homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Acnee

#1 2007-02-09 15:18:25

Louloudi
New member
Inregistrat: 2007-02-09

acnee

sper sa nu se fi vorbit inca pe forum despre acest lucru pentru ca nu am avut timp sa caut prea in detaliu. inca din perioada adolescentei (13-14 ani) mi-au aparut pe umeri si pe piept puncte negre ce se transformau ulterior in cosuri. am umblat ani de-a randul prin dermatologi care nu au reusit nici cum sa-i dea de cap. in jur de 18 ani am ajuns si la ginecolog care mi-a recomandat sa iau "diane 35". din punctul meu de vedere... exceptional medicament (anticonceptional). l-am luat timp de 3 ani, perioada in care mi-a disparut aproape complet orice urma de acnee. totusi, m-am decis sa fac o pauza de anticonceptionale pentru o perioada in care activitatea sexuala este foarte scazuta. la 2-3 luni dupa, a reaparut acneea nu la fel de puternica dar destul de deranjanta. de data aceasta am ajuns la endocrinolog care mi-a recomandat timp de 3 luni duphaston si supliment de calciu + vitamina d. deja la aproape 23 de ani m-am cam saturat sa ma simt inca adolescenta. ce este de facut? pentru ca am eliminat toate caile medicale si cosmetice stiute de mine. multe multumiri...

#2 2007-02-09 20:53:02

kinder
Full member
De la: constanta
Inregistrat: 2007-02-06

Re: acnee

iti apare doar pe piept si pe umeri ? pe fata esti ok ?
fratele meu avea o prietena care avea aceeasi pb dar si pe fata ...se trata la dermatolog..eu am luat-o la o discutie si am tras-o de limba ...s-a destainuit ca aceste cosuri sunt insotite si de pb ginecologice ..secretii f abundente si mirositoate ..de care incerca de asemenea sa se trateze...mentionez ca era virgina ...asa zicea ea ...cine stie poate a captat vreo candida de la toilet sau se mai intampla si de la ceara de epilat am auzit...
ideea e ca tu dk ai deja viata sexuala ..probabil ca ai aliminat din lista aceste probleme
eu am 26 de ani dar iti zic ca pana in jur de 23 de ani aveam pe spate numai bubite si pe ten la fel...singura rezolvare la mine e laurina ..nu e la fel de puternik ca si diane 35...dar ma ajuta f mult ...si o iau desi nu fac sex cu lunile ...

mai stiu o fata care facea sedinte cu laser ..tot asa avea pe corp acnee...si din barfe am auzit ca acu arata impecabil...nu pot sa iti dau amanunte ca nu stiu...te-ai interesat vreodata de chestia asta ?

mie de multe ori imi apar cosuri cd am o infectie ..de ex de o simpla amigdalita ma umplu pe fata si pe gat ... mai incearca cu analize mai amanuntite ..si dk nu gasesti nik suspect ...continua cu diane ..parerea mea..atata timp cate medicul zice ca e ok sa le iei pe o per indelungata ....

niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut

#3 2007-02-09 21:04:42

Louloudi
New member

Nu, recunosc ca nu m-am interesat de laser, de fapt este prima data cand aud, dar cred ca merita sa adun mai multe informatii. Probleme ginecologice nu exista, pe alea le-am elimitat de mult, exact cum ai spus si tu.
Problema mea este spatele, si umerii in special... pe ten si fata nu apar decat inainte si putin dupa mestruatie si nu sunt grozav de deranjante... adica as putea trai cu ele.
Ma tem totusi sa nu iau prea mult aceste Diane; am citit pe forum ca nu se iau asa a la long si le-am luat pe o perioada de 3 ani cum am mai spus.

Iti multumesc oricum de sfaturi...

Ultima oara a fost editat de Louloudi (2007-02-09 21:05:32)

#4 2007-02-10 01:40:33

ancaaa
Full member
Inregistrat: 2006-07-29

Buna.Si eu am avut aceasta problema.Am umblat pe la medici 4 ani,sau mai mult.
Acum,sunt aproape vindecate...si am observat ca..vindecarea are legatura si cu activitatea sexuala.
Mie mi s'a spus ca e: de la acnee,pana la psoriazis.Nu mi'a trecut cu nimic,nici cu Laurina.
Am inceput cu dus geluri abrazive..si incet,incet in cateva luni au mai disparut.
In momente de stres,imi apar iar.
Si...ieri mi'am comandat o crema ..pe baza de melci se numeste Celltone...sper sa nu fie prob ca fac reclama.
Costa in jur de 2 milioane si ceva 2 creme.Sunt la oferta.
Sincer,nu stiu cat sunt de bune.In 10-14 zile imi ajung acasa.Cica in cateva zile,te scapa de acnee,cicatrici,pete.
O iau ca pe o ultima solutie,ca sa scap definitiv !
Daca doresti sa o incerci,iti pot da nr de unde am sunat eu,sau daca vrei...astepti pana vine si iti pana iti spun eu impresiile in legatura cu gelul.
S'a constatat ca melcul,este singurul capabil sa isi refaca in intregime tesuturile,chiar si cochilia.

Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat !

#5 2007-02-10 10:13:12

Louloudi
New member

Of, si eu am observat ca sunt legate si influentate de viata sexuala....
As astepta sa-mi spui cum ti-au fost cremele alea si pe urma daca ti-au folosit as vrea si eu numarul de telefon....
Ce fel de gel de dus? Ca stiu ca nu sunt toate bune...
Mersi mult

Publicitate

loading...

#6 2007-02-10 12:15:31

ancaaa
Full member

Eu am folosit gelul de dus abraziv,cu zahar..sau asa ceva ii spune,de la Planet Spa,Avon.
Mie mi'a facut bine.
Idee e,sa cureti piele de celule moarte,sa o exfoliezi.

