|
Nu esti logat.
Medici incompetenti#1 2007-02-01 00:41:12
Medici incompetentiDe multe ori am fost in situatia de a lua tratamente complet gresite pentru niste afectiuni interpretate gresit de niste medici. Azi am vorbit cu un prieten caruia i s-au dat ochelari pt vedere aproape desi el nu vede la distanta. O cunostinta de-a unei prietene a murit deoarece medicii nu l-au trezit in timpul dializei (nu ai voie sa dormi cand faci dializa. Asistentele l-au vazut dar au zis "lasa-l sa doarma, da-l incolo" Medicul venit sa constate decesul le-a spus ca daca il trezeau cu 2 minute mai devreme, omul era in viata). Si sunt atatea cazuri in care oameni au fost ingropati cu zile din cauza sistemului sanitar romanesc. Offline #2 2007-02-15 10:44:47
Re: Medici incompetentica sa zic o vorba sarcastica a romanului"ramane ca-n tren!"Adica doar dak ai bani sa-ti permiti sa-i tarasti prin tribunale ai putea sa-ti gasesti dreptatea.dar aici intervin complicatii gen colegiul medicilor, care trebuie sa confirme k persoana a decedat din vina medicului curant. fara avizul lor nu exista proces de malpraxis.adica, familia respectivului care a murit in dializa ar trebui sa mearga frumusel la medicul care i-a zis k a murit din cauza asistentelor care nu l-au trezit si sa-i ia o declaratie semnata; sa se duca cu declaratia la directorul spitalului si apoi la un avocat, care-i va spune cum sa procedeze in continuare, ca sa plateasca asistentele ucigase. Offline #3 2007-02-15 11:03:34
Re: Medici incompetentimamei mele in timpul operatiei de cezariana i s-a scapat bisturiul in vezica urinara. in mod normal stai cu sonda urinara 2-3 zile. mama a stat 2 saptamani...devenise plosca respectiva ca o poseta. dar avand in vedere faptul ca si a ea si sora mea au supravietuit nu ne-a mai ars de dat in judeca si altele... mami de minuni Offline #4 2007-02-15 11:20:58
Re: Medici incompetentiMi-e mi-a zis o doctorita, ginecoloaga (care se lauda ca umbla pe al congrese in strainataturii,doctorita de la spitalul studentesc din regie) acum vreo 4 ani ca am anexita cronica si ca un o sa mai pot face copii. Am fost la alti doctori de atunci. De fapt nu am avut niciodata anexita si o sa pot face copii (dar atunci la 20 de ani, dupa ce am iesit de la consultatie, am bocit cateva zile bune si era sa dau in depresie pana am fost la alt medic care m-a linistit). Aceeasi doctorita, cand mi-a luat o proba de secretie m-a umplut de sange pe picioare, asa de finut a lucrat...Concluzia: mergeti doar la medici pe care ii cunoasteti sau pe care ii recomanda cineva de incredere!! Offline #5 2007-02-15 11:25:34
Re: Medici incompetentik sa va zic o chestie amuzanta.in urma cu cativa ani, o draguta de doctorita din iasi(al cariu nume nu mi-l amintesc din nefericire, dar o sa cercetez si o sa va zic)a trimis-o pe sor-mea acasa cu dicarbocalm in buzunar pt dureri puternice de burta.durerile s-au intensificat pe timpul noptii si mama a sunat-o pe doctoritza care i-a zis sa se calmeze si sa-i mai dea un dicarbocalm cu recomandarea pt sor-mea sa se mai duca "cu scaunul"! eh...pe la 3 din noapte sor-mea a inceput sa tremure, sa se faca palida si sa transpire(atunci nu mi-a venit sa rad, va imaginati).tata a bagat-o de urgenta in masina si a dus-o la spital unde....a oparat-o de apendicita.medicul s-a dus la tata si i-a aratat un ditamai apendicele gros si mare cat un carnat "trandafir", zicand-i k dak mai statea cateva ore facea peritonita.atunci tata a pus mana pe telefon si i-a facut un scandal doctoritei ca la balamuc.eh....si de-atata reclama prosta, doctoritza s-a mutat pana la urma in negresti, k nu mai putea scoate capu in lume. Ultima oara a fost editat de nicop (2007-02-15 11:27:41) Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-15 12:04:05
Re: Medici incompetentila mine a fost mai degraba o asistenta incompetenta. cand m-am nascut. asistenta a lovit-o pe mama cu antebratul sub coaste, ca era mica si a zis ea sa nasca mai usor. lovitura m-a propulsat cu asa o viteza ca doctorul nu m-a prins ca pe un copil normal, ci cand eram in cadere. m-a prins de picior, fapt pentru care acum am o frumoasa luxatie de sold + complicatiile de rigoare: scolioza, cifoza (corectate cu multa munca...) si dureri de sold la fiecare schimbare majora de temperatura... Nobody home Offline #7 2007-02-15 12:16:51
Re: Medici incompetentitot medicul a fost incompetent si la tine nashira. tehnica practicata de acea asistenta se practica si azi si o aplica chiar medicii atunci cand mama nu are detula putere la impins. dr trebuia sa fie pe faza si sa te prinda la timp si de unde trebuie... mami de minuni Offline #8 2007-02-15 21:07:33
Re: Medici incompetentieu chiar azi m-am dus la medicul de familie,care sa-mi recomande ceva analize pentru a afla cauza durerii de cap..Insa,draguta,cand mi-a venit randul m-a pus sa mai astept afara inca 30 de minute sa-si bea cafeaua cu prietena,iar dupa aia am intrat la ea,i-am zis de ce am venit si mi-a raspuns asa: Ultima oara a fost editat de timeea (2007-02-15 21:07:54) Offline #9 2007-02-15 21:11:45
