homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament pentru chlamydia-29

#533 2009-12-30 12:07:38

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: tratament pentru chlamydia

posibil sa nu insemne nimic scamele respective.
ai repetat analizele dupa tratament?
cred ca ar fi bun si ceva tratament pentru refacerea florei

#534 2010-01-01 12:57:23

carmela-west
New member
Inregistrat: 2009-12-29

Buna ziua...la mine problema este un pic mai complicata.In urma cu 5 ani am inceput sa am sangerari intre menstruatii,am fost la ginecolog si mi-a spus ca sunt din cauze hormonale,dupa un an am inceput sa am dureri la contactul sexual,dureri pelvine si o scurgere usor galbuie,am fost din nou la doctor mi-am facut lama,papa nicolau, rezulatul dat de doctor a fost trihonomas ...mi-a dat tratament pt acesta.scurgerea a trecut,dar durerile la contact nu iar cele pelvine cand erau cand nu erau.
Apoi incet incet am inceput sa am dureri de gambe,si eu si sotul...apoi doar eu am inceput sa am dureri articulare,ma umplusem de pete albe care erau sub piele nu ma mancau dar ca parca se extindeau pe zi ce trece.Am fost la dermatolog si mi-a spus ca daca nu este din cauza tigarilor sigur este din cauza unui focar de infectie in corpul meu...
Apoi in zona genitala m-am trezit cu un ganglion sub piele de toata frumusetea usor dureros care avea vreo 3 capete iar o data cu el si o usoara usturime la urinatul de dimineata.Am facut niste investigatii online si am banuit ca este vorba de Chlamydia,a doua zi am fost la un laborator de analize si am facut testul pt Chlamydia din sange,rezultatul a fost Pozitiv.
Mi-am sunat ginecologul si l-am intrebat ce tratament trebuie sa iau pt acest animalut...Indicatiile au fost urmatoarele: 3 zile azitrox 500 1 la 12 ore si 10 zile doxiciclina 2 pe zi
Am urmat acest tratament si eu si sotul...dar ganglionul nu a trecut...banuind ca nu a trecut nici chlamydia dupa 2 saptamani am reluat tratamentul doar ca de aceasta data un pic mai dur:10 zile azitrox 500 si 5 zile doxi
La o luna de la terminarea tratamentului am fost sa fac testul din nou....si din nou pozitiv.Urmatorul tratament a fost claritromicina de 500 1 la 12 ore timp de 10 zile si augmentin 1 g la 12 ore 5 zile...disperata fiind am luat 20 zile claritromicina si 7 zile augmentin,aproape ca am dublat durata tratamentului.Din nou la doctor din nou pozitiv....
De aceasta data mi-a dat sa iau doxiciclina 500 mg pe zi timp de 10 zile ambi parteneri...eu am luat 15 zile doxi 500 pe zi,puls 6 zile de azitromicina.Testul nu l-am refacut deoarece trebuie sa astept o luna de la terminarea tratamentului doar ca banuiesc ca nu a trecut,deoarece usturimile la urinat dimineata continua,in plus pe durata tratamentului usturimile erau mult mai puternice si mult mai dese,iar durerile articulare au reaparut oadata cu oprirea tratamentului.
Sunt disperata si nu mai stiu ce sa fac....Oare trece vreodata aceasta Chlamydia??????????

#535 2010-01-01 13:10:30

gargarita
Moderator

of carmela... stiu prin ce treci. si eu am cunoscut disperarea in lupta cu chlamydia. in cazul tau greseala mi se pare faptul ca ai reluat aceleasi medicamente. e posibil ca chlamydia ta sa fi fost rezistenta la antibioticile pe care le-ai incercat si sa nu ajute cu nimic faptul ca ai repetat cu acelasi antibiotic. daca nici de data asta nu trece ( eu iti doresc din suflet sa treaca) incearca si alte variante de tratament: ofloxacin, ciprofloxacin si daca ai cum sa faci rost de afara, josamicina, SCHEMA DATA DE DOCTOR. nu prelugi durata tratamentului din exces de zel pt ca s-ar putea ca singurul rezultat sa fie chinuitul ficatului, stomacului si nu numai. banuiesc ca ai facut protectie antimicotica pe durata tratamentelor. multa sanatate. iti tin pumnii pentru urmatoarele analize. apropo, daca ai posibilitatea, fa testul PCR pt chlamydia, este cel mai sigur.

