homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Propun folosirea prezervativului-10

#172 2011-02-13 22:59:36

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: propun folosirea prezervativului

Chirila Luiza a scris:

nu scrie nimic pt ca aceste ovule sunt facute in farmacie......in schimb as dori sa pun o alta intrebare de sapt viitoare incep un tratament cu azitromicina pt ca m-am ales si cu o "frumoasa infectie" de la acele ovule tratamentul va dura 5 zile in schimb protectia suplimentara pana la terminarea foliei este de 6 zile... intrebarea mea este daca as mai putea lua ink o pastila de pe o alta folie ca sa fie 7 zile protectie pe urma sa imi las pauza eu termin blisterul vineri si sambata intru in pauza ....dar pe urma ca sa revin la ziua de sambata cu prima zi de pauza cum ar trebui sa procedez sa incep folia din ziua 7 in loc de ziua 8 sau sa iau pastile in plus?

da, fa exact asa cum ai spus. ia o pastila in plus pt a avea 7 dupa tratament si incepe folia cu o zi mai devreme, adica sambata, cum incepi de obicei

#173 2011-02-14 14:16:28

Chirila Luiza
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-12-31

deci sa inteleg ca nu ar fi nici o problema daca urmatorul blister dupa pauza il voi incepe in ziua 7 in loc de ziua 8 va multumesc smile

#174 2011-02-15 16:17:17

cycymdmdmdmd
Membru
Inregistrat: 2011-02-15

buna am 18 ani si sunt virgina. am si eu o dilema. prietenul meu doar incerca sa penetreze himenul, adik ma atinge, fara sa ajungem lal un final, doar incercam dar cand ma doare ne oprim. asa pot ramane insarcinata? stiu k 5 zile dupa menstruatie nu poti ramane insarcinata. asa este? sper sa nu facem nimic grav.  daca imi incep viata sexuala care este cea mai buna, mai sigura metoda de contraceptie? multumesc!

#175 2011-02-15 16:31:44

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

buna, sunt slabe sanse sa ramai insarcinata in felul asta...dar totusi ar fi bine sa aveti grija cu jocurile astea....poti ramane insarcinata oricand, doar ca in anumite perioade sunt sanse mai multe, in alte perioade sunt sanse mai putine....nu te sfatuiesc sa recurgi la metode din astea babesti! cel mai bine e sa folositi prezervativ la inceput! daca aveti o relatie stabila poti merge la un medic de planning familial sa iti recomande anticonceptionale!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#176 2011-02-18 17:04:19

Amdra
New member
Inregistrat: 2011-01-15

Metode de contraceptie sunt foarte multe. Cel mai bine ar fi sa incepi cu prezervativul asa cum ti s-a mai zis pentru ca esti virgina, si dupa ce vei fi sigura ca relatia este stabila si va faceti analizele impreuna, adica nu risti sa te alegi cu vreo boala de la el, poti merge la ginecolog sa-ti prescrie ceva ce ti se va potrivi.
DIn proprie experienta iti recomand si tie si tuturor celor care si-au inceput deja viata sexuala inelul vaginal ca risti mai putin sa te trezesti cu efecte adverse de la el daca nu ai mai folosit pana acum alte contraceptive hormonale combinate

Publicitate

loading...

#177 2011-02-18 17:39:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Amdra, inelul vaginal trebuie sa i-l recomande un medic, nu tu.
Asta pentru ca si el contine hormoni, deci se ia sub supraveghere medicala

#178 2011-02-21 01:00:40

Amdra
New member

camysh a scris:

Amdra, inelul vaginal trebuie sa i-l recomande un medic, nu tu.
Asta pentru ca si el contine hormoni, deci se ia sub supraveghere medicala

Eu i-l recomand in sensul ca poate despre el cu medicul, nu i-am zis sa mearga la farmacie sa si-l cumpere de-ndata.

