|
Nu esti logat.
Cineva student la litere.....#1 2007-02-16 17:49:30
cineva student la litere.....vreau sa dau la litere an asta si as vrea sa vb cu cineva care e student acolo..eventual im primul an..ca sa imi fac si yo o idee ce ma asteapta... So dak ma puteti ajuta cu ceva as fi tare fericita,sau poate cunoasteti p cineva care e acolo... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2007-02-16 18:57:44
Re: cineva student la litere.....lelaina, eu am terminat limbi straine in bucuresti, daca te ajuta.. Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #3 2007-02-16 19:29:44
Re: cineva student la litere.....in general..cum e facultatea..profi,oameni..la ce sectie ai fost? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #4 2007-02-16 19:51:01
Re: cineva student la litere.....eu la turca-franceza.. Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #5 2007-02-16 19:56:44
Re: cineva student la litere.....yo nu vreau la limbi straine..de fapt e cum ar veni a doua varianta..vreau in primul rand la litere la comunicare si relatii publice dar din cauza admiterii vreau sa dau si la limbi straine de backup...ms mult de info..kiar dak sunt un pic speriata.. sper sa fie totul bine.. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-16 20:06:09
Re: cineva student la litere.....relatii publice poti sa faci la snspa, nu mai stiu cat e taxa..dar scoala e ft usoara, am o prietena care a terminat acolo Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #7 2007-02-16 20:57:59
Re: cineva student la litere.....ms mult...mie mai mult mi-e frika de admitere dekt da facultate in sine....dar si eu sper din tot sufletul sa fie bine... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #8 2007-02-17 09:44:01
Re: cineva student la litere.....profii de la litere si majoritatea de la limbi straine sunt f exigenti.nu stiu cum de i s-a parut arminei usoara facult asta ca pt mine a fost chin.n-avea nicio materie logica.desi am absolvit-o cu nota mare,toata aceasta experienta de student mi-a lasat un gust amar. nimic din ceea ce inveti nu-ti foloseste mai departe,doar in cazul in care vrei sa fii lingvist si sa fii membru al Academiei Romane. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #9 2007-02-17 14:22:50
Re: cineva student la litere.....eu sunt akm studenta la engleza spaniola -sincer multa bataie de cap prea mult imi pare rau ca nu am ramas pe prima optiune-psihologia da in sf..asta e.Eu mi-am facut-o Offline #10 2007-02-17 14:33:17
Re: cineva student la litere.....pai fetelor, si mie imi dadeau dureri de cap examenele si seminariile pe vremea facultatii, dar dupa ce am vazut ce inseamna munca 10-12 ore pe zi as vrea sa mai trec o data prin facultate si sa n-am decat grija sesiunii Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #11 2007-02-17 16:15:17
Re: cineva student la litere.....Butterfly, asta am vrut si eu sa fac #12 2007-02-17 18:53:09
Re: cineva student la litere.....yo ma gandeam k poate sectia de comunicare si relatii publice n-ar fi asa useless..acum nush ce fac se poate numi practica..in afara de gen arhitectura si etc. eakarina u la ce facultae esti? litere sau limbi straine ? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #13 2007-02-17 21:59:50
Re: cineva student la litere.....am terminat franceza-romana.deci, juma lb straine, juma litere,la Univ din Bucuresti. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #14 2007-02-18 00:32:37
Re: cineva student la litere.....sunt eu la franceza principal in Constantza...e o facultate grea...contrar a ce se crede("avem totul de'a gata,trebuie doar sa tocim..")NU!! 6 ani de dragoste Offline #15 2007-02-18 16:54:39
Re: cineva student la litere.....eu sunt la Ovidius in Cta...oricum sunt dezamagita de acea ma reorientez cred,in vara asta Offline #16 2007-02-18 21:43:13
Re: cineva student la litere.....eu m-am hotarat k vreau la comunicare in cadrul universitatii buc..in fac de litere..limbile straine ma tenteaza ca o a doua varianta fiindk materiile de admitere sunt comune...si cum s-a mai zis mizez pe o limba rara.. Oricum,va multumesc pt raspunsuri..in alta parte nu prea am gasit nika de genu...oricum dak se gaseste cineva la litere-comunicare sau studii europene eu il/o astept Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #17 2007-02-18 21:44:43
Re: cineva student la litere.....am vazut ca se cer limbile nordice... Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #18 2007-02-19 03:03:30
Re: cineva student la litere.....jale cu facultatea de litere...am o prietena in cluj,,,in sesiune e mai mult moarta decat vie,cate 14 examene,si e mult de cicit,de lecturat,de... Offline #19 2007-02-20 10:51:23
Re: cineva student la litere.....pai sincer facultate de litere nu prea asigura o meserie in viitor banoasa.Inveti ca prostu si satisfactiile sunt mici. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|