homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Celulita:(-40

#742 2011-02-28 23:54:37

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: celulita:(

Deuzza a scris:

nu exista exercitii pt celulita. masaj si mancare sanatoasa, multa apa, ceai drenant fara zahar  smile

urata veste-mi dadusi lol

bebe V., soarele si luna

#743 2011-03-01 16:31:02

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si eu am putina celulita desi sunt slaba sad o sa fac masaj,mi-am luat supliform..si aparatul de la prevention lol  si..as vrea sa imi tonific si muschii de la abdomen.inafara de abdomene ce exercitii mai pot sa fac?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#744 2011-03-01 17:12:15

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

alexa123 a scris:

rrammonna a scris:

ati folosit careva crema anticelulitica de la life care?am auzit ca ar fi buna
stiu ca niciun produs nu face minuni,dar macar sa o diminueze

am incercat eu..o singura aplicare..mai mult n-am rezistat lol frige rau, ma mananca pielea, ma arde, ma de toate..a fost aiurea tillfreds

Si eu am crema de la Life Care.  Arde ca naiba cand o dau, dar daca ma imbrac repede in blugi si plec la munca, la frigul de afara e chiar benefica. Evident glumesc, dar e si asta o solutie. Niciodata nu o dau seara ca nu rezist, ci doar inainte de a pleca de acasa.... si asa uit de efectele ei sau nu le mai simt atat de intens. O folosesc de vreo 3 saptamani si as spune ca e buna. Pielea e mult mai fina si desi nu a disparut miraculos celulita, deja se vede pe coapse si pe fese ca piele are un alt tonus...

Failure teaches Success!

#745 2011-04-17 16:39:26

summer_addicted
New member
Inregistrat: 2010-07-14

La mine a functionat Elmiplant Bodyshape - gel anticelulitic, pe asta il folosesc de 1 an, iar de o luna folosesc lotiunea de corp pt fermitate (tot de la Elmiplant). Rezultatele, evident, s-au vazut in timp, dupa ce am facut si cateva schimbari in alimentatie...iar de vreo 2 luni de cand fac mai multa miscare -respectiv dansuri- plus cu noua lotiune de corp sunt super multumita, celulita s-a redus considerabil...
Deci nu uitati de miscare si nu va asteptati la minuni din partea unor creme. Intr-adevar, celulita se reduce cu ajutorul lor, dar numai in combinatie cu o alimentatie mai sanatoasa si sport. Stiu ca e greu cu sportul pt unele dintre noi, eu de exemplu n-as suporta sa merg la sala sau sa alerg, asa ca m-am apucat de dansuri si astfel imbin utilul cu placutul. Mai exista si varianta Zumba, chiar va sfatuiesc sa incercati. smile

#746 2011-06-19 15:09:02

alexandra18
Full member
Inregistrat: 2009-05-30

eu am copia relax & tone , si la fel nu dadea nici un rezultat pana am inceput sa mananc sanatos si sa fac exercitii ( abd. geno. + sarituri cu coarda etc.) + masaj cu relax & tone 20 min pe fiecare picior cu o crema anticelu. rezultatele se vad si st foarte multumita .... big_smile

hjarta sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve hjarta

Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more hjarta miss  mami & papi sad

Publicitate

loading...

#747 2011-06-19 16:52:59

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Fetelor ce dieta sa urmez sa scap de celulita? M-am pricopsit cu ea dupa ce ani intregi nu am pus un gram pe mine iar acum am pus 5 kg foarte repede, s-au pus toate pe fund si pe picioare dar sub forma de celulita sad ma obsedeaza. Eu fac "impachetari" cu crema anticelulitica. Mama acum cativa ani si-a cumparat de la top shop o centura din aia care cica te slabeste, ma dau cu crema si dupa o pun pe fund si transpir, am auzit ca asa dai jos mai repede celulita dar sunt convinsa ca decat cu impachetarile astea si cu sport nu faci mare lucru, ar merge si o dieta dar ideea e ca eu si asa sunt destul de slaba deci nu vreau sa mai slabesc, ci doar sa scap de celulita.

#748 2011-06-19 16:55:51

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

april sunset a scris:

Deuzza a scris:

nu exista exercitii pt celulita. masaj si mancare sanatoasa, multa apa, ceai drenant fara zahar  smile

urata veste-mi dadusi lol

ba exista kangoo jumps. asa mi-a disparut mie

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#749 2011-06-19 16:56:11

alexandra18
Full member
Inregistrat: 2009-05-30

dieta (pt  mine ) = ceva drastic!

eu iti recomand sa mananci dimineata o salata de fructe cu nuci ... ajuta foarte mult. + multe fructe si legume , sucuri nat. facute de tine sau apa plata cel putin 2l pe zi... + sport LOGIC . sportul te ajuta foarte multtttt puss spor la dat jos celulita puss si eu mai am putina sper sa scap de ea pana plec la mare

hjarta sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve hjarta

Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more hjarta miss  mami & papi sad

#750 2011-06-19 17:21:21

Karina_
Full member

alexandra18 a scris:

dieta (pt  mine ) = ceva drastic!

eu iti recomand sa mananci dimineata o salata de fructe cu nuci ... ajuta foarte mult. + multe fructe si legume , sucuri nat. facute de tine sau apa plata cel putin 2l pe zi... + sport LOGIC . sportul te ajuta foarte multtttt puss spor la dat jos celulita puss si eu mai am putina sper sa scap de ea pana plec la mare

