|
Nu esti logat.
Ziua indragostitilor....urgent!!!-2#20 2007-02-08 11:45:27
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!andrutza tu ai citit ce a scris Danut?mi s-a parut ca ai sarit peste :)Nu de perne au ei nevoie...si are mareeee dreptate.. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #21 2007-02-08 11:49:34
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!Pai nu iti trebuie prea multi bani! Offline #22 2007-02-08 11:50:33
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!am vazut abia dupa ce am scris eu mesajul, dar eu ii raspunsesem lui kinder referitor la ce vroia ea sa-i gaseasca, iar eu consider ca fiecare e liber sa-i ia ce isi doreste fiecare pt partenerul lui, iar pe langa un cadou ii poti oferi si o noapte fierbinte. #23 2007-02-08 11:55:54
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!hehe..daca m-ar si lasa sa-i conduc eu masina(singura!)..deabea ma lasa cu el in dreapta..dar mai sa mi-o lase mie pe mana !! Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #24 2007-02-08 12:00:28
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!la 500.000? Hmm... Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-08 12:04:51
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!! asta imi pare ceva scena dintr-un film...masina lui "doarme" afara:) din pacate..so.. no garaj Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #26 2007-02-08 12:14:34
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!Doar pare... dar de cezi ca nu e o chestie care ti se poate intampla si tie? Ti se pare umilitor? Ultima oara a fost editat de Danut (2007-02-08 12:16:12) Offline #27 2007-02-08 12:16:55
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!ah..nicidecum umilitor.. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #28 2007-02-08 12:22:14
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!eu m-am gandit sa-i iau o sticla de jack daniels...portofel, brichete, paputoaie, inimioare, boxeri, bluze i-am tot luat...si lui ii place whisky`ul dar na...e cam scump si lojik k nu-si ia el...ce zicetzi d ideea mea? Offline #29 2007-02-08 12:24:41
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!pai daca ii place si nu si-ar lua el singur e o idee f buna..orice crezi ca ii va face placere Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #30 2007-02-08 13:14:51
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!la mine e diferit ..eu oricum nu voi petrece decat o saptamana cu prietenul meu..asa ca ...referitor la pct nr 1 al lui danutz ...oricum va avea loc in fiecare ora pt ca dupa aceasta minivacanta nu ne mai vedem luni de zile ....asa ca ..ce am sa-i spun ...uite inka una de la mine ??? nu merge... niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #31 2007-02-08 13:28:46
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!danut esti pe gustul meu,in legatura cu meciul ....nu e microbist din pacate eu insa sunt bolnava dupa meciuri asa ca eu cred ca mi s ar potrivii de minune un cadou cu un bilet la meci;)). Offline #32 2007-02-08 13:36:23
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!eheee. eu vroiam sa-ti sugerez sa-l astepti "imbracata" doar intr-o funda rosie....dar dupa ce i-ai facut anu trecut... > Offline #33 2007-02-08 14:34:11
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!ei pai acuma ar fi randul lui sa te surprinda cu ceva,nu? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #34 2007-02-08 14:42:05
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!hi-hi este pe mihai viteazu, vis-a-vis de statia de taxiuri de la tomis mall, scrie magazin de cadouri HI-HI, o sa-l gasesti rpd, ca sa vizualizezi mai bine, pe mihai viteazul e perpedicular str stefan cel mare, aia care duce spre metropol, iar HI-HI este exact dupa ce se intersecteaza mihai viteazu cu st cel mare, iar vis-a-vis de magazinul asta de cadouri este si un salon de coafura, o sa-l gasesti sigur, daca nu mai intrebi lumea. au chestii super misto acolo si o sa-i gasesti 100% ceva. #35 2007-02-08 14:48:29
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!da..imi plac ideile astea ale lui danut..tare cu berile..mai ales k suntem inebuniti aman2 dupa carlsberg si melodia noastra a fost in reclama (love of my life yo ma gandeam sa ii iau un tort dragutz k de gatit nush..il iubesc ink nu vreau sal otravesc.. si dupa aia...un vin ceva..si vb lui danutz,sarim la pctul 1..k si yo sunt fana.. problema e k anul trecut tot un gen de pctul 1 am facut si tre sa fac cva nou iar asta e greu..k anu trecut a fost foaarte misto ; Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #36 2007-02-08 15:10:27
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!Off topic: Lelaina, poti te rog sa incerci sa scri normal? Ma "doare" privirea-n monitor cand citesc cum ai scris... No offence! Offline #37 2007-02-08 16:47:22
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!si eu i-am facut o surpriza odata(anul trecut )cd erau plecati ai mei...Am cumparat parijitura cu frisca,finetti,fructe,smochine,miere,crema de vanilie(el adora dulciurile) si le-am pregatit frumos pe toate pe o farfurie...apoi am pus muzica lenta,l-am legat la ochi,l-am legat cu mainile de scaun si mi-am luat o lenjerie sexy rosie...apoi stiti ce a urmat...l-am lasat doar sa intuiasca cum sunt imbracata,abea la sfarsit a vazut ce a mancat,ce a atins,etc cd am facut dragoste ca nebunii... Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #38 2007-02-08 16:49:45
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!
mercic ..stiu acum care e ...eu credeam ca e numai de jucarii ... abia astept sa vad ce au ... niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|