|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2007-02-14 21:17:36
NelamurireVa rog sa-mi spuneti cam dupa cat timp ar trebui sa fac pauza in administrarea anticonceptionalelor...mentionez ca iau de vreo 8 luni logest si am urmat indicatiile de pe prospect....va intreb asta pentru ca in urma cu vreo 2-3 luni am observat aparitia unui gust si miros ciudat in gura care apare cateva zile si apoi dispare.... am fost la farmacie si mi s-a recomandat silimarina pt ficat...ar putea fi acest gust urat de la ficat si trebuie sa fac pauza?...multumesc mult de raspuns Offline #2 2007-02-14 21:28:24
Re: Nelamurirein principiu nu trebuie sa faci nici un fel de pauza...dar daca mai simti acel gust mergi la medic...pt ca intr-adevar pot aparea probl la ficat din cauza AC Offline #3 2007-02-14 22:21:11
Re: Nelamurirepoate e vb de altceva .... nui neaparat sa fie vb de la asta ... poate ai o carie mica ceva pacolo si de acolo gustu si mirosu ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-02-14 22:25:39
Re: NelamurireM-am gandit si la asta dar nu este cazul...oricum am o impresie ca vine de undeva din stomac... Offline #5 2007-02-16 10:11:51
Re: NelamurireAm si eu o intrebare, iau diane de 7 ani cu intreruperi. In anul intai de facultate am fost diagnosticata cu ovare polichistice si mi s-au prescris diane, am intrerupt pilulele dar dupa cateva luni mi-a reaparut acneea si ginecologul a spus ca trebuie sa le reiau, de atunci iau diane in cicluri de aproximativ un an cu pauze de cateva luni intre. Medicul ginecolog a spus ca va trebui sa le iau toata viata dar am inteles ca pot duce la infertilitate. Pot sa le inlocuiesc cu altceva? Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-16 12:48:59
Re: Nelamurireovarele tale polichistice pot duce la infertilitate. Fara Diane-35, asta vor si face. Nu le poti inlocui si nici nu e cazul. Sunt cel mai bun tratament pentru afectiunea ta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-02-17 13:21:43
Re: NelamurireAnul trecut am fost la un endocrinolog care dupa ce s-a uitat pe rezultatul de la ecograf (unul din ovare e normal iar celalalt e mai mic deplasat si cu chisti ) mi-a spus ca ar fi mai bine sa schimb anticonceptionalul pt ca am luat prea mult timp si a avut o pacienta care a ramas infertila din cauza lor. Din lipsa banilor nu am reusit sa ajung la un nou consult la ginecolog. Am citi despre ovarele polichistice dar eu nu am manifestarile din carte, singurul lucru care ma deranjeaza e acneea care apare la cateva luni dupa ce intrerup diane, si care nu trece cu nimic in afara de ele, am incercat tot felul de tratamente cosmetice. Offline #8 2007-07-20 22:53:20
Re: Nelamuriresal,sunteti grozave! poate aveti un rasp si pt mine.... azi,vineri, cand sa iau pastila (logest) am vazut k am luat o deja...presupun k am luat 2 in aceisi zi..ce e de facut? merci anticipat Offline #9 2007-07-21 10:44:24
Re: Nelamurirescuze pt intarziere...trebuia sa iei de pe alta folie (de rezerva) pastiluta de azi...si apoi sa mergi in continuare cu folia...daca nu ai luat o ia o acuma...pe cea de zi a ora normala si pt siguranta protejeaza te suplimentar 7 zile... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-07-21 13:40:02
Re: Nelamuriremerci pt rasp! faza e k am luat o deja pe cea de sambata cum ar veni pt vineri.... de vreme ce nu au concentratie diferita..ma gandeam sa merg acuma asa si ca sa fac cele 21 de pastile sa incep o noua folie fara pauza. oare e bine asa? e necesara protectia suplimentara? k ma gandesc k nu e vb de nici o pastilutza uitata... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|