PS ma gandesc ca usturimile la urinare ar putea avea si alta cauza. ai facut o urocultura? poate a luat-o razna flora de la atatea antibiotice

#536 2010-01-01 13:34:27

carmela-west
New member

Da am folosit nizoral tablete ca si protectie antimicotica,am facut si urocultura totul era ok....usturimile puternice au inceput dupa inceperea tratamentului cu antibiotic...De data aceasta o sa fac si o antibiograma pt chlamydia...Ficatul cu siguranta imi este praf de la antibiotic dar, fac acest exces deoarece sunt disperata...de 6 luni de cand am descoperit-o ma lupt cu ea dar nu se da invinsa...Sotul meu deja refuza sa mai faca tratamentul a spus ca a fost ultima oara cand ia antibiotic nu intelege nici el de ce nu trece...
Simtomele s-au mai ameliorat,durerile pelvine si la contact au disparut,ganglionul si el ...petele albe s-au mai restrans...
Cu siguranata o am de foarte multi ani dar nu am avut simtome evidente decat atunci cand s-a extins in tot corpul,inclusiv conjuctivita o am din cauza ei...
Precizez ca merg la ginecolog de doua ori pe an,dar ginecologului meu nu i-a trecut prin cap sa-mi faca acest test...Traiasca internetul!

#537 2010-01-01 13:51:13

carmela-west
New member

.Gargarita multumesc frumos pentru raspuns si incurajari

Publicitate

loading...

#538 2010-01-01 14:11:21

gargarita
Moderator

raman tot la parerea ca usturimile la urinare sunt din cauza ca ceva a luat-o razna de la antibiotic. nu am auzit ca chlamydia sa dea simptome de genul asta.
stii vreun loc unde se face antibiograma pt chlamydia? stiam ca nu se face, ar fi super asa.

la mine a fost asa: chlamydia pozitiv, 1 tura de antibiotic, pauza, repetat analiza, chlamydia pozitiv, iar antibiotic, chlamydia negativ. dupa mai bine de jumatate de an am repetat analiza pt linistea mea si a iesit iar pozitiv. posibil ca analiza la care iesise negativ sa nu fi fost corecta. am reluat antibioticele, timp de 6 cure. tratament, pauza 2 saptamani, analiza, antibiotic, etc. abia la ultimul antibiotic care imi mai ramasese de incercat din cele disponibile la noi a trecut. deja ma gandeam cum sa fac rost de josamicina si ajunsesem sa nu mai dorm noptile de disperare ca nu voi putea scapa de ea. acum repet toate analizele ginecologice la 6 luni. am credinta ca o sa reusiti si voi, sper ca sotul tau sa se razgandeasca si sa faca si el tratamentul pentru ca altfel nu rezolvati nimic. eventual sa faca si el analiza ( PCR din urina).

#539 2010-01-01 14:13:16

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

carmela-west a scris:

usturimile puternice au inceput dupa inceperea tratamentului cu antibiotic...

M-ar interesa foarte mult explicatia acestui fenomen. Si eu, fara sa am chlamydia, am, mai nou, symptome urate la inceperea tratamentului cu antibiotic si anume exacerbarea durerilor, iritatiilor uterine si ale vezicii urinare. Mi s-a intamplata asta cu Azitrox, Doxycyclina si Klacid... mad  Ultimele doua le-am intrerupt pt ca era insuportabil efectul...

Care ar putea  fi explicatia????   supa

#540 2010-01-06 21:37:23

carmela-west
New member

as vrea sa fac si eu chlamydia PCR dar sunt din timisoara si nu stiu daca avem vreun laborator care sa faca aceasta analiza...o sa incerc la bioclinica sa vad daca au acest test...
Gargarita imi spui te rog care a fost antibioticul care te-a scapat de chlamydia?

#541 2010-01-06 22:17:45

carmela-west
New member

Am gasit unde se face chlamydia PCR in timisoara...la Synevo si costa 200 ron...o sa fac acest test,desi ma indoiesc ca am scapat de aceasta bacterie nesuferita
o sa revin cu un rezultat

#542 2010-01-06 23:08:19

gargarita
Moderator

carmela, in cazul meu a fost doxiciclina. in cazul tau poate fi oricare altul antibioticul norocos. aiurea rau ca nu se poate face antibiograma  neutral sa ne tii la curent  goodluck

#543 2010-01-08 18:50:24

krox
New member
Inregistrat: 2009-12-17

eu am descoperit chlamydia dupa un test de secretie facut de medicul ginecolog iar pentru aflarea rezultatului am astepat jumatate de ora. arata exact ca un test de sarcina si din cate am vazut, avea o liniuta roz, ceeace a insemnat rezultat pozitiv.

din cate am citit referitor la experientele altora, n-am mai auzit de astfel de test. are cineva idee ce fel de test mi-a facut? PCR-ul banuiesc ca e cu totul altceva.

