|
Nu esti logat.
Cum pot opri menstruatia?????#1 2007-01-29 15:03:56
cum pot opri menstruatia?????Buna ziua!!! am o problema!!!!! Pe data de 10 febr trebuie sa botez o fetita, si problema e ca pe 8 sau 9 trebuie sa-mi vina ciclul, cum pot sa mai aman cu cateva zile? nu pot intra in biserica daca am aceasta problema, si cu botezul cum ramane?Stiti cumva vreo metoda?? Va multumesc!! Offline #2 2007-01-29 15:08:56
Re: cum pot opri menstruatia?????pai iei anticonceptionale?numai atata imi trece prin minte acuma...ca sa opresti sangerarea Offline #3 2007-01-29 15:12:10
Re: cum pot opri menstruatia?????nu iau anticonceptionale, am luat o singura luna acum cativa ani.pot sa incep sa iau de azi sa-mi opreasca sangerarea vreo 2 saptamani?e posibil asa ceva?eu stiu ca trebuie luate din prima zi de ciclu a lunii trecute,sau nu e neaparat. Ca sa fiu mai explicita,nu vreau pt protejare,ci doar pt a mai amna cu cateva zile. Offline #4 2007-01-29 15:16:51
Re: cum pot opri menstruatia?????pai daca iei incepi acuma o folie, trebuie sa iei toate cele 21 de pastile si ciclul iti va veni abia dupa 21 de zile , cam asa..deci nu te-ar incurca cu botezul dar nu e bine sa iei de capul tau pastilele, ar trebui sa mergi la un medic sa vezi ce iti recomanda, chiar daca le iei pentru o luna..dar ar mai fi o problema..in primele 3 luni de administrare poate aparea spotting-ul( tot un fel de sangerare, redusa cantitativ),nu e o regula,dar ti se poate intampla....asteapta raspunsul doctoressei...ea sigur te va lamuri Offline #5 2007-01-29 15:19:37
Re: cum pot opri menstruatia?????multumesc pentru raspuns.am sa merg si la ginecolog sa vad ce imi recomanda.oricum asta mi se pare singura solutie. Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-29 15:24:10
Re: cum pot opri menstruatia?????asa este cel mai bine...el sigur iti va recomanda ceva ce se potriveste cu organismul tau Offline #7 2007-01-29 15:54:40
Re: cum pot opri menstruatia?????
Ai voie sa intri, dar nu ai voie sa saruti icoanele. Stiu ca a intrebat o prietena de-a mea un preot cand s-a marturisit si el asa i-a zis. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2007-01-30 00:56:06
Vorbeste cu preotul,iti va citi o dezlegare si vei putea intra in Biserica. Nu e nevoie sa-ti amani menstra+am un amic la Teologie si mi-a zis ca Dumnezeu nu interzice intrarea in Biserica si ca treaba asta e un pic de folclor...deci vb cu preotul. Offline #9 2007-01-30 15:00:49
Re: cum pot opri menstruatia?????zic la fel ca Ionela, Dumnezeu nu interzice intrarea in biserica. Intra deci linistita, asa la menstruatie cum vei fi si boteaza copilul. Nu te apuca acum de luat contraceptive doar pentru atit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-02-06 16:34:05
Re: cum pot opri menstruatia?????am vorbit cu Preotul dar nu accepta asa ceva,asa ca am fost la medic si mi-a dat sa iau timp de 10 zile DRIPLASTON.deja am luat 3 zile si sunt cam nervoasa.na....ce sa fac? Offline #11 2007-02-06 16:50:35
Re: cum pot opri menstruatia?????nu stiu ce sa zic...sunt multe 3?daca nu le mai iei,ce se intampla?trebuia sa zix\ci cum zice preotul si sa faci cum stii tu. faptul ca botezi e mare lucru di dumnezeu te-ar fi iertat...nu trebuia sa-ti amani menstra. Offline #12 2007-02-06 18:28:56
Re: cum pot opri menstruatia?????revin si eu cu aceeasi problema..intreruperea menstruatiei...si chiar am nevoi disperata de un sfat... niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #13 2007-02-06 18:48:02
nu e nici o probleme cu ciclul.ii spui preotului si iti face dezlegare.exact ca si la nunta ,acum daca esti la ciclu nu mai faci nunta?parerea mea e sa nu te prostesti si sa iti dereglezi organismul.vb cu preotu si ai sa vezi ca nu e nici o probleme.eu asa am facut cand am fost nasica Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului Offline #14 2007-02-06 18:48:35
Re: cum pot opri menstruatia?????mah, eu stiu ca la trifazice e posibil sa functioneze asta daca iei de pe un nou blister ultima linie (ultimele 7 pastile). totusi, avem 2 fete pe forum care au reusit sa-si amane menstra luand 2 folii legate, in od normal (21+21).
deci a vorbit deja... Nobody home Offline #15 2007-02-06 18:56:25
Re: cum pot opri menstruatia?????ok...voi continua cu pilulele...dar sunt protejata impotriva sarcinii in cazul asta ? niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #16 2007-02-06 19:01:38
Re: cum pot opri menstruatia?????isi mentin efectul contraceptiv. Nobody home Offline #17 2007-02-06 19:07:19
Re: cum pot opri menstruatia?????super..in acest caz pot sta relaxata niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #18 2009-03-30 11:17:40
Re: cum pot opri menstruatia?????Mestruatia e un lucru absolut normal. Nu vad de ce nu ai avea voie sa intrii in biserica. The !! will be whatever we make it Offline #19 2009-03-30 12:40:56
Re: cum pot opri menstruatia?????Nu pot să spun dec?t că preotul ăla e prost ca noaptea iar tu... nu eşti credincioasă dec?t cu numele (asta ca să nu te jignesc şi pe tine că eşti ?n stare de a-ţi deregla organismul pentru o prostie). Altfel ai fi cunoscut faptul că Dumnezeu nu e o ramă de metal şi o h?rtie pictată, folosită de nişte şarlatani pentru a vă lua banii. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|