|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa#1 2007-02-09 14:25:37
pentru doctoressadraga doctoressa acum cateva zile iti spuneam ca am dureri de burta continuu de ceva vreme...azi am fost sa imi fac un eco si - la ovarul drept a zis usor neomogen cu diametru 3,3cm , prezinta cateva imagini chistice cu diametru 4-6 mm Ultima oara a fost editat de kukli (2007-02-09 14:25:59) Offline #2 2007-02-09 14:41:06
Re: pentru doctoressakukli, eu zic sa iei contraceptive. E posibil sa fie un chist fara probleme care sa scada sub contraceptive(si eu asa cred ca e) care sa fi aparut pe un corp galben, dupa o ovulatie. Nu te stresa. Chiar daca te-ai opera, sincer eu nu cred ca e cazul de asa ceva, tot ai mai putea face copii. Ia-o mai usor, nu te panica inutil Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-02-09 15:43:50
Re: pentru doctoressamultumesc frumos de raspunsul prompt mai m-am linistit acum.o sa iau contraceptive si o sa vad cum o sa evolueze Offline #4 2007-02-12 08:42:33
Re: pentru doctoressaCred ca nu am intrat bine. Ma numesc Anca sunt din Bucuresti si sunt insarcinata in 5 saptamani. Ultimul ciclu mi/a venit pe 26 decembrie. Prin ianurie cred ca 9 ianuarie am facut otita si am luat amoxicilina vreo 5 zile . In ianuarie pe 23 -26 trebuia sa/mi vina ciclu dar nu a mai venit am facut un test care a iesit negativ . Pe 1 februarie am intepenit de spate si am luat 4 pastile de ketonal, 1 de flamexin si un imodium. La primul control genecologic dr. a spus ca e vorba de o dereglare hormonal si pe 9 m/am dus din proprie initiativa sa fac ecografie transvaginala care mia/ confiirmat ca sunt insarcinata. In ce mod afecteaza aceste medicamente bebelusul meu. Offline #5 2007-02-12 10:13:57
Re: pentru doctoressaof....anca75, mergi la ginecolog si vorbeste cu el. Ketonal este contraindicat in timpul sarcinii, iar tu pe 1 februarie erai deja insarcinata...flamexin se administreaza si el cu prudenta in sarcina. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-13 09:13:28
Re: pentru doctoressaMultumesc mult pentru raspuns. Oricum saptamana viitoare pe 22 februarie sunt progrmata la medicul ginecolog care o sa/mi spuna ce e de facut. Am intrat pe internet si am citit pe alte forumuri cu mamici ccare au luat ketonal in timpul sarcinii si spun ele ca e Ok(bine au luat la recomandarea medicului). Dar daca e sa fie afectat fatul cum descopar / pot face amniocenteza sa vad daca sufera de ceva sau are malformatii sau pot vedea asta si prin ecografii sau analize ale sangelui. Multumesc inca odata. Offline #7 2007-02-13 13:24:25
Re: pentru doctoressanu poti vedea acum nimic....doar cind va fi prea tirziu(dupa 4 luni) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-02-14 12:09:37
Re: pentru doctoressadraga doctoressa spuneam aici mai sus despre chistul de pe ovarul stang de 2,7cm care l-a vazut dr.la eco.ieri am fost la ginecolog si mi-a facut si acest dr eco, a vazut si el chistul cu pricina si mi-a dat sa fac o analiza 2 dozari antigen CA 125.ma cam sperie chestia asta.i s-a parut oare ceva ciudat.ce parere ai doctoressa help!!! Offline #9 2007-02-14 12:50:26
Re: pentru doctoressakukli...dintr-un motiv care imi scapa, ginecologul asta te cauta de cancer ovarian...o fi vazut el ceva la echo care sa-l indemne sa faca asta....nu stiu. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-02-14 12:56:33
Re: pentru doctoressada stiu ca analiza e de cancer...dar celalalt medic care mi-a facut eco nu mi-a zis nimic, doar sa iau anticonceptionale si dc mai creste sa-l operez.m-au luat emotiile.azi imi fac analiza...o sa va tin la curent cu rezultatul.multumesc oricum Offline #11 2007-02-14 13:01:43
Re: pentru doctoressastai calma kukli, la fel am patit si eu. aveam un chist destul de marisor si m-au pus sa fac analiza asta. mai bine o faci ca sa te linistesti si sa inlaturi orice temere. bafta! Offline #12 2007-02-14 13:17:46
Re: pentru doctoressamersi de incurajare lavinia.sper sa iasa bine si la mine.va tin la curent oricum Ultima oara a fost editat de kukli (2007-02-14 13:39:37) Offline #13 2007-02-14 14:37:59
Re: pentru doctoressaAm citit prospectul de la Ketonal si scrie intradevar ca este contraindicat in sarcina dar eu sper sa fie bine. pana ma duc la Dr.... Oricum nu dorma de 2 nopti asa caaa. Anca Offline #14 2007-02-14 14:50:32
Re: pentru doctoressapai, totul este ok acum desi nu am facut nici un tratament. am inteles ca putea foarte bine sa fie un chist functional (dimensiunile lui erau cam cat ale unui ou de rata mic). Offline #15 2007-02-14 15:06:03
Re: pentru doctoressaam inteles, maine imi fac si eu analiza si tot maine aflu si rezultatul, sambata merg iar la dr sa vad ce o sa zica si dc o sa-mi dea ceva.mersi oricum Offline #16 2007-02-14 15:09:48
Re: pentru doctoressaDraga Kukli, mie mi-a depistat un chist ovarian drept de 6cm/4cm.Mi-a prescris antibebe Karissa dar nu mi-a zis sa fac nici o analiza. Ne vedem peste 3 luni sa vada cum a e/involuat. Nu dispera. Pe langa al meu chistul tau e mic copil.Bafta! Offline #17 2007-02-15 17:03:17
Re: pentru doctoressagata am primit rezultatul.analiza este ok rasuflu usurata Offline #18 2007-02-15 17:04:51
Re: pentru doctoressama bucur mult Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-02-15 19:50:51
Re: pentru doctoressadraga doctoressa imi spui te rog ce anticonceptionale ar fi indicate sa iau pt acest chist? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|