#544 2010-01-08 20:20:01

carmela-west
New member

nu stiu ce sa zic din cate stiu eu dureaza un pic mai mult...eu la analizele din sange am asteptat 1 zi iar la cele din secretie cu antigen 3 zile...

#545 2010-01-08 20:37:36

carmela-west
New member

of acum tot citind pe net despre chlamydia si simptomele care le-am avut am descoperit ca nu era o chlamydia normala,ci sunt sigura ca este vorba de limfogranulomatoza veneriana cauzata de alt tip de chlamydia...
oare asta o fi si explicatia ca trece asa de greu???...sau oare trebuie sa apelez la un tratament injectabil???

#546 2010-02-10 09:14:57

carmela-west
New member

Am primit rezultatul sotului la pcr chlamydia-negativ...sunt asa de fericita smile , nimic nu e mai bine decat sa vezi un rezultat negativ duap atatea luni...eu mai trebuie sa astept doua saptamani pana merg sa imi fac analiza.Dar mai am un dubiu,dupa cum spuneam la noi a fost vorba despre limfogranulomatoza veneriana ,care este cauzata de chlamydia L-2...aveti cumva idee daca pcr-ul este valabil si in cazul ei? sau ma bucur prea devreme?

#547 2010-02-19 06:18:54

babibabelu
Membru
Inregistrat: 2010-02-19

buna ziua ... am avut un contact oral cu o fata pe care nu o cunosteam de mult timp si dupa vreo 5 zile am inceput sa am secretii de un lichid galben verzui am citit pe multe siteuri ca ar fii vorba de gonoree .. cand urinez ma ustura tare .. am citit ca trebuie sa urmez un tratament pe baza de antibiotice si am inceput sa iau tetraciclina usturimea a inceput sa ma mai lase dar scurgerile tot sunt .. ce sa fac? ma ajutati si pe mine .. nu am fost niciodata la urolog... (presupun ca acolo trebuie sa merg) am vreo sansa sa scap fara sa ajung la medic? sunt din constanta .. recomandatimi ceva va rog! pls pls .. si sunt putin speriat ... trece?! si citeam si ceva de sifilis deja sunt dezorientat total astept un raspuns multumesc mult anticipat

#548 2010-02-19 09:21:35

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

In afara se sfatul de a merge cat mai repede la medic si sa renunti sa te mai tratezi dupa ureche, nu iti putem recomanda altceva. Pe forum nu se recomanda medicamente.

Fericita mamica de Aida Maria!

#549 2010-02-28 11:35:12

babibabelu
Membru
Inregistrat: 2010-02-19

am fost la un urolog si mia dat ciprofloxacina pentru 7-8 zile doza unica de 500mg ... si nu mia trecut ce sa fac recomandatimi un urolog bun !? nu mai rezist ..

#550 2010-02-28 12:12:22

gargarita
Moderator

dar nu ai facut analize si tratament pe baza antibiogramei?! mergi la un laborator si cere un examen pt secretie uretrala si culturi. eventual si ureaplasma, mycoplasma si chlamydia ca sa excluzi toate variantele posibile.

LE la minim 7 zile de la terminarea tratamentului

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-02-28 12:13:38)

#551 2010-04-26 22:12:47

flory20f
New member
Inregistrat: 2010-04-26

Buna ziua,sunt noua pe acest forum si deasemenea foarte speriata a-si fi recunoscatoare daca mi-ar putea raspunde cineva.Am facut testul papanicolau la care mi-au iesit foarte multe tinand cont ca sunt de mult cu iubitul meu suntem foarte curati si de asemea si fideli..in fine ce sa fac..am fost la medic si pentru toate cele ce mi-au iesit pe care o sa le spun imediat mi-a fost prescris doar cervucid ovule si as vrea sa stiu daca pot lua si un antibiotic si cat timp.Rezultatele sunt urmatoarele:Cocobacili xx ;rari lactobacili;suspect chamydia.iar diagnosticul:Frotiu inflamator cu citomorfologie de remaniere distrofica AGC endocervicale.vaginita bacteriana iar apoi ce a aparut de mai multe ori dar nu am inteles cum se scrie(favor reactive ceva de genu si un mic 4) implor un raspuns poate la doctoressa daca are timp.o sa iau cervucid dar ce am inteles aici pe forum ca fara antibiotic ma lupt degeaba.sanatate va multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.