|
Nu esti logat.
Ati consumat vreodata?:|#1 2007-02-15 20:44:59
ati consumat vreodata?:|ati consumat vreodata droguri sau ceva de genul?Ati face-o?... Offline #2 2007-02-15 20:46:30
Re: ati consumat vreodata?:|de luat nu am luat si nici nu vreau sa iau nicodata,mai ales acum dupa ce am vazut niste filmulete care m-au socat de-a dreptu.nici macar nu fumez apoi sa iau droguri...no way expect the worst , hope for the best! Offline #4 2007-02-15 21:03:16
Re: ati consumat vreodata?:|la mine drogul e el it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #5 2007-02-15 21:03:16
Re: ati consumat vreodata?:|mika nu cred ca exista persoan care sa nu fie dependenmta de ciocolata eu nici nu o tin in camera cand am,o duc intr-o camera unde nu prea merg si manac cate o bucatica cand imi aduc aminte expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-15 21:04:17
Re: ati consumat vreodata?:|eu nam treaba ... pot sa am ciocolata in camera pe birou si chiar nu ma tenteaza ... nu prea am o pasiune pt ciocolata ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #7 2007-02-15 21:04:38
Re: ati consumat vreodata?:|pai ce pot sa spun...nu am luat dar am umblat f mult timp k drogati,prietenii mei consumau,am avut si prieten drogat dar nu am fakt nimik k el.chiar intr`o dimineata knd ne`am intors d la un baeram,nestiind unde vor sa mergem,am fost k ei de si`au luat drogu la 6 dimineata:( si am vazut k ochisorii mei km se intampla:((( Offline #8 2007-02-15 21:12:24
Re: ati consumat vreodata?:|eu am primit chiar de la prieteni buni ai prietenului..din fericire nu stiu sa trag fumul in piept....insa nu am sa mai incerc..ii vad pe toti aia asa de distrusi.. Offline #9 2007-02-15 21:24:56
Re: ati consumat vreodata?:|eu am cunoscut pe cineva care se droga, se vedea in ochii lui nu trebuia sa imi spuna nimeni...oricum se purta super aiurea ca un nebun si cand se uita la mine parca ma hipnotiza(avea ochi albastri si erau tulburi)si parca ma tintuia in loc.am inceput sa il evit........ "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #10 2007-02-15 21:25:36
Re: ati consumat vreodata?:|offtopic: k_v_l ... renunta la prescurtari pentru ca iti vei lua warn! Si nici macar nu sunt logice... "k" se citeste "ca", nu "cu" ! Offline #11 2007-02-15 21:27:07
Re: ati consumat vreodata?:|nu am luat nimic, dar de UN fum as fi tentata asa sa vad cum e gustu, dar nu mai mult de un fum http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2007-02-15 21:28:32
Re: ati consumat vreodata?:|deadrose... asa incep toate... de la "un" fum... Offline #13 2007-02-15 21:37:43
Re: ati consumat vreodata?:|o "tigara" am fumat si eu dar nu mi s-a parut ceva foarte interesant,avea gust putin ciudat si starea de ameteala a tinut vreo 6 ore dar simteam incet-incet cum ma "trezesc" si nu mi-a prea placut,de parca as fi fumat ceva putin mai tare decat "narghilea"..as incerca "extaxy"(nu cred ca am scris corect),am auzit ca iti da niste senzatii super-tari,mai ales daca esti cu iubitu/iubita si aveti chef de nebunii... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #14 2007-02-15 21:45:12
Re: ati consumat vreodata?:|eu am narghilea acasa,dar mi-e rau de la ea:P..e prea tare... Ultima oara a fost editat de timeea (2007-02-15 21:45:35) Offline #15 2007-02-15 21:50:30
Re: ati consumat vreodata?:|NU! un nu mare si raspicat. N-am fumat in viata mea nimic altceva in afara de tigari obisnuite si narghilea (cu tutun obisnuit de narghilea) si NU o sa o fac PENTRU NIMIC IN LUME. #16 2007-02-15 22:00:33
Re: ati consumat vreodata?:|drogul meu e Coca-Cola....si asta,din pacate.. Offline #17 2007-02-15 22:02:38
Re: ati consumat vreodata?:|ca veni vorba de droguri ati vazut in presa ca se tot vorbeste despre ann nicole smith cum ca ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #18 2007-02-15 22:13:29
Re: ati consumat vreodata?:|
oare de ce imi pare asa cunoscut? :-/ http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #19 2007-02-15 23:01:08
Re: ati consumat vreodata?:|o singura data am fumat ceva si as mai face'o.....nu vad de ce nu! insa n'as trage pe nas....n'as baga'n vena...Doamne fereste...deci in afara de fumat...ceva super natural.....sunt totaaaaal impotriva! Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-02-15 23:05:14) 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|