceea pe care am avut-o la dezvirginare, acum 3 ani. Din cate imi aduc aminte. smile
Dupa cate zile de durere ar trebui sa ma prezint la medic? Ma puteti ajuta? Mersi mult!

#22 2013-05-19 22:35:26

ochi de stele
Full member
Inregistrat: 2012-06-16

Buna.. am o mare nelamurire.. Cand fac dragoste cu prietenul meu nu am nici un fel de problema cu durerea. Folosim si lubrifiant cand nu este din cel natural destul de mult big_smile. cu toate astea ma doare a doua zi intrarea in vagin si in interior, de nu mai pot face nimic. dureaza 2 3 zile pana trece durerea. de ex ieri am facut de doua ori ( cam o ora de fiecare data), si astazi nu am mai putut ca ma doare. El considera ca nu e normal sa ma doara, dar eu asa sunt de cand ma stiu. La voi e tot asa? Va doare dupa ce faceti putin mai mult? sad

#23 2013-05-20 09:25:02

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Mergi la ginecolog si fa un examen de secretie... poate ai o infectie...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#24 2014-03-28 08:42:00

Black_kitty
Membru
Inregistrat: 2014-03-27

Salut fetelor,
Ma confrunt si eu cu problema asta, cu dureri in vagin si in burta dupa un contact sexual, de multi ani. Am cautat raspunsuri peste tot, am fost la o gramada de ginecologi, mi-am facut o gramada de analize si tot nu am rezolvat problema. Plus ca, dupa sex, de cele mai multe ori ma simt iritata in vagin. De multe ori am mers la gine dupa si imi iesea micoza la analize. Dezechilibru de flora imi spuneau. Indiferent ca fac sex cu prezervativ sau fara, dupa nu prea ma simt bine niciodata. In ultima vreme nu e bine nici in timpul actului pentru ca de cele mai multe ori doare. Fac tratamente peste tratamente, cu ovule, cu lactobacili, totul e bine pana la urmatorul act sexual. Daca nu fac sex, nu am nimic. Dureri la ovulatie cateva zile doar, in rest nu am probleme cu alte dureri sau disconfort din cauza secretiei. Am scris aici in speranta ca poate gasesc un raspuns la voi. Tare ma incurca problema asta pentru ca nu pot avea o relatie normala, vesnic sunt cu antiinflamatoare dupa mine, cu pastile si intrebari la care nu primesc raspuns.
Va confruntati vreuna din voi cu o astfel de problema?

Publicitate

loading...

#25 2014-03-28 08:46:59

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Am patit si eu asa.. Dupa sex era chin, daca nu faceam sex totul era bine. La mine s-a rezolvat cu bioclin gel inainte si dupa sex, si o data cu schimbarea partenerului.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#26 2014-03-28 12:27:36

Black_kitty
Membru
Inregistrat: 2014-03-27

Bioclin nu am incercat.
Partenerul l-am schimbat si problema a ramas. Ideea e ca mi-am distrus toate relatiile cu problema asta. Deci nu partenerul e cauza.
Multumesc frumos pentru raspuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.