|
Nu esti logat.
Efecte postinor#1 2007-01-31 20:19:54
Efecte postinorsal..am citit pe forum subiectele legate despre postinor si nu am gasit exact efectele care le poate provoca ..am gasit la un moment dat scris despre spotting k dak dureaza mai putin de 2 zile si nu e abundent nu exclude posibilitatea de sarcina...as vrea sa stiu cu exactitate efectele si semnele dupa care ar trebui sa fiu sigura k nu sunt insarcinata Offline #2 2007-01-31 20:27:55
Re: Efecte postinorda o cautare dupa cuv sarcina,s- vb prea mult pe subiectul asta si gasesti sigur. in primul rand iti intarzie menstra,te dor sanii... Offline #3 2007-01-31 20:42:29
Re: Efecte postinorda ionele dar as vrea sa stiu exact k asa parti si bucatele cu idei am gasit dar ceva concert si la subiect nu :-S Offline #4 2007-01-31 21:00:53
Re: Efecte postinorpai,cum ti-am spus,iti intarzie menstra...dar fa un test de sarcina,la 7 zile dupa intarziere si afli,sau o analiza la sange,pt ca simptomele difera de la femeie la femeie. Offline #5 2007-01-31 21:06:00
Re: Efecte postinorpai la me e o problema k nu am ciclul regulat..de fapt e foarte neregulat cateodata menstra imi vine la 29 de zile alteori la 2 luni deci nu-mi pot da seama niciodata si nu ma pot ghida dupa menstra...si de asta intreb am luat postinor dar is nelinistita pt k in prospect spune k dak nu imi vine menstra 7 zile sa exclud posibilitatea unei sarcini si acum am gasit postat de spotting si :-SS Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-31 21:13:50
Re: Efecte postinorcum adica daca nu iti vine aa excluzi? pai daca nu vine eu zic ca e o problema pe undeva,nu crezi? Offline #7 2007-01-31 21:23:40
Re: Efecte postinorpai scrie clar dak intarzierea ciclului menstrual este mai mare de 5 zile trebuie exclusa posibilitatea unei sarcini..de asta intreb sa stiu exact:| Offline #8 2007-01-31 21:24:19
Re: Efecte postinorDa, asa zice prospectul, am citit si eu. E foarte ciudat, acolo nu zice nimic nici de spotting, nici ca iti intarzie sau iti vine mai devreme. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #9 2007-01-31 21:37:36
Re: Efecte postinorpai tocmai de asta intreb k m-a nelinistit ce am gasit pe forum legat de spotting si cum la me nu au trecut 7 zile sau 5 dupa ce am luat si le-am luat la 24 de ore.....stau k pe ace si as vrea totusi sa scap de nelinistirea asta Offline #10 2007-01-31 21:38:47
Re: Efecte postinorde fapt inseamna ca daca sangarerea nu e mai mare de 2 zile ea nu explude o sarcina (e spotting si nu menstruatie)...si de aceea trebuie tu sa excluzi posibilitatea unei sarcini...dar intr-adevar puteau sa scrie si ei mai usor de descifrat, ca nu se intelege prea bine. Trebuie exclusa se refera ca tu trebuie sa excluzi posibilitatea unei srcini...dar se poate intelege si ca spotiingul exclude sarcina (noroc ca o avem pe doctoressa si ne-a explicat ea exact la ce refereau cei care au scris prospectul...ca a mai pus cineva problema asta). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2007-01-31 21:53:38
Re: Efecte postinorpai nelamurirea mea e legata de spoting pt k o compari cu menstruatia si eu nu am avut adik...nici un efect vizibil dupa postinor si vreau sa stiu dak e bine sau nu...nici nuj exact dak eram in perioada fertila knd am luat pt k nu pot calcula din cauza ciclului neregulat si nici nuj knd trebuia sa ma astept la menstra tot din cauza neregularitatii Offline #12 2007-01-31 21:55:32
Re: Efecte postinorDragutzik spunemi cand ti`a inceput ultima data menstruatia.si cand a fost contactul cu risc. Offline #13 2007-01-31 21:57:05
Re: Efecte postinorultima menstruatie a fost de pe 3 pana pe 10 si contactul a fost pe 24 luna curenta... Offline #14 2007-01-31 22:05:14
Re: Efecte postinorDragutzik nu era nevoie de postinor.nu esti insarcinata.din cauza postinorului menstruatia poate sa intarzie , sa vina normal sau sa vina mai devreme.spotting nu cred ca va mai aparea deoarece spottingul apare cam la 7 zile de administrare tzie peste 7 zile de la contact normal trebuia sa iti vina ciclu (10 zile max).daca menstruatia va intarzia nu ai nici un motiv de ingrijorare poti sa stai linistita. Ultima oara a fost editat de Duke (2007-01-31 22:07:33) Offline #15 2007-01-31 22:05:28
Re: Efecte postinorSpottingul poate sa apara sau nu...asta nu zice nimic despre daca esti sau nu insarcinata... Dupa 3 saptamani de la contact sa-ti faci un test de sarcina (asta in cazul in care nu-ti vine menstruatia pana atunci...si scapi mai repede de grija). Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-01-31 22:09:16) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #16 2007-01-31 22:08:01
Re: Efecte postinorAndreea contactul a fost cu 7 zile inainte de menstruatie , nu este insarcinata. Offline #17 2007-01-31 22:08:18
Re: Efecte postinorok...ms mult...Duke am intrebat si datorita neregularitatii ciclului doctoressa mi-a spus sa iau Offline #19 2007-01-31 22:10:37
Re: Efecte postinor
Eu de asta am zis duke...nu avem de unde sti cand a fost perioada ei fertila. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|