|
Nu esti logat.
Par uscat,varfuri depicate#1 2007-02-05 18:39:14
par uscat,varfuri depicatece folositi pt varfurile depicate,pt par uscat?dida tu ziceai k folosesti un balsam pt varfuri despicate pt k iti indrepti parul.cum se numeste? expect the worst , hope for the best! Offline #2 2007-02-05 19:54:54
Re: par uscat,varfuri depicateeu folosesc serul de la avon ...si vreau sa ti zic ca imi merge f bine cu el ... am mai avut ceva de la loreal ...da nu mi sa parut extraordinar ... mai este ceva masca la farmacie pt varfuri despicate ...am auzit cai f ieftina ...o sa ma duc sa intreb .. Ultima oara a fost editat de dida (2007-02-05 19:55:21) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-02-05 20:24:58
Re: par uscat,varfuri depicateo sa merg la famacie,mi se par mai sigure:) expect the worst , hope for the best! Offline #4 2007-02-05 20:26:59Re: par uscat,varfuri depicatesi parul meu arata ca dracu: fire despicate, e uscat as putea zice desi de cand ma stiu am parul cu tendinta de ingrasare, fara volum, lipsit de viata...... nush ce sa-i mai fac El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #5 2007-02-05 20:27:18
Re: par uscat,varfuri depicateeu nu am incredere in avon asa in general ...da am zis ca sa incerc asta sa vad ... numa de la o vreme nu mai imi place cum miroase...is satula de mirosu asta ...daca ar fi ceva fara miros it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-05 20:29:03
Re: par uscat,varfuri depicateeu am prea mult volum.....zici ca's nebuna dupa ce fac baie,daca ar fi ceva pt volum mai putin bine ar fi. expect the worst , hope for the best! Offline #7 2007-02-05 20:31:30
Re: par uscat,varfuri depicatenuma dacal filezi tare ... eu caut produse pt volum...ca sa vezi cum ii cu fetele astea it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #8 2007-02-05 20:33:08Re: par uscat,varfuri depicatenu iti recomand faza cu filatul excesiv... si eu aveam un volum... zuzu rau... te speriai daca ma vedeai dupa baie ) iar acum... zici ca am 3 fire-n cap mie una mi-a ajuns de atata filat... desi la inceput a fost bine... Ultima oara a fost editat de annna (2007-02-05 20:34:11) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #9 2007-02-05 20:33:39
Re: par uscat,varfuri depicatenu conteaza daca e filat sau nu,are volum mereu.l-am avut si mai putin filat si tot la fel era.nu pot iesi din casa cu parul despins in ziua in care am facut baie.zic oamenii k am scapat de la nebuni. expect the worst , hope for the best! Offline #11 2007-02-05 20:38:40
Re: par uscat,varfuri depicatecel mai indicat in momentul in care e uscat si despicat e sa-l tunzi si apoi sa ii aplici o masca,samponul si balsamul sa fie hidratante.Plus ca cele mai bune metode sunt cele naturale.Oricum daca e uscat tbuie tuns ca orice ai pune pe el ramane fara viata.E ca o planta ..nu o mai poti salva dupa ce s-a uscat Offline #12 2007-02-05 20:42:26Re: par uscat,varfuri depicatedap... ai dreptate desi al meu e tuns acum vreo luna nu mai vb de sampon si balsam... normal: sa fie parul ingrijit si tot ca naiba arata El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #13 2007-02-05 20:44:07
Re: par uscat,varfuri depicateeu l-am tuns acum 3 saptamani.si nici nu se cunoaste:(( expect the worst , hope for the best! Offline #14 2007-02-05 20:44:37
Re: par uscat,varfuri depicatepai daca il intinzi nu se linisteste ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #15 2007-02-05 20:48:14
Re: par uscat,varfuri depicatede ce nu incerci sa bei revalid?Pe mine ma ajutat foarte mult,"revalidul este bun nu numai la par ci si la unghii si piele. Offline #16 2007-02-05 20:49:54
Re: par uscat,varfuri depicatema spal cu sampon revalid.e uscat la atingere.k despicat deocamdata nu e. expect the worst , hope for the best! Offline #18 2007-02-05 20:51:29
Re: par uscat,varfuri depicatedaca il intanzi..il arzi si arata si mai aiurea.Intinsul parului excesiv nu este recomandat.Tot ce poti face e sa-l tunzi putin mai mult si apoi sa incepi un tratament cu un supliment pe cale orala+ceva bun sa il speli.Si masca de ulei de masline care il hidrateaza ff mult da stai cu ea o ora pe cap inainte sa te speli cu parul dat cu ulei si infasurat in prosop Offline #19 2007-02-05 20:51:36
Re: par uscat,varfuri depicate"revalid sunt niste medicamente fabricate in Elvetia,sunt foarte bune,le poti gasi la farmacie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|