|
Nu esti logat.
Doctoress HELP!#1 2007-02-08 18:42:58
Doctoress HELP!Pe scurt: acum 2 luni medicul meu ginecolog m-a diagnosticat cu condiloama acuminata.am facut tratamentul cu Condyline,intre timp faceam si pentru candidoza fonndca aveam si aia...si mi-a trecut dupa primul tratament. Offline #2 2007-02-08 19:04:27
Re: Doctoress HELP!este posibil ca prietenul tau sa fie purtator al virusului,fara a manifesta acest lucru..Virusul exista in sange(in cazul de fata in sangele lui),dar din cauza sistemului imunitar puternic,sa nu existe semne,eruptii,etc..Cat despre a face sau nu sex neprotejat..daca prietenul tau este cel care purta virusul,facand sex neprotejat nu are ce sa se intample.Vei putea transmite insa virusul mai depatre,in cazul sexului cu alti parteneri,mai ales daca contactul are loc neprotejat atunci cand prezinti o eruptie.Probleme vor fi insa,in cazul nasterii..aceasta facandu'se foarte probabil prin cezariana(pentru a se evita infectarea fatului,infectare care poate duce chiar la decesul lui). Offline #3 2007-02-08 22:17:50
Re: Doctoress HELP!deci traba cu herpesul e nasoala rau de tot.oricand poate sa-ti reapara stres, ciclu etc.deci cel mai bine e sa iei medicamente de imunitate.poti sa te caftesti cu herpes vaginal si daca el are herpes la gura si iti face oral.sau dc ai avut tu si ii faci lui.cum zicea si tantosica il transmiti doar atunci cand este erupt, problema e ca nu intotdeauna iti dai seama ca este erupt iar la barbati cand erupe de obicei cam trece neobservat, cel putin eu asa am citit.. Ultima oara a fost editat de kukli (2007-02-08 23:03:38) Offline #4 2007-02-09 10:20:31
Re: Doctoress HELP!Si cam ce examene ar putea sa-si faca prietenul meu...sa stim cum sta el....eu deocamdata l-am trimis la examen de urologie si dermatologie....ce fel de examen de sange ar putea sa-si faca? Offline #5 2007-02-09 12:21:23
Re: Doctoress HELP!Lion_kinga, NU E HERPES!!! Este papiloma virus, care insa intr-adevar, nu dispare din organsim. Nu transmiti boala daca nu ai leziuni active, ea pe de alta parte se ia prin contact sexual, indiferent ce juraminte fac unii si altii. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-22 17:46:28
Re: Doctoress HELP!Din pacate am revenit...cam incep sa inteleg cum vine cu HPV>Nu pot sa spun ca m-am linistit,dar cu cat citesc ma multe,cu atat ma sperii mai tare. Offline #7 2007-02-22 19:03:42
Re: Doctoress HELP!Doctoressa, am si eu o intrebare, eu nu am condiloame (cel putin vizibile), mie diagnosticul de HPV mi s-a pus prin coloposcopie si test ADN-HPV. vad ca spui ca la barbati se face uretroscopie, dar mie nu medicii nu mi-au spus niciodata ca trebuie sa-mi tratez si partenerul, sa inteleg ca trebuie sa-l duc si pe el la doctor? Nici el nu a avut vreodata negi, condiloame, iritatii...nimic, crezi ca in cazul asta e necesar sa faca o uretroscopie? Offline #8 2007-02-22 19:25:08
Re: Doctoress HELP!Doctoressa, am si eu o nelamurire....mi-am facut analizele si la ex urinar SED. mi-w iesit 3-4 leucocite , 1-2 hematii , FRECVENTE CELULE EPITELIALE PLATE . ce inseamna asta....? plsssssssssssssssssss help.....sunt cumva insarcinata.....? Offline #9 2007-02-22 19:28:50
Re: Doctoress HELP!doamne! nu esti mai insarcinata analiza a iesit ok + ca nu din sediment iti dai seama daca esti sau nu insarcinata... Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-02-22 19:31:10) mami de minuni Offline #10 2007-02-22 19:41:36
Re: Doctoress HELP!msss mult.... m-ai linistit..... :-* Offline #11 2007-02-22 19:46:17
Re: Doctoress HELP!cu placere. si data viitoare nu te mai agita pana nu ai toate datele. face rau la ten mami de minuni Offline #12 2007-02-22 20:07:06
Re: Doctoress HELP!Dar as putea sa primesc si eu raspuns la ingrijorarile mele?....as vrea sa stiu ca e cu infectia vaginala?e cervicita? Offline #13 2007-02-23 13:05:40
Re: Doctoress HELP!infectia vaginala se insoteste de cervicita aproape obligatoriu(pentru ca cervixul se afla in vagin). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-02-23 13:48:41
Re: Doctoress HELP!multumesc pt raspuns,desi sunt mai nelinistita stiind ca e vorba de cervicita,pt ca dupa cate am inteles solutia cea mai sigura e cauterizarea.si mie mi-au fost prescrise numai antibiotice... Offline #15 2007-02-23 14:34:13
Re: Doctoress HELP!cervicita e o inflamatie banala care se rezolva odata ce infectia care a produs-o e tratata. Nu fa confuzie cu rana de col! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-02-23 15:06:47
Re: Doctoress HELP!buna tuturor.am nevoie de un raspus urgent.am facut in urma cu 1 zi 2 teste de sarcina.amandoua au iesit pozitive.azi se fac 32 de zile de la ultima menstruatie.altimul contact sexual l-am avut pe data de 18.sunt sigur insarcinata sau nu?daca sunt cand pot face un avort? Offline #17 2007-02-23 15:12:24
Re: Doctoress HELP!esti sigur insarcinata din pacate. Cred ca intre 5 si 16 martie e perioada cea mai buna, daca vrei sa faci intrerupere Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-02-23 15:26:20
Re: Doctoress HELP!si faptul ca sunt insarcinata,acum nu se poate face nimic?si mai vreau sa stiu cum anume se face un avort.multumesc din suflet. Offline #19 2007-02-23 15:41:13
Re: Doctoress HELP!adica ce sa se poata face acum> intreruperea de sarcina? e posibil sa se poata, trebuie sa mergi oricum la un ginecolog. In general se face prin aspiratie avortul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|