|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia#1 2007-01-31 17:16:21
tratament pentru chlamydiaBuna ziua. Sunt noua pe acest forum pe care am intrat pentru a incerca sa aflu o solutie...De curand am fost diagnosticata cu Chlamydia si E.coli, pentru care mi s-au prescris de catre dr.ginecolog Zanocin (pt ambii parteneri) si Negram (doar pt mine)...La sfatul dr. de familie, care a considerat ca tratamentul este prea dur pentru organism, am repetat testul la alt dr. ginecolog (mentionez ca sunt din Iasi), unde a iesit din nou pozitiv...Acest dr. mi-a prescris tratament cu doxiciclina si doar pt mine, spunand ca nu este necesar pt partener...Acest doctor din urma este foarte bine vazut, pe cand la prima doctorita merg de vreo 4 ani si nu pot sa spun ca am rezolvat mare lucru (in alte probleme). "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2 2007-02-01 10:38:09
Re: tratament pentru chlamydiaEu zic sa faci cel de-al doilea tratament. In plus sa ai grija la igiena sexuala, sa folosesti hirtia de toaleta dupa ce ai scaun numai din fata spre spate si asa mai departe. Daca nu ai igiena corecta vei tot repeta aceste infectii la nesfirsit. In caz ca faci sex anal te informez ca acesta trebuie facut doar cu prezervativ si prezervativul trebuie schimbat inainte de a introduce penisul in vagin. E. Colli e un microorganism care traieste in intestin si tu il aduci singurica(tu stii cum) din anus in vagin. Prezenta lui acolo deregleaza flora vaginala si e foarte posibil ca tot el sa fie vinovat si pentru aparitia simultana a infectiei cu gardnerella. Insist deci, atentie sporita la igiena Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-02-01 14:08:56
Re: tratament pentru chlamydiaMultumesc foarte mult pentru raspuns. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2007-02-01 14:27:41
Re: tratament pentru chlamydiasorry, intr-adevar am facut eu o confuzie....regretabila si nepermisa. Doxiciclina trateaza chlamidia, nu stiu insa de ce a zis medicul ca sotul nu trebuie sa se trateze, ea e boala cu transmitere sexuala si riscul de a o lua inapoi de la el e mare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-02-01 14:50:49
Re: tratament pentru chlamydiadeci poate sa faca si el acelasi tratament in acelasi timp cu mine? este ok daca il facem amandoi simultan timp de 7 zile pe luna? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-01 15:06:42
Re: tratament pentru chlamydiaasa si trebuie facut tratamentul, amindoi in acelasi timp. Insa nu inteleg de ce 7 zile pe luna? In mod normal e suficient 7 zile. Fara sa tot repeti luna de luna chestia asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-02-01 15:18:06
Re: tratament pentru chlamydiaMie mi-a spus ca trebuie sa repet tratamentul vreo 4-5 luni pana isi face efectul...Eu nu mai inteleg nimic... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #8 2007-02-01 15:22:25
Re: tratament pentru chlamydiacauta pe forum dupa medici ginecologi buni....cred ca e la propuneri si sugestii un topic....poate gasesti acolo Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-02-01 15:52:08
Re: tratament pentru chlamydiaMultumesc frumos! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #10 2007-02-01 16:58:34
Re: tratament pentru chlamydiamersi pt raspuns...cred ca pana la urma o sa facem amandoi tratamentul odata vreo 2-3 luni si apoi mergem sa ne testam din nou...ca sa nu ma invart luni de zile cu tratamentele... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2007-02-01 17:07:24
Re: tratament pentru chlamydianu chiar asa....uita-te pe antibiograma si vezi la ce antibiotice e sensibil... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-02-01 17:14:22
Re: tratament pentru chlamydiama scuzati, nu am inteles prea bine raspunsul...adica ar trebui sa iau negramul in cantitatile alea sau nu? am inteles ca e foarte daunator pentru ficat...in antibiograma apare ca E. colli e sensibil la: acid nalidixic, cefuroxim, cephalexin, ciprofloxacin, gentamicina si norfloxacin. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #13 2007-02-01 17:32:06
Re: tratament pentru chlamydiagermenii dezvolta relativ rapid rezistenta la negram....de aici si doza mare. e bine sa iei fie negram in dozele recomandate(de 4 ori/zi cite 2 comprimate) fie oricare alt antibiotic din lista celor la care e sensibil...sfatuieste-te eventual cu medicul de familie pe care Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-02-01 17:35:57
Re: tratament pentru chlamydiaok, multumesc frumos! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #15 2007-02-01 17:50:23
Re: tratament pentru chlamydiainca o mica intrebare: de ce pentru chlamydia mi-ati recomandat tratamentul cu doxiciclina in favoarea celui cu Zanocin?este mai eficient primul?.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #16 2007-02-01 17:54:54
Re: tratament pentru chlamydiae tratamentul care pare a da cele mai multe rezultate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-02-01 18:02:20
Re: tratament pentru chlamydiaMultumesc din suflet pentru raspunsuri...nu imi vine sa cred cata rabdare ati avut astazi cu mine...sincer, cand am postat prima intrebare, nu am crezut ca cineva imi va raspunde atat de prompt la o intrebare, daramite la atatea... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #18 2007-02-01 18:06:06
Re: tratament pentru chlamydiaesti bine venita oricind. Iar in ceea ce priveste rabdarea....ce sa zic....m-ai prins intr-o zi cu mai mult timp(imi cam lipseste timpul in ultima vreme) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-02-02 13:21:47
Re: tratament pentru chlamydiabuna ziua...revin cu o mica-mare intrebare: in conditiile in care in prezent fac tratament pentru candida cu canesten (6 zile la rand), nizoral si gynofort...iar in timpul menstruatiei va trebui sa fac tratament 7 zile cu doxiciclina pentru chlamydia, tratamentul cu antibiotic nu va face sa reapara candida? ma tem sa nu intru intr-un cerc vicios...inainte de menstruatie fac tratament impotriva candida, iar in timpul menstruatiei iau antibiotic care imi favorizeaza reaparitia candida (mai ales ca de la multiplele tratamente cu antibiotice din copliarie si adolescenta m-am ales cu "minunata" candidoza...) M-ar ajuta cu ceva sa iau Nizoral si in timpul tratamentului cu doxiciclina? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|