homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marvelon


#1 2007-02-16 11:26:41

rlk
Membru
Inregistrat: 2007-02-16
Mesaje: 2

marvelon

Buna ziua ! M-am inscris pe acest forum deoarece am o mare problema. Eu iau marvelon de aprox 2 ani.Merg la control regulat, pun intrebari...pt sanantatea mea mai mult.Dar din toate intrebarile, la una singura nu mi se raspunde: e adevarat ca anticonceptionalele iti scad apetitul sexual ? Va spun sincer ca am avut o viata sexuala sanatoasa cu prietenul meu cu care sunt de mai mult de 2 ani de zile si nu a fost niciodata nici o problema intre noi in pat.Dar de cateva luni nu mai am pofta de sex.Si efectiv nu inteleg ce am ! Nu sunt stresata, nu am probleme de nici un fel...dar poofta intarzie sa apara. Va rog, daca cineva imi poate raspunde la intrebare, as aprecia foarte mult. (nu stiu daca are importanta dar si eu si prietenul meu avem 21 de ani ).

Offline

 #2 2007-02-16 11:46:01

rlk
Membru
Inregistrat: 2007-02-16
Mesaje: 2

Re: marvelon

nu e vorba ca nu ma mai atrage el.il iubesc si imi doresc in continuare sa facem dragoste.Am mai auzit faza cu scazutu libidoului dar..ce e de facut ?Sa schimb pastilele ? De lasat nu ma las ca ar fi chin pt mine..nu suport prezervativele.Ce e de facut ?

Offline

 

#3 2007-02-16 11:51:19

doctoressa
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01
Mesaje: 20455

Re: marvelon

rlk, e adevarat ca pastilele contraceptive pot sa scada libidoul. Dar e adevarat si ce spune alexia, tie nu din cauza lor ti-a scazut, ar fi trebuit sa iti scada de acum 2 ani daca erau ele de vina. Asadar cauta in alta parte cauza....poate ti se va parea airea ce iti spun, insa e documentat stiintific: iubirea ta constanta fata de partener nu are nici o legatura cu faptul ca atractia sexuala fata de el scade. Iar daca zici ca iti doresti in continuare sa faci sex cu el, nu inteleg cum de ai decis ca ti-a scazut libidoul pentru ca libidoul tocmai asta inseamna, dorinţa de satisfacere a instinctului sexual. Asa ca fie nu ti-a scazut libidoul, fie nu mai vrei sa faci sex cu prietenul tau. In ambele cazuri, nu pastilele sunt de vina de data asta


Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.