#7 2007-02-10 14:55:51

kinder
Full member
De la: constanta
Inregistrat: 2007-02-06

mi-ai starnit curiozitatea cu creme alea..se folosesc si pt ten ...chiar sunt ff curioasa de efecte ...

niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut

#8 2007-02-11 01:57:01

ancaaa
Full member

Sunt si pt fata si pt corp.Pr orice afectiune a pielii.Eu una,abia astept sa ajunga sa le incerc.

#9 2007-02-11 01:59:04

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Nu stiu--eu am avut acnee, si pe fata si pe spate, si nici o crema, lotiune nu a functionat. Nici multe-multe tratemente date de doctori. Nu am incercat Diane, dar am fost la dermatolog, care mi-a prescris Roaccutane. A fost miraculos. Si rezultatul s-a mentinut si cand am oprit tratamentul. Sunt foarte multumita, a schimbat nu numai felul cum aratam, dar si cum ma simteam!

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#10 2007-02-11 01:59:43

ancaaa
Full member

Am sunat si eu la un cabinet din Buc.Vroiam sa incerc o dermoabraziune,dar mi'au zis clar cei de acolo,ca nu o sa imi treaca.sad Si acum incerc cu gelul asta.

#11 2007-02-11 15:54:09

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu,in generala,aveam cosuri pe frunte...fffff f multe,si ce credeti ca am folosit? usturoi!taiam catelul in jumatate,si ma dadeam pe frunte.cam intr-o luna am scapat de cosuri si de petele facute! ma dadeam seara,inainte de somn,sau cand stiam ca nu ies din casa vreo cateva ore,atat cat sa-si faca efectul+ca miroase...smile

#12 2007-02-11 16:10:05

Louloudi
New member

Incredibila faza cu usturoiul.... simpla si ieftina !!! Dupa ce ai terminat "tratamentul" au mai aparut?

#13 2007-02-11 17:31:14

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

am mai auzit una,cu usturoiul,miraculos tare.chestia e ca mie mi-e rau numa cand simt miros de usturoi.

expect the worst , hope for the best!

#14 2007-02-11 21:09:29

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

#15 2007-02-12 11:14:34

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

o fi valabil si pt barbie?tre sa incerc!
cum e cu drojdia...daca papi in fiecare zi cate putin are efect,sau cum?

Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-02-12 11:20:00)

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#16 2007-02-12 15:53:02

Louloudi
New member

drojdia ....bleeeeeaaaaaahhhhhh....... eu am incercat-o si pe asta cand eram mai mica... adica pe la 16 ani atnuci cand acneea era peste tot tongue Oribila inventie drojdia asta !!! Cred ca am luat cam 3 luni de zile, cam cat un bob de mazare, poate chiar si mai mult... total ineficienta, dupa atata chin... plangeam si mancam drojdie grater(

#17 2007-02-17 00:31:02

ancaaa
Full member

A ajuns crema Celltone la domiciliul meu.
Am aplicat`o deja de 2 ori.E de abia prima zi de tratament,nu pot sa fac inca presupuneri.Dar,nu ma usutura fata,nu a avut nici o reactie neplacuta la crema,sunt pe drumul cel bun.

Despre crema ce pot sa iti zic : Nu am vazut nicaieri sa fie avizata de Ministerul Sanatatii(eu o folosesc pe riscul meu).
Am discutat cu o prietena,care este chimista la un laborator in Germania,i`am spus compozitia cremei ..si a ramas socata.
Contine acrilati: Din care se face plasticul si se foloseste si la termopane.
Contine de altfel si polimeri: Un amestec din mai multe substante,greu de eliminat de organism,sau chiar deloc.
Mi`a vorbit putin despre aceste creme,aparute pe la tv,pe care ea chiar le`a studiat si mi`a spus ca: Sunt cauza unor mutatii de celule,care provoaca,cancer.

Acum,eu am zis..si asa traim intr`o lume plina de E`uri.Eu o incerc.
Ea m`a sfatuit sa o arunc.Totusi am dat 2 mil jumate pe 2 creme(una e cadou),nu pot sa le arunc,fara ca macar sa le fi incercat.
Pana acum e ok..ameliorari,se observa.Am vorbit si cu altii care au folosit crema..si altii au fost chiar super incantati.
Acum,cum consideri tu ca e mai bine pt tine.
Eu ti`am spus si partile negative si pe cele pozitive.Las la aprecierea ta! smile

Ultima oara a fost editat de ancaaa (2007-02-17 00:32:34)

#18 2007-02-17 14:34:13

Louloudi
New member

Iti multumesc mult... Eu am fost la endocrinolog, de 8 zile fac un tratament cu Calciu + D3 si azi am inceput sa iau Duphaston (am probleme cu progesteronul). Am fost uimita sa constat dupa aproximativ 5 zile de Calciu ca nu mi-au mai aparut aprope de loc... se vindeca cele vechi si in rest... nimic la orizont. Folosesc si o masca cu argila care este bestiala dupa parerea mea, o sa incerc acum si un gel abraziv... si vedem ce iese. Parerea mea este ca totul este din interior din organism si va recomand cu caldura un endocrinolog.... dermatologii doar incearca. Adica, cine ar fi crezut ca de la o carenta de D3 sa am eu problemele astea de ani de zile ?????

#19 2007-02-17 16:19:43

ancaaa
Full member

Aoleo ..!!
Uite ca mi`ai dat o idee buna.Dar va trebui sa gasesc un endorinolog bun...pt ca..nu vreau sa gasesc endocrinologi ca si dermatologi ! Sunt de toata prastia !

Tu la cine ai fost ? Din ce oras esti ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.