Si daca mananc numai fructe si legume nu slabesc? Eu nu stiu daca voi pleca si cand plec la mare dar chiar vreau sa scap de celulita ca oricum la strand o sa ma duc, nu se vede asa rau dar pur si simplu nu imi placeeee grater . Doamne ajuta! signof10

#751 2011-06-19 17:54:57

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Karina_ a scris:

Fetelor ce dieta sa urmez sa scap de celulita? M-am pricopsit cu ea dupa ce ani intregi nu am pus un gram pe mine iar acum am pus 5 kg foarte repede, s-au pus toate pe fund si pe picioare dar sub forma de celulita sad ma obsedeaza. Eu fac "impachetari" cu crema anticelulitica. Mama acum cativa ani si-a cumparat de la top shop o centura din aia care cica te slabeste, ma dau cu crema si dupa o pun pe fund si transpir, am auzit ca asa dai jos mai repede celulita dar sunt convinsa ca decat cu impachetarile astea si cu sport nu faci mare lucru, ar merge si o dieta dar ideea e ca eu si asa sunt destul de slaba deci nu vreau sa mai slabesc, ci doar sa scap de celulita.

poti incerca si impachetari cu zat de cafea+ulei de masline.masezi zonele afectate cu acest amestec,te impachetezi si stai asa macar 30 minute,apoi clatesti cu apa calduta si aplici ulei de jojoba sau germeni de grau.
dupa vreo 5 "sedinte" de genul am avut rezultate vizibile big_smile si fac mereu asta macar o data pe saptamana sau de 2 ori cand am timp smile
o dieta in adevaratul sens al cuvantului nu cred ca e necesar sa tii,ci mai degraba o cura de detoxifiere,sa elimini alimente nesanatoase.Incearca sa bei suc de fructe proaspat dimineata si seara sa nu mananci prajeli,dulciuri multe&co.Sa ai cat mai multe fructe si legume in meniu zilnic si sa bei multa apa.
Aaaa..si sa nu uit de miscare/sport.Macar 30 min/zi.
Eu mi-am facut singura o cura bazata pe fructe,legume si alte alimente ce nu contin grasimi in exces,am facut sport zilnic si impachetari cu diverse sucuri de citrice.Si am sa continui asa toata vara pt ca m-a ajutat mult in lupta contra celulitei smile

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-06-19 17:57:17)

#752 2011-06-19 18:20:47

Karina_
Full member

Cafea macinata, neprepata nu merge in loc de zat?

#753 2011-06-19 18:50:40

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

ba da,merge.

#754 2011-06-19 20:17:15

Karina_
Full member

De maine ma apuc serios de treaba ca asa nu se mai poate rotfl2

#755 2011-06-27 20:13:19

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eu de 3 saptamani fac impachetari cu zat de cafea pentru ca incepusem sa am celulita (si era destul de urata) din cauza meniului meu dezastruos din ultima vreme, de dinainte de sesiune...
acuma nici ca se mai vede smile va recomand cu multa multa caldura fetelor puss puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#756 2011-06-27 20:23:44

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

cum faci impachetarile hai_faiv?

hjarta hjarta

#757 2011-06-27 20:51:04

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

hai_faiv,cat timp stateai impachetata?stateai in cada?sau cum?

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#758 2011-06-27 20:58:25

hai_faiv
Hero member

de obicei tot o zi fac, una nu...cand am timp fac zilnic impachetari, dar e ok oricum

iau zatul de la cafea, scurs bine, il amestec cu putin ulei de masline ca sa se lege, il pun intr-un vas termorezistent si il incalzesc putin, ori la microunde, ori la aragaz, pe flacara mica.
apoi ma dau pe picioare sau in zonele afectate de celulita, frecand putin ca sa intre cafeafua in pori. apoi iau folie de plastic (cea din magazine e buna ca e usor de manevrat) si imi infasor picioarele in zonele unde am pus zatul. Las sa actioneze cel putin 15 minute...uneori uit de ele si las si mai mult timp, cateva ore sau peste noapte, dar in principiu 15 min le las... Important e ca in timpul acesta pielea transpira, isi deschide porii si mai mult, inca se vede prin folie ca abureste. Daca le-am lasat mai mult, nu am vazut rezultate spectaculoase, ci doar o piele mai fina decat atunci cand las 15 minute. Dupa ce trece timpul, pun in palme gel de dus si ma frec iar pe zonele respective dupa care ma clatesc si aplic uleiul meu de corp, pe care il folosesc de obicei (de la Johnsons baby)
Atata tot. tongue

le: nu stau in cada..pot sa imi iau pijamale, pantaloni scurti sau pantaloni de trening deasupra pentru ca asa cum e impachetat totul, nu te manjesti deloc. imi vad de trebuta mea si apoi ma duc sa ma clatesc.

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-06-27 21:00:15)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#759 2011-06-27 21:07:22

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

e musai sa incalzesti putin amestecul?imi e ca il incalzesc prea tare sau mai stiu eu

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#760 2011-06-27 21:38:22

hai_faiv
Hero member

nu e musai... smile eu il incalzeam ca se facea ca o pasta cand se incalzea si uleiul... dar e ok si rece, doar sa invarti bine in compozitie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.