|
Nu esti logat.
Curiozitate#1 2007-02-14 21:38:00
curiozitatedupa ce am citit mesajul de la discutii diverse... neuronul meu a inceput sa puna intrebari http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #2 2007-02-14 21:43:09
Re: curiozitateeu zic sa dezvoltam un pic subiectul daca esti de acord. la un singur contact fara protectie cu o persoana bolnava... dar sa adaugam si hepatita B si C, sifilis... io stiu ce alte boli din astea nasoale mai sunt. e ok? Offline #3 2007-02-14 22:22:25
Re: curiozitatee perfect http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-02-14 22:52:51
Re: curiozitateHIV se transmite: Ultima oara a fost editat de mika (2007-02-14 22:57:04) Offline #5 2007-02-14 23:04:12
Re: curiozitatein primul rand: infecteaza mai multe tesuturi dar in principal limfocite T si B (cele care sunt responsabile de imunitatea organismului -> de asta se si cheama a imunodeficientei). mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-14 23:08:11
Re: curiozitatehttp://www.5pm.ro/content.php?id=9 Ultima oara a fost editat de mika (2007-02-14 23:09:12) Offline #7 2007-02-15 00:48:07
Re: curiozitateEu stiam ca se poate sa nu se ia prin prima (mai ales in caz de sex normal)....dar e cam mare riscul...si parca nu se merita sa ti-l asumi. Si citisem pe undeva ca e mai mare posibilitatea de a lua o femeie d la barbat decat invers...pt ca femeia intr-un fel primeste in ea...in schimb barbatul doar lasa...si se ia doar daca are fisuri pe penis sa intre in contact cu sangele. Iar in caz de sex anal e mult mai ridicat riscul, pentru ca de obicei se mai produc si niste fisuri mici pe acolo...din cauza asta e mai mare rata de SIDA la homosexuali. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2007-02-15 08:35:35
Re: curiozitateDa,la stomatolog sunt niste masuri speciale pe care treebuie sa le luam cand avem un pacient HIV+...cel mai nasol este ca unii pot fii atat de inconctienti incat sa nu spuna ca sunt infectati si atunci ne pun in pericol si pe noi,si pe ei si pe pacientii care urmeaza :( Ultima oara a fost editat de mika (2007-02-15 08:36:21) Offline #9 2007-02-15 14:19:04
Re: curiozitatemika, ideea e sa te comporti fata de fiecare pacient in parte ca si cum ar fi infectat HIV...adica, cu aceleasi masuri de protectie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-02-15 15:15:27
Re: curiozitate
de acord http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #11 2007-02-15 15:23:46
stiu asta dar tot ma deranjeaza ca sunt unii care nu vor sa spuna ce boli au...si nu ma refer doar la SIDA,ci si la alte boli transmisibile,precum si la unele boli generale care contraindica anumite manopere...in special anestezia Offline #12 2007-02-15 18:05:31
Re: curiozitateriscul sa iei hiv prin contact dezual neprotejat e destul de mare, mai ales daca exista alte procese infalatorii ale organelor genitale(printre care cele mai periculoase fiind herpesul, fisurile anale si vaginale, zgarieturi, alte ulceratii).in teorie nu poti lua hiv dak nu exista o cale de patrundere in organism, dar din practica se stie ca o leziune cat de mica exista de cele mai multe ori(aici riscul e mai mare pt femei si practicantii de sex anal).asa k .....riscul e mare.dak stii k persoana respectiva are hiv, si ajungi la spital in 72 h riscul e aproape nul, iar dak ajungi in 3 saptamani riscul e mic de asemenea. Offline #13 2007-02-15 18:37:05
Re: curiozitatemi-a spus odata cineva cum ca a citit/vazut nu stiu unde, cum ca exista oameni (1-2% sau un procent mic) care au in sange o substanta ceva care ii protejeaza si nu pot lua HIV. mi-a explicat mai mult dar asta am retinut. stie cineva despre asta? e adevarat? Offline #14 2007-02-15 22:27:02
asta nu stiam http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #15 2007-02-15 23:52:37
Re: curiozitatemika, sunt unii care nu stiu ca au hiv...iar altii care stiu le este frica sa nu cumva sa-i refuzati sa-i tratati. Probabil din cauza asta nu zic. Desi asta nu-i scuza...pt ca din cauza ca le este frica sa zica mai pot imbolnavi si pe altii. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #16 2007-02-16 15:23:45
Re: curiozitateroxy, nu e ceva in sange. e o gena. o au urmasii celor care au avut ciuma neagra (acum muuuuulti ani) si s-au vindecat. Nobody home Offline #17 2007-02-16 16:45:36
din ceea ce imi zici tu cred ca a folosit o seringa speciala,care nu este de unica folosinta. se introduce in ea fiola de anestezic si i se ataseaza un ac atraumatic...adica un ac f subtire si felxibil care se insinueaza cu usurinta printre fibrele musculare si astfel durerea este mai mica in mom efectuarii injectiei,plus ca reduce riscul inteparii unui vas de sange. deci stai linistita...acul este de unica folosinta,sigilat...dupa anestezie il aruncam intr-un recipient special Ultima oara a fost editat de mika (2007-02-16 16:46:34) Offline #18 2007-02-16 18:40:40
Re: curiozitatemika!spune-mi si mie la ce temeperatura se face o sterilizare? si unde pot merge daca vreau sa-mi sterilizez ceva? am aceasta optiune? sau doar cosul de gunoi este varianta castigatoare? Offline #19 2007-02-16 19:08:59
Re: curiozitatela noi se face la 180 de grade. nu cred ca ai unde sa mergi sa sterilizezi.doar daca stii o undeva o asistenta sau un medic...si depinde ce vrei sa sterilizezi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|