Intarzierea menstruatiei de la postinor-5
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: intarzierea menstruatiei de la postinor
intarzierea e un efect secundar al postinorului... rabdare
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Abecedar a scris:buna ziua,
sunt putin speriata. iata ce s-a intamplat: ultima menstruatie normala am avut-o intre 18.12.2010-23.12.2010. pe data de 25.12 am avut un contact sexual in urma caruia s-a rupt prezervativul. el a ejaculat si ca sa fim siguri, la 45 min de la accident am luat prima pastila de postinor-2, iar dupa 12h pe cea de-a doua. mentionez ca nu am avut niciun fel de simptom din cele ce apar pe prospectul postinor dupa administrarea pastilelor. dupa 4zile am avut acea menstruatie falsa (30.12-02.01) care a fost mai putina si a durat aproape 4zile, fara sa am nicio durere sau alt simptom. calculand de la ultima menstruatie normala, ar fi trebuit sa am menstruatie de pe data de 12.01.2011; azi este 17.01.2011 si nu am. am facut 2 teste de sarcina (sure check si barza gold) pe data de 12.01 si inca unul (sure check) pe data de 13.01, toate 3 fiind negative (1 liniuta). eram mai linistiti dupa teste, dar tot intarzie si nu stim ce sa credem...... raspundeti-mi, va rog...
singura problema aici e ca nu calculezi de unde trebuie. Ultima ta menstra a fost pe 30.12(chiar daca mai redusa cantitativ)asadar eu nu vad nici o intirziere menstruala
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Abecedar
- Membru
- Inregistrat: 2011-01-17
doctoressa a scris:Abecedar a scris:buna ziua,
sunt putin speriata. iata ce s-a intamplat: ultima menstruatie normala am avut-o intre 18.12.2010-23.12.2010. pe data de 25.12 am avut un contact sexual in urma caruia s-a rupt prezervativul. el a ejaculat si ca sa fim siguri, la 45 min de la accident am luat prima pastila de postinor-2, iar dupa 12h pe cea de-a doua. mentionez ca nu am avut niciun fel de simptom din cele ce apar pe prospectul postinor dupa administrarea pastilelor. dupa 4zile am avut acea menstruatie falsa (30.12-02.01) care a fost mai putina si a durat aproape 4zile, fara sa am nicio durere sau alt simptom. calculand de la ultima menstruatie normala, ar fi trebuit sa am menstruatie de pe data de 12.01.2011; azi este 17.01.2011 si nu am. am facut 2 teste de sarcina (sure check si barza gold) pe data de 12.01 si inca unul (sure check) pe data de 13.01, toate 3 fiind negative (1 liniuta). eram mai linistiti dupa teste, dar tot intarzie si nu stim ce sa credem...... raspundeti-mi, va rog...
singura problema aici e ca nu calculezi de unde trebuie. Ultima ta menstra a fost pe 30.12(chiar daca mai redusa cantitativ)asadar eu nu vad nici o intirziere menstruala
buna ziua,
va multumesc pt raspuns, dar acea menstra de 4 zile de pe 30.12, a fost efectul secundar al postinorului ( avusesem menstra normala intre 18.12-23.12, luasem pastilele pe 25 si 26 si pe 30 am avut ca reactie la postinor acea menstra. nu am stiut ca de la menstra aceasta de 4 zile trebuie sa calculez urmatoarea menstra; daca asa trebuie, inseamna ca ar trebui sa am menstra pe data de 24.01. cred ca am inteles bine, nu? va multumesc, m-ati mai linistit......
- Abecedar
- Membru
- Inregistrat: 2011-01-17
buna,
dupa cum calculasem eu mai sus trebuia sa am menstra de pe data de 24.01, insa s-a intamplat sa vina de pe 22.01. cred ca e in regula, m-am linistit; am mai facut un test (sure check) pe 20.01 si tot negativ era, iar acum nu mai am dubii: si-a facut efectul postinorul. o sa fiu mai atenta sa nu mai am vreodata nevoie de el, am trecut prin momente destul de dificile.... va pup. bafta !
- Itacha
- Membru
- Inregistrat: 2011-02-10
Buna seara,
Am luat anticonceptionale timp de 2 ani si jumatate. In decembrie am hotarat sa fac o pauza de 2 luni si le-am intrerupt pe data de 5. Pe 28 am avut un contact sexual, protejat, insa s-a rupt prezervativul. Am luat postinor, iar pe 5 ianuarie mi-a venit menstruatia(cum ar fi venit in mod normal cu anticonceptionale) insa a durat vreo 2 - 3zile si mult mai putin cantitativ. Teoretic, urmatoarea menstruatie ar fi trebuie sa vina pe 3 februarie. Luni, 7 februarie am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Daca as fi fost insarcinata ar fi trebuit sa iasa pozitiv, din 28 dec pana in februarie, nu? E posibil ca postinorul si intreruperea anticonceptionalelor sa-mi fi afectat menstruatia. Mentionez ca am urmat si un tratament cu ovule cervucid si tizinol in luna ianuarie. Va multumesc pt ajutor!
- Itacha
- Membru
Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Itacha a scris:E posibil ca postinorul si intreruperea anticonceptionalelor sa-mi fi afectat menstruatia.
exact. asta este.
- Itacha
- Membru
Uff...pana cand o sa vina o sa stau stresata, iar acesta e un alt factor care influenteaza menstruatia.
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Abecedar a scris:buna,
dupa cum calculasem eu mai sus trebuia sa am menstra de pe data de 24.01, insa s-a intamplat sa vina de pe 22.01. cred ca e in regula, m-am linistit; am mai facut un test (sure check) pe 20.01 si tot negativ era, iar acum nu mai am dubii: si-a facut efectul postinorul. o sa fiu mai atenta sa nu mai am vreodata nevoie de el, am trecut prin momente destul de dificile.... va pup. bafta !
e in regula, da... succes
Itacha aveai ciclul regulat inainte sa iei contraceptive? Daca da, la cite zile iti venea? Intrucit eu nu prea cred ca ti-au dereglat contraceptivele nimic, si nici Postinorul...cred pur si simplu ca ai o intirziere menstruala mai degraba fiziologica as zice...daca singurul contact sexual cu risc a fost cel de dinainte de Postinor, nu te stresa, va veni si menstra
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Itacha
- Membru
Multumesc pentru raspunsuri. Nu mai tin minte daca era regulat, intarzia si inaite, dar nu mai mult de o saptamana. Atunci a fost singurul contact sexual cu risc. Astazi am avut niste scurgeri maronii, deci pp ca va veni
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|