|
Nu esti logat.
Duphaston tratament-18#324 2009-05-12 22:53:23
Re: Duphaston tratamentralwca, am lasat link doctoressei Offline #325 2009-05-13 12:07:49
Re: Duphaston tratament
poti relua tratamentul cu duphaston pentru a aduce menstra, insa dupa aceea(adica atinci cind vine menstra) eu as merge la un medic de planning ca sa vorbesc despre contraceptive orale(te vor ajuta sa ai ciclu regulat si te vor feri si de sarcina) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #326 2009-05-13 21:15:13
Re: Duphaston tratamentmultumesc mult doctoressa. as putea sa vin la cabinetul dumneavoastra asta daca este in bucuresti??? daca da va rog mult de tot sami spuneti adresa sa vin ca sa rezolv si eu cu toate astea. va rog mult de tot va rog din suflet. ajutati-ma (((((. nu mai vreau sa traiesc cu spaima asta. astept raspuns cat mai curand. si inca ceva. spunetimi incepand de azi pana cand iau duphaston? va rog mult pt ca doamna ginecolog la care am fost mia spus ca sa iau pana imi vine sa iau 2 pe zi una la 10:00 si una la 20:00. dar am inteles ca, ca sa iti regleze menstruatia trebuie sa mai continui cu el si dupa ce iti vine menstra. ajutatima eu am luat una astazi si mai iau una acum. astept raspunsul dvs. Offline #327 2009-05-14 10:58:19
Re: Duphaston tratamentuite aici ai adresa: http://anticonceptionale.ro/sfatul-medi … tuita.html Offline #328 2009-05-16 21:38:56
Re: Duphaston tratamentbuna tot nu mia venit menstra. am inceput sa iau duphaston iar. iau o pastila la ora 10:00 si inca o pastila la ora 20:00. cate zile trebuie sa tin acest tratament? doctora mia spus doar sa il iau dar nu mia spus cat timp sa il iau. ajutatima va rog? si inca ceva. testul mia iesit negativ deci de sarcina nu se poate pune problema, dar totusi de ce am dureri de burta? nu inteleg. acum mam gandit sa iau un plic de fibrolax poate e ceva legat de faptul ca nu prea elimin. astept raspuns va rog din suflet. zilele trecute mia spus un domn pe strada ca a crezut ca sunt insarcinata. eu sunt si grasa dar oare asta sa fie? de cand cu domnul cu pricina ma tot uit la burta si parca si mie mi se pare ca creste. bineinteles asta este doar in visele mele poate e de vina si faptul ca am inceput sa fac din asta o obsesie. ajutatima va rog stept raspunsul vostru Offline Publicitateloading...
#329 2009-05-17 12:47:42
Re: Duphaston tratamentEu te sfatuiesc sa consulti alt doctor! Eu am luat 2/zi timp de 5 zile si mi-a venit a 3-a zi dupa ce am terminat tratamentul...si testul e sigur daca il faci la 3 sapt dupa contac sau la 7 zile dupa intarziere! Offline #330 2009-05-17 19:31:34
Re: Duphaston tratamentadytz,menstruatie o sa iti vina la cateva zile dupa ce termini tratamentul cu duphaston.se poate sa nu iti vina si pentru ca te stresezi mult prea mult.relaxeaza-te,urmeaza tratamentul si totul va fi ok.mergi la un medic de planning ca sa iti prescrie anticonceptionale care sa iti regleze ciclul daca nu ai ciclu regulat. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #331 2009-05-17 19:45:59
Re: Duphaston tratamentcu anticonceptionale se regleaza ciclu numai pe perioada administrarii ca dupa ce le intrerupi va fi la fel ca inainte sanatatea e mai buna decat toate Offline #332 2009-05-17 19:47:27
Re: Duphaston tratamentevident ca numai pe perioada in care le iei vei avea ciclul regulat Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #333 2009-05-17 19:51:14
Re: Duphaston tratamentsi dupa? ce e de facut ? sanatatea e mai buna decat toate Offline #334 2009-05-17 20:06:10
Re: Duphaston tratamentsigur ca o sa poti avea bebe. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #335 2009-05-18 09:54:23
Re: Duphaston tratamentnu stiu daca exista tratament pt ciclu neregulat, dar cu siguranta eu as intreba un endocrinolog pt pb asta. Offline #336 2009-05-22 16:16:52
Re: Duphaston tratamentbuna fetele. spunetimi si mie ce este cu mine. adineauri am foat la toaleta si am decoperit pe chilot ochestie mica gelatinoasa care era umpic portocalie. spunetimni va rog ce este. ma doare si burta. credeti ca e posibil sa imi vina menstra? si ce este acea chestie mica gelatinoasa cu umpic de rosu-portocaliu asa pe ea? aceeasi chestie am descoperito si cand mam sters . astept raspunsul vostru cat mai repede. va rog Ultima oara a fost editat de ralwca (2009-05-22 16:17:35) Offline #337 2009-05-22 16:25:35
Re: Duphaston trataments-ar putea sa fie endometru...ceea ce aparein perioada de ovulatie zic "s-ar putea" pentru ca m-a derutat culoarea portocalie...esti sigura k era asa? endometrul e transparent..spre alb.. Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-05-22 16:26:06) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #338 2009-05-22 16:39:19
Re: Duphaston tratamentera o culoare nici portocalie dar nici transparenta. in schimb avea asa umpic de rosu pe ea si pe chilot era un rosu-portocaliu. in concluzie ce este endomentrul asta? imi vina sau nu menstra? va rog mult sami raspundeti. Offline #339 2009-06-26 15:26:09
Re: Duphaston tratamentendometrul se masoara in cm si reprezinta grosimea stratului de mucoasa depusa pe peretii uterului; cu cat este mai mare, cu atat se apropie perioada de sangerare... cel putin asa mi s-a explicat mie... Offline #340 2009-09-07 17:07:32
Re: Duphaston tratamentsi eu fac tratament de 1 an cu Duphaston pentru reglarea menstruatiei. Trebuie sa il iau in a 15-a zi de la prima zi de ciclu, timp de 10 zile. Doctora mi-a spus ca nu trebuie sa imi vina ciclul in timp ce iau pastilutele...dar astazi trebuie sa iau ultima pastila si mi-a venit ieri ciclul!! ce sa fac, e grav? stiu ca trebuie sa il iau in fiecare zi la aceeasi ora, doar ca ieri am uitat sa o iau, trebuia sa o iau la 22, si am luat-o la 3 dimineata, cand mi-am amintit ca am uitat sa o iau...deci am intarziat 5 ore..si am luat-o atunci pentru ca incepuse sa imi curga sange si m-am speriat! are ceva faptul ca am intarziat ..asta sa fi cauzat inceperea ciclului? va rog raspundeti-mi ca sunt foarte speriata! :S Offline #341 2009-09-15 22:24:03
Re: Duphaston tratamentvreau sa ma ajutati si pe mine cu ceva va rog din suflet Ultima oara a fost editat de ralwca (2009-09-15 22:26:08) Offline #342 2009-09-15 22:36:03
Re: Duphaston tratamentnu scrie pe reteta modul de administrare? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|