|
Nu esti logat.
Sangerari intre menstruatii#1 2006-05-06 13:01:23
sangerari intre menstruatiiam si eu niste nelamuriri..ieri seara am uitat sa iau pilula(marvelon)si am luat-o dimineata..acum mi-a aparut o sangerare..e normala?cat ma va tine?sa fie de la faptul ca am uitat aseara pilula? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2006-05-06 13:02:49
Re: sangerari intre menstruatiieu stiu ka e normal...si eu am o prietena kre avea sangerari intre menstra si ea ia marvelon si a fost la ginecolog si a zis ka totul e in regula...e de la pastile It`s About Time... Offline #3 2006-05-06 13:05:22
Re: sangerari intre menstruatiisi..nu stii cumva cam cat timp ma tine?k nu-mi place deloooc:(( Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2006-05-06 13:39:51
Re: sangerari intre menstruatiimentionez k nu mi s`a mai intamplat sa am sangerari intre menstruatie si e a 4`a luna de cand iau marvelon Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #5 2006-05-06 13:59:25
Re: sangerari intre menstruatiinormal nu trebuie sa dureze mult ... It`s About Time... Offline Publicitateloading...
#6 2006-05-06 22:04:38
Re: sangerari intre menstruatiipoate nu-ti sunt compatibile pastilele,cine stie. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #7 2006-05-06 22:10:32
Re: sangerari intre menstruatiisingerarile intermenstruale pot aparea dupa citeva luni de utilizare a pastilelor si de regula se rezolva cu schimbarea pastilelor.Poate ca la tine nu va fi cazul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-05-06 22:59:52
Re: sangerari intre menstruatiinu cred ca nu-mi sunt compatibile.m-am simtit foarte bine cu ele..eu intrebam insa daca poate fi de la faptul ca am luat-o a doua zi dimineatza.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2006-05-07 21:51:01
Re: sangerari intre menstruatiihmm..si deci..sangerarea mea de la ce sa fie?de fapt nu e chiar o sangerare..e ceva maro inchis..curge putin dar e incomfortabil Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #10 2006-05-07 21:54:33
Re: sangerari intre menstruatiiok merci mult..in caz ca o sa ma tina prea mult o sa va anunt:Dthx }{ Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2006-05-07 21:58:17
Re: sangerari intre menstruatiisi mie mi se intampla la fel Offline #12 2006-05-08 12:59:35
Re: sangerari intre menstruatiila mine a inceput sa curga mai mult..e exact ca menstruatia..hmm..o fi in regula?eu ma cam panichez...e a 3a zi de cand am sangerari.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2006-05-08 13:04:43
Re: sangerari intre menstruatiiankuzza, nu te panica....ia niste clorocalcin si cred ca se va opri...totusi, daca nu ai luat antibiotice, nu ai uitat mai multe pastile si daca se repeta si luna viitoare atunci e posibil sa fie cazul sa schimbi pastilele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-05-08 16:21:21
Re: sangerari intre menstruatiipai am terminat acum 2 zile tratamentul cu antibiotice..deci si de la asta poate fi..merci mult m`am mai linistit Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #15 2006-05-09 13:33:07
Re: sangerari intre menstruatiidaca il treci sub tacere....dar sper ca te-ai protejat suplimentar pe toata durata tratamentului si te vei proteja si 7 zile dupa.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2006-05-09 13:53:38
Re: sangerari intre menstruatiipai..nu prea m`am protejat..dar nu a ejaculat inauntru..nu stiu ce sa zic..sunt cam speriata..e a 4-a zi si sangerarea nu mi s-a oprit..de fapt se opreste noapte si in timpul zilei incepe iar..daca e de la antibiotice si de la faptul ca am uitat pilula si am luat-o a doua zi dimineata..e normal sa ma tina atatea zile?pt doctoressa Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #17 2006-05-09 13:58:34
Re: sangerari intre menstruatiiaa si mai e ceva..eu am avut tratament cu antibiotice pentru cistita..poate genera si asta sangerarea mea? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #18 2006-05-09 14:07:42
Re: sangerari intre menstruatiiPoate sa te tina ca o menstruatie obisnuita....sigur ca poate fi de la antibiotice Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2006-05-09 19:57:34
Re: sangerari intre menstruatiiam vrut sa scriu de ieri ,dar nu ma puteam loga. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|