|
Nu esti logat.
Bioclin actigel-2#20 2007-03-27 14:40:20
Re: bioclin actigel385.000 la sensi blu "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #21 2007-03-27 14:42:02
Re: bioclin actigelms alexamelin happy with him...inlove with him... Offline #22 2007-03-27 14:42:24
Re: bioclin actigelcu placere...oricand "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #23 2007-06-13 21:22:07
Re: bioclin actigelintrebare voi cum introduceti gelul cu aplicatorul cere vine cu tubul si daca da cum anume si aplicatorul ala trebuie sterilizat? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2007-06-13 21:57:47
Re: bioclin actigelSenzatia de arsura e normala; scrie acest lucru si in prospect, daca cititi cu atentie. Pot sa spun ca gelul e f bun, eu l-am folosit si inca il folosesc. Te ajuta atunci cand faci un tratament, dar nu numai; se poate folosi si pentru igiena zilnica. Il recomand, chiar daca e destul de scump. Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-13 22:03:08
Re: bioclin actigeldar cum il introduceti in vagin cu aplicatorul ala ?ca eu sincer chiar nu imi dau seama cum se foloseste. imi explica si mie cineva. va rog Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-06-13 22:03:43) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2007-06-14 12:02:26
Re: bioclin actigelimi raspunde si mie cineva. si cam cate zile pot sa imi pun?si pot sa imi dau si la intrarea in vagin sau doar pt. uz intern este? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #27 2007-06-14 12:05:16
Re: bioclin actigelpoti sa pui oricite zile(eu zic insa maxim 7-10 zile) si poti sa dai si la intrarea in vagin.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-06-14 12:08:56
Re: bioclin actigelma scuzati pt. intrebarea pe care o sa o pun acum dar chiar nu stiu in vagin cum introduc gelulu cu aplicatorul dat de iei si daca da cum anume se foloseste?sau cu degetelul.va multumesc pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #29 2007-06-14 12:32:53
Re: bioclin actigelam vazut intrebarea....mu am raspuns la ea pentru ca sincer eu nu am vazut niciodata aplicatorul ala deci nu stiu sa iti spun cum se foloseste....imi pare rau. Daca nu te dumiresti cu aplicatorul mai bine folosesti degetelul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-06-14 13:58:16
Re: bioclin actigelmultumesc frumos pt. raspuns . o aplicere seara este sufiecienta sau de 2 oro pe zi? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2007-06-14 15:06:31
Re: bioclin actigele suficienta una Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2007-06-14 15:09:55
Re: bioclin actigelmultumesc frumos pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2007-07-03 16:11:50
Re: bioclin actigelva multumesc pt. sfat am folosit gelul cam 7 zile si nu mai am iritatia respectiva.intrebarea mea este daca pot de 2-3 oro pe saptamana sa folosesc acest gel extern si intern chiar mi-a fost de ajutor VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2007-07-03 16:33:28
Re: bioclin actigelpoti, insa nu mai des....sa nu abuzam Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-07-03 16:37:59
Re: bioclin actigelmaxim de 2 oro pe saptamana o sa imi dau o perioada si apoi la nevoie zic eu .va multumesc frumos pt.sfaturi. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2007-07-03 16:38:47
Re: bioclin actigelnu are nimic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2007-07-03 16:40:29
Re: bioclin actigelmultumesc frumos pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #38 2007-10-05 11:32:04
Re: bioclin actigelpoate ca ar fi bine.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|