Propun folosirea prezervativului-23
- madeleinep
- Membru

- Inregistrat: 2013-06-20
Re: propun folosirea prezervativului
Buna dragelor,
Sunt noua pe aici pe forum si m-ar ajuta mult o parere din partea voastra. Va spun pe scurt ce s-a intamplat: cu o zi in urma am avut contact sexual in urma caruia am observat, dupa ce partenerul a terminat, ca prezervativul era rupt. Am folosit Durex extra safe si socant a fost faptul ca noi suntem genul de oameni care nu adopta stilul animalic. Prezervativul s-a rupt de la baza si de curiozitate le-am desfacut si pe celelalte doua si am tras de ele. S-au rupt in cateva secunde tot de la baza. Asa ca: Durex Extra Safe sucks! Acum, am nevoie de un sfat. Ciclul meu menstrual este de 29 de zile in general. Ultima menstra a fost pe 1-4 iunie , deci in mod normal urmatoarea menstra ar trebui sa debuteze pe 29 iunie.. Intrebarea mea: Sa iau pilula de a doua zi in conditiile in care perioada mea fertila s-a terminat pe 16-17 iunie sau sa merg la risc si sa astept pana la sf. lunii?
Mersi mult, va pup.
- heimdall
- Diamond member

- Inregistrat: 2006-11-21
daca ai ciclul regulat de obicei, eu zic ca nu are sens s-o iei, in mod clar nu erai in perioada fertila... tu stii mai bine am patit si eu asta, toate prezervativele dintr-o cutie sa fie defecte 
Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-06-26 10:52:01)
- madeleinep
- Membru

- Inregistrat: 2013-06-20
Mersi mult, Heimdall. Intr`adevar nu as vedea sens sa o iau mai ales ca in cateva zile ar trebui sa debuteze menstra. Ciclul nu e neaparat regulat, 28-29 de zile, cel putin asa a fost in ultimele 3 luni, insa calculat perioada fertila a fost 10-16. Am fost la medic pe 13 iunie si mi-a zis la ecografie ca sunt in plin proces de ovulatie. Take care!
heimdall a scris:daca ai ciclul regulat de obicei, eu zic ca nu are sens s-o iei, in mod clar nu erai in perioada fertila... tu stii mai bine am patit si eu asta, toate prezervativele dintr-o cutie sa fie defecte 
- Johanne
- Platinum member

- Inregistrat: 2012-01-12
hello am fost azi la ginecolog si echografia a fost transvaginala,vreau sa stiu daca gelul ala afecteaza cumva prezervativul 
Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2013-07-03 19:45:03)
Two souls don't find each other by simple accident
- pinkyutza
- Hero member

- De la: ♥
- Inregistrat: 2013-05-22
eu nu cred...ca si eu am facut eco transvaginala si mi-a pus si gel de ala si la contact nu s-a intamplat nimic... te poti spala eventual cu ceai de galbenele sa cureti...
- daenarys
- Vizitator

e gel lubrifiant nu are cum sa determine lezarea latexului 
- pinkyutza
- Hero member

- pinkyutza
- Hero member

anyone? 
- daenarys
- Vizitator

- pinkyutza
- Hero member

- scormonel
- New member

- Inregistrat: 2013-07-19
Nu stiu ce simt femeile cu prezervativ dar la barbati senzatia este groaznica. Prefer o masturbare cu partenera decat un act sexual cu prezervativ. Cat despre boli, de alegerea partenerului depinde totul. Daca te arunci in patul vreunui "fomist", o poti pati.
- corina208
- New member

- Inregistrat: 2011-09-12
buna . si eu sunt pro prezervative ( dupa ce am luat cativa ani anticonceptionale) , dar am o oarecare retinere in a avea 100 % incredere in ele. Am 8 luni de la intreruperea pastilelor si in intervalul acesta nu s-a intamplat ca un prez. sa se rupa , sau sa ramana inauntru ...etc. Totusi , acum am 7 zile intarziere a CM , un test de sarcina negativ la 16 zile de la contact ( sau cel putin nu am vazut a doua linie ). Menstruatia nu e regulata , vine intre 30 si 36 zile si gandul ca ar putea fi o sarcina nedorita ma omoara. din anumite motive , singurul contact petrecut in aceasta luna a fost in a 19- a zi de ciclu.
Stiu ca sunt cateva cauze care conduc la intarzierea menstruatiei, dar nu stiu daca si expunerea la temperaturi mari ( sauna 75grade ) poate afecta.
Ce parere aveti ?
- Johanne
- Platinum member

