homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ziua indragostitilor....urgent!!!-2

#20 2007-02-08 11:45:27

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!

andrutza tu ai citit ce a scris Danut?mi s-a parut ca ai sarit peste :)Nu de perne au ei nevoie...si are mareeee dreptate..
daca as avea suficienti bani i-as lua ceva mai scump pt masina lui pretioasa(amanta lui cum imi place mie sa-l necajesc)

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#21 2007-02-08 11:49:34

Danut
Sr. member
De la: Around the world - Cruising
Inregistrat: 2007-02-01

Pai nu iti trebuie prea multi bani!
Ia un milion sau ceva de genul asta si du-i masina intr-o spalatorie hi-tech sa i-o faca sa sclipeasca(masina nu....)! Polish cu ceara, interior cu silicon! Exista variante! Depinde de bugetul tau! Spune-mi ce buget vrei sa pui la bataie si iti dau eu o idee buna! wink
Me is solidar cu fetele! big_smile

#22 2007-02-08 11:50:33

andrutza
Vizitator

am vazut abia dupa ce am scris eu mesajul, dar eu ii raspunsesem lui kinder referitor la ce vroia ea sa-i gaseasca, iar eu consider ca fiecare e liber sa-i ia ce isi doreste fiecare pt partenerul lui, iar pe langa un cadou ii poti oferi si o noapte fierbinte.

#23 2007-02-08 11:55:54

puioanca
Full member

hehe..daca m-ar si lasa sa-i conduc eu masina(singura!)..deabea ma lasa cu el in dreapta..dar mai sa mi-o lase mie pe mana smile!!
pai nu stiu..la 500 de mii sa zicem

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#24 2007-02-08 12:00:28

Danut
Sr. member

la 500.000? Hmm...
Cumpara-ti TIE un spray de jenti sau un tub de ceara pt polish si fa-i TU masina luna! Cred ca asta va aprecia mai mult decat foate mult! Ia daca ai vreun gaaj incalzit sa poti sa o aci imbacata cat mai sumar.... Oricum, cred ca daca ii faci surpriza de a-i spala tu masina si a i-o lustrui ca la carte.... dupa care sari la pct.1.wink va fi innebunit si iti va cadea la picioare... si in nici un caz lat! Din contra!

Publicitate

loading...

#25 2007-02-08 12:04:51

puioanca
Full member

smile asta imi pare ceva scena dintr-un film...masina lui "doarme" afara:) din pacate..so.. no garaj
mersi mult oricum

#26 2007-02-08 12:14:34

Danut
Sr. member

Doar pare... dar de cezi ca nu e o chestie care ti se poate intampla si tie? Ti se pare umilitor? yikes
Mie o singura data mi-a spalat doamna masina, in fata blocului unde am stat... tot cartierul s-a uitat la ea, ca era cu o camasuta (uda, evident) legata sub sani si in short! Vreau sa-ti spun ca am crezut ca innebunesc de placere! Si intra-davar, ea ca intr-o scena de film! Dar ce film...
Eu nu dau sfaturi decat acolo unde am experienta si cunosc potentialele efecte! wink
Bafta!

Ultima oara a fost editat de Danut (2007-02-08 12:16:12)

#27 2007-02-08 12:16:55

puioanca
Full member

ah..nicidecum umilitor..

#28 2007-02-08 12:22:14

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

eu m-am gandit sa-i iau o sticla de jack daniels...portofel, brichete, paputoaie, inimioare, boxeri, bluze i-am tot luat...si lui ii place whisky`ul dar na...e cam scump smile si lojik k nu-si ia el...ce zicetzi d ideea mea?

#29 2007-02-08 12:24:41

puioanca
Full member

pai daca ii place si nu si-ar lua el singur e o idee f buna..orice crezi ca ii va face placere

#30 2007-02-08 13:14:51

kinder
Full member
De la: constanta
Inregistrat: 2007-02-06

la mine e diferit ..eu oricum nu voi petrece decat o saptamana cu prietenul meu..asa ca ...referitor la pct nr 1 al lui danutz ...oricum va avea loc in fiecare ora pt ca dupa aceasta minivacanta nu ne mai vedem luni de zile ....asa ca ..ce am sa-i spun ...uite inka una de la mine ??? nu merge...

andrutza, unde este hi-hi ?...mi se pare o idee buna cu pixul..oricum e un obiect care il foloseste mereu ...

niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut

#31 2007-02-08 13:28:46

cryss26buc
Full member
Inregistrat: 2006-12-28

danut esti pe gustul meu,in legatura cu meciul ....nu e microbist din pacate eu insa sunt bolnava dupa meciuri asa ca eu cred ca mi s ar potrivii de minune un cadou cu un bilet la meci;)).
hai sa va zic cum am petrecut anul trecut:am aerisit bine camera am pus betisoare parfumate si lumanari,iar pe jos pe covor am pus 2 cani(mi se par mai incapatoare)lol o sticla de sampanie fina si una de vin rosu moldovenesc,o pizza mare aburinda si un tortulet cu poza mea a lui si a catelei noastre...pe pat am pus o covertura rosie o pereche de catuse si cadoul in cutie (care era goala urmand ca dupa cina si sex salbatic sa i zic ca eu sunt cadoul) nu a fost deloc dezamagit dimpotriva......a zis sa l astept mereu asa.aha iar eu purtam un furou rosu cu chilotei tanga rosii si pantofi rosii cu toc fff mare(ceea ce nu obisnuiesc) am sta toata noaptea inchisi si a doua zi pana la 17 a fost foarte frumos si de neuitat asa ca acum sper ca ma veti intelege ca tre sa l surprind mai mult ca anul trecut.

#32 2007-02-08 13:36:23

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

eheee. eu vroiam sa-ti sugerez sa-l astepti "imbracata" doar intr-o funda rosie....dar dupa ce i-ai facut anu trecut...smile big_smile>

#33 2007-02-08 14:34:11

puioanca
Full member

ei pai acuma ar fi randul lui sa te surprinda cu ceva,nu?

#34 2007-02-08 14:42:05

andrutza
Vizitator

hi-hi este pe mihai viteazu, vis-a-vis de statia de taxiuri de la tomis mall, scrie magazin de cadouri HI-HI, o sa-l gasesti rpd, ca sa vizualizezi mai bine, pe mihai viteazul e perpedicular str stefan cel mare, aia care duce spre metropol, iar HI-HI este exact dupa ce se intersecteaza mihai viteazu cu st cel mare, iar vis-a-vis de magazinul asta de cadouri este si un salon de coafura, o sa-l gasesti sigur, daca nu mai intrebi lumea. au chestii super misto acolo si o sa-i gasesti 100% ceva. smile

#35 2007-02-08 14:48:29

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

da..imi plac ideile astea ale lui danut..tare cu berile..mai ales k suntem inebuniti aman2 dupa carlsberg smile si melodia noastra a fost in reclama (love of my life lol yo ma gandeam sa ii iau un tort dragutz k de gatit nush..il iubesc ink nu vreau sal otravesc.. smile si dupa aia...un vin ceva..si vb lui danutz,sarim la pctul 1..k si yo sunt fana.. problema e k anul trecut tot un gen de pctul 1 am facut si tre sa fac cva nou grater iar asta e greu..k anu trecut a fost foaarte misto ;wink

Poor is the man whose pleasure depends on another

#36 2007-02-08 15:10:27

Danut
Sr. member

Off topic: Lelaina, poti te rog sa incerci sa scri normal? Ma "doare" privirea-n monitor cand citesc cum ai scris... No offence!

#37 2007-02-08 16:47:22

puioanca
Full member

si eu i-am facut o surpriza odata(anul trecut sad )cd erau plecati ai mei...Am cumparat parijitura cu frisca,finetti,fructe,smochine,miere,crema de vanilie(el adora dulciurile) si le-am pregatit frumos pe toate pe o farfurie...apoi am pus muzica lenta,l-am legat la ochi,l-am legat cu mainile de scaun si mi-am luat o lenjerie sexy rosie...apoi stiti ce a urmat...l-am lasat doar sa intuiasca cum sunt imbracata,abea la sfarsit a vazut ce a mancat,ce a atins,etc cd am facut dragoste ca nebunii...

off ce mult e de atunci...si ai mei tot acasa is grater

#38 2007-02-08 16:49:45

kinder
Full member
De la: constanta
Inregistrat: 2007-02-06

andrutza a scris:

hi-hi este pe mihai viteazu, vis-a-vis de statia de taxiuri de la tomis mall, scrie magazin de cadouri HI-HI, o sa-l gasesti rpd, ca sa vizualizezi mai bine, pe mihai viteazul e perpedicular str stefan cel mare, aia care duce spre metropol, iar HI-HI este exact dupa ce se intersecteaza mihai viteazu cu st cel mare, iar vis-a-vis de magazinul asta de cadouri este si un salon de coafura, o sa-l gasesti sigur, daca nu mai intrebi lumea. au chestii super misto acolo si o sa-i gasesti 100% ceva. smile

mercic ..stiu acum care e ...eu credeam ca e numai de jucarii ... abia astept sa vad ce au ...

niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.