#179 2011-03-11 15:04:38

cristinaciobanu72
Membru
Inregistrat: 2011-03-11

am descoperit zilele trecute o metoda de contraceptie naturala si anume 2 dispozitive lady-comp si pearly. Sunt produse de o firma din germania iar eficienta lor este extrem de mare similara cu pastilele insa fara hormoni.
uite ce spun:
''
... Fiind sanatos,
cu contraceptive naturale

Nu are efecte adverse: nu hormoni
In medie, o femeie poate ramane insarcinata in sase zile pe
ciclului menstrual - cinci zile inainte de ovulație si in ziua de
ovulatie. Pentru a nu ramane gravida in aceasta perioada scurta de
timp, multe femei accepta zilnic deficiente considerabile care le afecteaza
bunastarea lor, pun o presiune mare asupra sanatatii lor sau a
vieți lor sexuale folosind masuri contraceptive.
Are sa fie asa? Noi spunem: nu!
99,3% eficient!
Lady-Comp ? si pearly ? au fost testate clinic independent.
Fiabilitatea 99,3%, Indicele Pearl 0.7.
In domeniul medical Pearl-Index este folosit pentru a raporta eficienta
cu privire la o anumita metoda de contracepție. Ca un exemplu: daca 100
femeile folosesc o anumita metoda contraceptiva pentru un an si o
femeie devine gravida, Pearl-Index al acestei metode este de 1,0.
Pilulele contraceptive au un Pearl-Index intre 0,1 si 0,9, diafragmele
variaza intre 1-3. Cu un Pearl-Index de 0,7, calculatoarele de fertilitate
de Electronica Valley sunt lideri in ceea ce priveste eficacitatea.
Intelege propriul tau corp!
Aceasta este prima metoda contraceptiva care se concentreaza pe
sanatatea si bunastarea femeilor: Fara stres sau chiar fara interventii daunatoare
in procesele naturale ale corpului computerele de fertilitate
de la Valea-Electronics determina ciclul dumneavoastra personal si
previzioneaza zilele fertile si infertile cu acuratete maxima.
Datele utilizate de calculatoare pentru a face diferentia intre zilele fertile si
zilele infertile se bazeaza pe cateva fapte biologice care stau la baza
ciclului lunar al sex-ului feminin.
? Fiecare femeie are numai o singura ovulatie in fiecare ciclu.
Un ou va creste in ovarul drept o luna si in stanga
luna urmatoare, intotdeauna alternativ.
? Dupa ovulatie, oul poate fi fertilizat timp de maxim
18 ore.
? Acelasi lucru este valabil pentru timpul inainte de ovulatie:
dupa actul sexual, sperma va ramane activ si fertil in
organismul feminin pentru un maxim de 120 de ore (cinci zile).
? Acest lucru inseamna ca exista sase zile in fiecare ciclu atunci cand
o femeie poate ramane insarcinata: cinci zile inainte de ovulatie
si in ziua ovulatie.
La inceput trebuie sa va luati temperatura la trezire intr-un mod cat mai regulat
posibil, deoarece cu cat colecteaza mai multe informatii computer-ul, cu atat mai usor este pentru a restrange numarul de zile fertile (rosu). Calculatorul salveaza datele colectate din ultimele 180-250 de zile. O Anzaliza Clinica Print-Out poate fi furnizat la cerere.''

#180 2011-03-13 07:15:13

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

bla bla bla, mai multe "metode contraceptive" cunoscute (temperatura bazala, metoda calendarului) si pe care eu nu le-as risca pe propria piele. PLUS afirmatia falsa ca o femeie poate avea doar o ovulatie pe luna.. exista si exceptii cand ai 2 ovulatii.. atunci ce faci? Schimbi Pampersi...
Deci o prostie de "contraceptiv" cu multa frustrare la mijloc... aceeasi Marie(coitus interruptus) cu alta Palarie (lady-comp si pearly)

AOLEO! si DOAR 485 $ ... Da.. clar.. o MARE prostie

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-03-13 07:17:43)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#181 2011-03-14 13:28:09

cristinaciobanu72
Membru

eu o voi incerca, dat fiind faptul ca doctorul mi-a spus ca daca mai folosesc anticonceptionale voi avea multe dezavantaje, unul dintre ele este mai garav si mi-a atras atentia - CANCER.
va tin la curent cum merge, deja mi-am comandat un Lady Comp

#182 2011-03-14 17:17:08

alexmiki
Membru
Inregistrat: 2011-03-08

pai ce se spune prezervativul cel mai bun nu asa ca trebuie sa ascultam si sa il folosim trebuie sa avem si noi unu in gentuta nu numai baietii:P

#183 2011-03-15 12:47:54

mihaela2289
Hero member

cristinaciobanu72 a scris:

eu o voi incerca, dat fiind faptul ca doctorul mi-a spus ca daca mai folosesc anticonceptionale voi avea multe dezavantaje, unul dintre ele este mai garav si mi-a atras atentia - CANCER.