- Inregistrat: 2012-01-12
mai asteapta inca 5 zile si mai fa un test de sarcina ca sa fie 3 saptamani
dar daca ultimul contact a fost ok,nah
si eu ma cam stresez,dar uneori cred ca e doar in capu nostru 
Two souls don't find each other by simple accident
- pinkyutza
- Hero member

eu nu cred ca sauna influenteaza menstruatia... gandeste-te la femeile din africa si zonele alea in care e o caldura torida... si nu cred ca au probleme din cauza caldurii. Mai mult ca sigur iti intarzie de la stres. ai menstruatia regulata??
- corina208
- New member

- Inregistrat: 2011-09-12
multumesc mult pentru raspunsuri. Contactul a fost ok pentru ca am verificat atent. Ciclu este neregulat, in cele 8 luni fara anticonceptionale au fost ciclurile cu durata intre 30 si 36 de zile . ce ma ingrijoreaza sunt simptomele care difera de la o luna la alta. acum am doar sanii mai mariti un pic , dar nedurerosi si cateva crampe .
daca nu am incredere in prezervativ ...in ce sa am ? 
- laurabbb
- New member

- Inregistrat: 2012-09-07
Buna Va rog mult sa ma ajutati, am nevoie de niste sfaturi. Am 18 ani, sunt de 5 luni cu prietenul meu si ar cam fi cazul sa imi incep viata sexuala. Chiar imi doresc acest lucru, il iubesc, doar a imi e ingrozitor de fria sa nu raman insarcinata. Poti sa nu iti dai seama ca s-a rupt prezervativul? Sau (de asta imi e si mai fica) am inteles ca poti ramane insarcinata si daca nu exista penetrare (un ginecolog mi-a confirmat). Imi e fica de lichidul preejaculator. Daca folosim corect prezervativul si raman insarcinata pentru ce am facut in timpul preludiului. Sincer, imi e frica si pur si simplu sa fim impreuna dezbracati in pat, ca daca doar ne sarutam/mangaiem si ajung spermatozoizi in apropierea vulvei? Probabil ca sunt stupide ingrijorarile mele, dar imi e foarte fica. Va rog mult sa-mi explicati cum sta treaba
- yoyolina
- Moderator

- Inregistrat: 2007-09-04
da, sunt stupide  nu poti ramane gravida daca penisul lui se atinge de vulva ta; citeste aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t4008 … ilema.html
daca in schimb are loc penetrare fara prezervativ, in anumite conditii poti sa te trezesti cu o sarcina neplanificata 
daca se rupe prezervativul va dati amandoi seama, daca nu in timpul actului, dupa aceea cu siguranta; prezervativul rupt se sfasie, nu va fi doar o gaurica in el.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- laurabbb
- New member

- Inregistrat: 2012-09-07
Si lichidul preejaculator? Deci, dupa parerea ta, poti ramane insarcinata doar daca ejacularea se produce in interiorul vaginului?
- yoyolina
- Moderator

- Inregistrat: 2007-09-04
1. ai warn pt postare multipla. 2. ca sa ramai gravida trebuie sa existe penetrare, dupa cum e foarte bine explicat in linkul pe care ti l-am dat; si cu riscul de a ma repeta, poti ramane gravida si fara ejaculare, dar doar daca exista penetrare; daca pui prezervativul de la inceput, inainte de coitul propriu-zis nu sunt probleme; te poti atinge de penisul lui si fara prezervativ, nu ramai gravida dintr-atat, chiar nu e indicat sa pui prez din momentul in care v-ati dezbracat pt. ca pana va apucati de treaba se usuca si pe langa faptul faptul ca este dureros pt. ambii parteneri, exista si sanse mari sa se rupa.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|