|
Nu esti logat.
Pete maronii dupa intrerupere AC#1 2007-02-05 13:04:53
Pete maronii dupa intrerupere ACSalut.Sunt noua pe acest forum.In luna septembrie am intrerupt AC pentru ca vrem sa facem bebe.Am luat Yasmin.De atunci,in fiecare luna,inainte cu 5 zile de menstruatie,am niste pete maronii.Exact 5 zile.In prima luna dupa ce le-am lasat,menstruatia a venit la 28 de zile,apoi la 26,apoi la 18.Am fost la doctor si mi-a spus ca am lipsa de progesteron.Mi-a dat Dupaston din Z 14,timp de 10 zile,cate 1 pe zi,trei luni.Ciclul a venit la 26,respectiv 25 de zile.Acum mai trebuie sa le iau 1 luna.Dar petele maronii au tot aparut cu 5 zile inainte de menstruatie.Care ar fi cauza????Oare e tot efectul AC????Si n-ar fi trebuit sa dispara de la Duphaston???? Offline #2 2007-02-05 14:03:24
Re: Pete maronii dupa intrerupere ACRamonella, e de la insuficienta de progesteron....ciclurile tale normale de 24 zile tot asta semnificau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-02-05 15:12:02
Re: Pete maronii dupa intrerupere ACMersi mult de raspuns.Dar oare Duphastonul nu trebuia sa-l regleze pana acum???sau trebuie marita doza? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|