|
Nu esti logat.
Celulita:(-24#438 2009-02-01 17:22:11
Re: celulita:(
ai idee cat costa? e eficient? "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #439 2009-02-01 17:24:04
Re: celulita:(costa cam 2 milioane. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #440 2009-02-01 17:24:50#441 2009-02-01 17:29:57
Re: celulita:(din ala care face reclama vreau.... nush daca e sau nu bun.. sunt multe persoane pe forumuri diverse care spun ca e mare tzeapa, ca nu are efect decat la viteza mare... dar folosindu-l asa, la viteza mare, cica se descarca acumulatorul ala intr-un minut.... mie de asta mi-e, sa nu-l iau degeaba si sa nu-l pot folosi..... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #442 2009-02-01 17:31:04
Re: celulita:(eu ma gandeam sa imi iau aparat din ala de vibromasaj cu benzi, ala e cam 350-400 dar vad ca asta e mai ieftin insa nu am idee care ar fi mai bun.... "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline Publicitateloading...
#443 2009-02-01 17:35:12Re: celulita:(eu pt masaj folosesc perie, am luat-o de la oriflame, si ulei anticelulitic de la hemel. e cel mai bun. si masez zilnic si rezultate se vad foarte repede, cam dupa o saptamana si ceva Cu zambetul pe buze... Offline #444 2009-02-01 17:59:55
Re: celulita:(offff ieri am cautat si eu perie pt masaj peste tot si nu am gasit maine merg la sensi blu "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #445 2009-02-01 18:00:57#446 2009-02-01 18:45:17
Re: celulita:(da stiu, numai ca ieri nu am avut drum pe acolo, stau departe de ele si am avut treaba prin oras insa unde am intrebat nu aveau...nu vreau manusa vreau un fel de perie ...e cu coada asa mai lunga din lemn... "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #447 2009-02-09 01:07:54Re: celulita:(
Dragele mele eu sunt noua pe aici,si eu am celulita de vreo 5 ani,de cand am inceput sa iau AC si e cam pronuntata.Am inceput lupta cu celulita de vreo 2 sapt(pana acum nu prea ma deranja)Imi aplic crema supliform,dupa care fac masaj cu un aparat de vibromasaj-din acela cu benzi(e destul de bun)si eu zic ca incet-incet va da rezultate.Mi s-au subtiat picioarele vizibil.Eu zic ca merita sa-l folositi.Eu sunt multumita.Si mai folosesc zat de cafea amestecat cu ulei de masline(cu care ma masez vreo 5 min)dupa care fac dus-lasa pielea foarte fina,numai buna pentru aplicat crema anticelulitica.Binenteles ca fac si sport(bicicleta eliptica) si asta ajuta,sunt convinsa.Mi-am facut un abonament la infrasauna,merg de 2 ori pe saptamana.Am zis sa le incerc pe toate,sper sa dea rezultate.Va pup. Ultima oara a fost editat de dianah (2009-02-09 01:36:43) 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #448 2009-02-09 11:13:10
din ce localitate esti? mi se pare destul de avantajos ca pret la ce spui tu aici....eu sunt din bacau ...aveti idee pe unde as putea sa incerc si eu niste sedinte anti celulita? Ultima oara a fost editat de ela_is_sweet (2009-02-09 11:16:11) Offline #449 2009-02-09 11:40:29
offf vroiam sa imi iau si eu ap de vibromasaj cu benzi, era la oferta cu 350 lei, acum l-am vazut la 500lei si eu am inceput lupta cu celu' de o saptamana si rezultatele se vad, imi fac masaj de 2 ori pe zi cu o perie speciala, i9nainte aplic o crema f hidratanta, grasa dupa care masez bine pana se inroseste pielea, la dus folosesc un gel exfoliant si tot asa frec f bine in rest hidratez ca de obicei. Acum pielea mea e f fina, la ochi se vede mai bine, oricum o sa continui mult si bine cu masajul asta. pana si iubi a obs diferenta:))) fara sa stie el ce fac eu in baie, am ras de numa cand mi-o zis si el chiar vb serios, el care facea glume pe seama mea ca stie ca ma streseaza treaba asta cu celulita. Dianah aparatul tau cate benzi are si pe care o folosesti? am vaz ca unele ap au 3 benzi si unele 5. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #450 2009-02-09 14:23:23Re: celulita:(
Aparatul meu are 5 benzi si folosesc 2 dintre ele,cea cu tepi(o mie de degete sau cum ii zice)si mai sunt doua care se folosesc impreuna,una pe un picior si cealalta pe celalalt(eu zic ca asta subtiaza ca scututa de numa,si cealalta o folosesc pt celulita).Sincer eu sunt foarte multumita.Aparatul il aveam in casa de vreo 2 ani,dar acum abia m-am ambitionat.L-a cumparat mama pe cand era la 400 de ron.Si cand ma gandesc ca-l aveam sub nas de atata vreme si nu l-am folosit....Asta e,mai bine mai tarziu decat niciodata 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #451 2009-02-09 16:28:22
Re: celulita:(...si eu am aparat cu benzi si bici eliptica...insa nu ma motivez deloc... Offline #452 2009-02-10 16:57:04Re: celulita:(
Pai aparatul de vibromasaj in folosesc in fiecare zi cate 45 de minute,dar neaparat cu crema supliform si folosesc doar cele 2 benzi-jumate din timp cu una si jumate cu cealalta(inainte imi luam pantaloni pe mine cand foloseam aparatul,dar acum ma masez pe pielea goala).Secretul e sa te uiti la tv intre timp ca trece f repede .Iar bicicleta eliptica cate jumatate de ora pe zi, cat sa consum 200 de calorii.Si incerc cat mai mult sa umblu pe jos,nu cu autobuzul sau masina(si asta e important) Ultima oara a fost editat de dianah (2009-02-11 01:03:56) 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #453 2009-02-20 14:23:58
Re: celulita:(buna fetelor.am cautat mult acest subiect pentru ca ma intereseaza.se apropie vara, fustite, pantaloni scurti si plaja.celulita asta e ceva de groaza.iti strica moralul oricat de bn ai arata si indiferent cum teai imbraca,pentru ca te gandesti...aa nu ma imbrac cu aia ca mi se vede celulita.pe mine sincer m-ar interesa o solutie simpla, nu foarte scumpa si pe care sa o pot aplica acasa.pentru ca facultatea numi permite timp sa ma duc la sala, sau sa alerg seara.suna interesanta impachetarea cu folie, dar nu stiu ce crema sa aplic si cat trebuie sa stau.cat despre zatul de cafea, eu nu beau cafea.deci as aprecia orice alta idee, care sa si dea rezultate.cat despre vergeturile aparute dupa ce am slabit dintr-odata, aveti idee ce ar fi bun?as dori sa ma axez mai mult pe produse naturiste.va pup.cine ma poate ajuta, ii multumesc mult.numai bine E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc .. traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata... Offline #454 2009-02-20 14:49:29
Re: celulita:(Crema de la Tis farmaceutic e buna, asa au zic fetele mai sus. O gasesti la plafar, e si ieftina din cate imi aduc aminte... Offline #455 2009-02-20 16:41:45
Cred ca e buna metoda, eu de cand fac tae bo (acolo ti se spune mereu sa stai incordat ) am vz ca mi s-a injumatatit celulita.. acum nu stiu exact cat se datoreaza sportului si cat regimului. Offline #456 2009-02-20 17:13:32
Re: celulita:(ms de raspuns blueeyes.o sa incerc si va anunt de rezultat.pup E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc .. traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|