|
Nu esti logat.
Ziua indragostitilor....urgent!!!-3#39 2007-02-08 16:50:59Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!de-ar mai pleca si ai nostrii de acasa:-"... bine ar mai fi! ne-ar usura atat de mult "munca" pt ziua indragostitilor ) Ultima oara a fost editat de annna (2007-02-08 16:51:17) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #40 2007-02-08 16:56:20
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!chiar ca ar fi bine daca ar pleca mai des puioanca, dar ai zis ca sta in chirie, dc nu te duci la el de sf valentin si sa va desfasurati in voie? #41 2007-02-08 16:57:59
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!pai el are coleg de camera...nici acolo nu e loc Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #42 2007-02-08 17:01:30
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!pai sa-i spuna care e situatia si sa plece si el cateva ore #43 2007-02-08 17:09:36
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!pai sa ti zic...suntem offtopic dar na...apart e cu 2 camere nedecomandat...adika prin camera lui(si a colegului se trece)in ceal camera sta un cuplu.,deci ar tb sa plece toti 3...asta s-a intamplat doar in vacanta de sarbatori cd ne am facut de cap,dar de atunci a trecut ceva Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline Publicitateloading...
#44 2007-02-08 17:16:58
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!atunci n-ai decat sa te conformezi situatiei, ca si mine de altfel, amandoi stam cu parintii, deci prindemr ar momente cand putem face ceva. #45 2007-02-08 17:23:43
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!Auziti, fetelor, voi tot vorbiti aici de cum sa ii rasfatam pe iubitii nostri. Dar ce ar fi sa ne gandim cum ne-ar placea sa fim si noi rasfatate. Sau cum am fost in anii precedenti... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #46 2007-02-08 17:26:36
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!da..ai dreptate schumiholic...problema insa este sa le si sugereze cineva ideea asta,k al meu n-are nici o initiativa...avea si el la inceput..cand voia sa ma cucereasca...acum e ca un mos plictisit Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #47 2007-02-08 17:29:35
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!exact, asta vroiam si eu sa zic, tare mi-ar placea sa ma surprinda intr-un mod cat mai placut, dar deocamdata nu prea poate sa faca tot ce are el in minte si ce isi doreste ca nu are nica casa la dispozitie, depinde de banii parintilor and so on. deocamdata ma surprinde si el cum poate si incearca sa ma faca fericita cu cat poate si el. sunt convinsa ca daca ar avea banii lui si ar sta singur ar fi totul mai frumos, dar asta e incerc sa rezist inca vreo 2 ani #48 2007-02-08 17:52:27
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!daca iti iubesti jumatatea sunt sigura ca in fiecare zi te-ai gandi cum sa iti surprinzi prietenul fara sa iti pui problema cu ce te va surprinde el..pt ca la fel , dk te iubeste sigur vei fi surprinsa cu tot felul de surprize niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #49 2007-02-08 17:54:52
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!offtopic: kinder poate imi rasp te rog la topicul cu ginecologi buni ca ti-am cerut o parere si cred ca nu ai vazut. ms #50 2007-02-08 19:44:02
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!eu am fost la un magazin de prin zona si am gasit ceva care mi s-a parut haios, e ca o cutiuta in forma de inimioara, cu figura de smiley iar inauntru este un ravas bagat printr-un inel, rulat de fapt si i-am cumparat si nu o sa-i mai iau felicitare si o sa-i scriu ceva acolo, mi s-a parut mai originala ideea si sa vad ce ii mai gasesc #51 2007-02-08 19:58:12
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!din cate ai spus pare a fi foarte fain as vrea si eu ceva de genu pt iubi meu,chair daca nu e aici........ii dadeam cand venea expect the worst , hope for the best! Offline #52 2007-02-08 20:04:14
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!eu de la TCM am luat chestia asta, magazinele alea care aduc marfa nemteasca. #53 2007-02-08 20:19:29
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!stiu si eu un magazin care aduce marfa din germania,o sa trec pe acolo sa vad poate gasesc ceva,daca nu spuneai uitam de magazinul ala expect the worst , hope for the best! Offline #54 2007-02-08 22:46:27
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!eu.. m am gandit sa fac niste poze suuuper sexy..alb negru.....si sa le lipesc pe niste cartoane negre sau albe....dupa care l dau la legat.....si gata..:-??da creca ma razgandesc...pt ca nu prea mai este timp..si i fac cadou asta d ziua lui.. Offline #55 2007-02-08 22:53:55
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!DA si NU pentru cadouri: Love is in the air Offline #56 2007-02-08 23:03:42
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!asta mi-a aminit de cel mai frumos cadou de la omu' meu: un parfum. venea ziua mea si atat s-a chinuit sa se gandeasca la ce sa-mi ia, incat a venit ziua de 16 (pe 17 era evenimenul) si tot nu stia. si cum a zis ca daca nu-mi ia ceva nu ne vedem si ma ruga sa-i zic ce vreau i-am zis numele parumului. s-a dus si mi l-a luat la ora 6 cand a iesit de la munca, pe o ploaie in adevaratul sens al cuvantului (se apropia de ploile torentiale de vara, dar era rece, fiind ianuarie). putea sa spuna ca imi ia in ala zi cadou si mi-l da cu intarziere. dar n-a facut-o. Nobody home Offline #57 2007-02-08 23:10:37
Re: Ziua indragostitilor....urgent!!!eu tot ce am primit de la el mi se pare wow imi amintesc ca prima data cand a venit sa ma ia de la scoala mia adus o castana atata de dulce a fost si asa fain momentu ca si acuma pastrez castana respectiva ... il ador it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|