Re: Medici incompetentila mama iau zis odata ca are 4 riinichi .... chiar tata facea misto de ea zicandui ca las ca vindem 2 ... si ea de fapt ce probl avea chiar nici o leg cu rinichii.... si in nici un caz 4 rinichi ) o fi fost beat si o vazut dublu ...deci la noi orice se poate it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #10 2007-02-15 21:34:09
Re: Medici incompetentitimeea trebuia sa-i raspunzi de ce ai venit,si foarte ironic ii spuneai. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2007-02-15 21:47:21
Re: Medici incompetentim-a enervat un pic,si am zis ca mai bine plec..dar in privinta medicului,la ce medic ar trebui sa ma duc?la oftalmolog m-am dus,si nu am nimic... Offline #12 2007-02-16 16:36:37
Re: Medici incompetentitimeea, din cate stiu eu pt dureri de cap ar trebui sa mergi la neuro... Offline #13 2007-02-16 21:05:14
Re: Medici incompetentiEu am fost acum ktiva ani buni sa-mi fac niste radiorafii la coloana...si primul medic la care am fost dupa ce mi-a facut o radiografie nu foarte performanta mi-a zis foarte placid k am 2 vertebre tasate si probabil tbc osos... nu va zik ce "fericire"a fost p capul meu...noroc k am avut inspiratia pe kre numai cetatenia romana ti-o da,sa merg la un alt doctor conferentiar si bla bla care m-a calmat si mi-a zis k am o simpla scolioza si k nu se pune problema de tbc osos Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #14 2007-02-16 21:07:11
Re: Medici incompetentiaa..si ma amuza cumplit doctorii din unitatile de invatamant...la noi la cabinet dak mergi cu o durere de burta niki makr un dicarbocalm nu ti se da...prietena mea a primit urmatorul sfat knd avea niste dureri destul de mari de stomac: "Stai linistita..du-te acasa si fa cacutz si o sa-ti treaca" Si azi mai radem knd ne amintim..totul se rezolva cu un "cacutz" Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #15 2007-02-16 23:43:00
Re: Medici incompetentida.. si yo pot sa zic ca am avut parte de asa "minunatii"...acu 1 an,am fost diagnosticata cu infectie urinara, mi s-a dat tratament de catre medicu de fam. ciprofloxacinum sau nu my stiu...din cate vd eu acest medicament este un antibiotic,mi-a trecut frumusel cica....infectia.. in schimb a aparut "iubita" noastra candidoza,at ea mi-a scris in reteta sau nushu unde k am vaginita nushu cum si ca sa iau 3 pliculete de tantum rosa si nurfloxacin.am facut spalaturi atunci de am innebunit, dupa ce ma spalam ma lasa orice jena...pana cand sora prietenului meu mi-a dat un sfat ce sa iau, ovule niste tablete si crema, cea ce medicu de fam. nu a fostin stare nici macar sa-mi dea trimitere la ginecologie pt a afla cauza exacta a simptomelor mele.a dat cu subsemnatu acolo si gata... Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-02-16 23:46:29) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #16 2007-02-18 01:47:00
Re: Medici incompetenticand eram bebe am facut febra foarte mare si plangeam..mama m-a dus la spital la urgenta si au internat-o cu mine ca sa imi faca penicilina fara macar sa faca un test de sange ..in mintea doctoritei era ca am pneumonie ...asa ca au bagat penicilina in mine non stop pana cand nu am mai putut respira de plansete ...si acum am 2 gauri serioase in picior pe pulpa ...noduli de la injectiile primite cu mare sensibilitate... niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #17 2007-05-24 18:11:59
Re: Medici incompetentiacu ceva luni am fost sa donez sange si ti se fac toate analizele. cand am fost sa-mi ridic analizele domnisoara asistenta mi-a zis ca-s toate bune numai ca am rh negativ si tre sa tin minte ca nu o sa mai pot face copii. noroc ca mama are aceeasi problema si ma asteptam la asta si ma documentasem despre ca altfel cred ca intram instanmtaneu in depresie. nu pot sa cred ca o asistenta nu stie ca rh negativ nu e egal cu infertilitate, ca prima sarcina decurge normal si ca acum exista si tratamente ca urmatoarele sarcini sa decurga la fel de normal... Offline #18 2007-05-24 18:51:39
Re: Medici incompetentio d na doctor i a spus unei prietene de a mamei mele, care se apropia incetisor de 50 de ani, cand a mers la ea pt ca nu i mai venea menstra si avea ameteli si greturi...sa stea linistita ca e doar menopauza...si dupa 3 sau 4 luni a aflat ca defapt era insarcinata... happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-05-24 22:23:50
Re: Medici incompetentivarul meu era la un pas de moarte tot din cauza unei doctorite stupide...l-au apucat niste dureri ingrozitoare de burta si cand s-a dus la spital i s-a zis k are piatra la rinichi, k nu-i grav se va opera, trebuie doar sa se inscrie pe lista medicului care facea operatii la rinichi si sa-si astepte randul. pt dureri i-au prescris niste injectii si l-au trimis aksa. Ultima oara a fost editat de fallingstar (2007-05-24 22:58:50) 29+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|