Eu ti-as fi zis sa mai ceri o parere referitor la acel "cancer" de la AC. in fine, e treaba ta si banii tai irositi..
app.. calculatoare care-ti calculeaza fertilitatea in functi de temperatura bazala gasesti si pe net, gratuite..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#184 2011-03-16 18:46:39

cristinaciobanu72
Membru

multumesc pentru parere, am discutat si cu medicul meu despre lady-comp, sa uitat pe prospectul aparatului si pe studiile facute de nemti. este un dispozitiv mi-a zis el pe care ma pot baza

#185 2011-03-17 05:54:42

mihaela2289
Hero member

Mda, ca un ultim review mi se pare o prostie sa te bazezi pe temperatura corpului pentru a te proteja 1 an, 2, 10.. e ok metoda asta cand vrei sa faci un bebe.. adica maxim un an in caz ca nu-ti reuseste din primele incercari..dar asa.. ca metoda contraceptiva mi se pare aberant sa-mi iau temperatura zilnic, dupa minim 5 ore de somn, sa ma trezesc cand fac putina febra ca nu ma mai bazez pe nimic altceva decat prezervativ.. asa cu AC chiar daca fac febra fac sex neprotejat..ca in orice alta zi am chef.. nu stau sa controlez cate ore dorm, daca am consumat prea mult alcool si nu ma pot trezi sau daca nu am un somn constant 5 ore intr-o noapte. So, nu-mi place aceasta metoda si nu as folosi-o nici gratis.

#186 2011-03-20 21:08:49

Amdra
New member

cristinaciobanu72 a scris:

Fiecare anticonceptional, oricare ar fi el, are si dezavantaje.
Chestia cu cancerul mi se pare inca o necunoscuta la care trebuie sa ne gandim dar sa nu ne ghidam strict dupa ea.. cat despre dezavantajele pilulelor, sa stii ca eu le-am temperat de cand folosesc Nuvaring, pentru ca are cea mai mica doza de estrogen de pe piata, asa ca numai cine nu se informeaza nu cunoaste.
iar ideea cu temperatura este chiar riscanta.. nu inteles cum de i se si zice metoda contraceptiva cand este de fapt o pereche de ochelari de cal.

#187 2011-04-17 09:14:38

alexmiki
Membru
Inregistrat: 2011-03-08

asa este eu m-am ingrasat de la anticonceptionale

#188 2011-04-18 22:50:00

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

alexmiki a scris:

asa este eu m-am ingrasat de la anticonceptionale

Poate ca nu sunt cele potrivite pentru organismul tau. Prietena mea avea dureri de sani cu un anumit tip de AC si dupa ce le-a schimbat se simte foarte bine . Si pana la urma acesta este doar un calculator, care sunt sigura ca o sa aibe si erori si nu mi se pare foarte interesant, mai ales ca  are si multe "restrictii" Cu AC trebuie doar sa fii "punctuala" Esti libera sa dormi cat vrei lol Nu minim 5 ore lol Iar pe criza asta .... mai bine 15 20 lei maxim decat ... "n euroi" lol

#189 2011-04-29 15:39:07

kitty
New member
De la: timisoara
Inregistrat: 2006-07-02

Grija mare la prezervative. Noua ni se intampla destul de des sa "pocneasca" atunci cand ti-e lumea mai draga. In special Durexul - Extra safe, Performa si Ultra thin.

"in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw

#190 2011-04-29 18:51:25

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

kitty a scris:

Grija mare la prezervative. Noua ni se intampla destul de des sa "pocneasca" atunci cand ti-e lumea mai draga. In special Durexul - Extra safe, Performa si Ultra thin.

Sau Entranul .... Abstinenta sexuala este cel mai sigur contraceptiv lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.