|
Nu esti logat.
Loette?#1 2007-02-17 12:50:26
loette?problema contraceptivelor se pare ca este una de actualitate in sensul ca eu stiu ca toate genurile de contraceptive exclud aparitia unei sarcine. insa ceea ce auzisem eu e ca loette(contraceptivul pe care eu il folosesc) este utilizat mai mult in probleme ginecologice si ca acest tip de contraceptiv este unul slab in ceea ce priveste excluderea unei sarcine. vreau sa stiu si eu dar la modul cel mai sigur ca si loette este folosit in cazul unei vieti sexuale. pot sta linistita, atata timp cat folosesc acest contraceptiv avand la activ o viata sexuala? multumesc Ultima oara a fost editat de ayuni (2007-02-17 12:50:34) "don't be afraid of what u r" Offline #2 2007-02-17 13:43:53
Re: loette?sigur ca poti. nu stiu de unde ai auzit asta, dar nu e adevarat. loete protejeaza ca orice alt contraceptv oral: 100% luat corect. Nobody home Offline #3 2007-02-19 19:32:10
Re: loette?eu iau loette pt ca medicul mi le-a prescris dupa ce am facut o eco si am niste chisturi.a zis ca o sa mi se resoarba dupa aceste pastile si in 3 luni sa vin la control.am de asemenea nevoie de ele si pt protectie.la control d-na doctor mi-a zis ca ovarul stang e mai mare decat cel drept,insa o fi din cauza chist?si revine la dimens normale dupa ce chist se resorb? Mamica de 2 pui scumpi Offline #4 2007-02-22 18:57:48
Re: loette?probabil.. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #5 2007-02-22 18:58:51
Re: loette?Eu zic ca e spotting poate trebuiesc schimbate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-22 19:09:19
Re: loette?si eu zic la fel. sa mai ia o luna si daca se intampla la fel sa mearga la medic. Nobody home Offline #7 2007-02-22 19:17:46
Re: loette?e menstruatie in toata regula am inteles,nu doar spotting Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #8 2007-02-22 19:18:48
Re: loette?pai daca e mult sa se duca la doctor sa nu fie hemoragie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-02-22 19:25:35
Re: loette?se va duce... Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #10 2008-03-30 18:01:20
Re: loette?eu am luat loette timp de 2 ani fara intrerupere are ceva? Offline #12 2008-03-30 18:57:58
Re: loette?nu are nimic...faci pauza doar daca vrei bebe sau ai ceva probleme de sanatate care o indica...si frusinik ai warn pt posturi multiple si pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile si mai ales respecta le... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-04-04 13:10:12
Re: loette?buna sunt noua pe acest forum si am luat si eu loette si in prima luna menstruatia m-a tinut aproape doua saptamani dar in ultima saptamana aia nu se putea numi menstruatie.dupa trei saptamani mi-a venit din nou poate si din cauza ca am luat si niste pastile pentru dureri de masele.am crezut ca e spooting si am luat in continuare anticonceptionale dar nu era si dupa ce am mai luat doua pastile am avut dureri de burta si le-am intrerupt mai ales ca libidoul disparuse complet. apoi am inceput sa iau din nou la a doua menstruatie si tot nu sunt multumita de ele ptr. ca a inceput sa ma doara burta si sa am o burta parca as fi insarcinata dupa ce ma termin.cat despre ingrasat nici macar un kg nu am pus pe mine mai ales ca vreau. eu am 1.65 si 45kg Offline #14 2008-04-04 14:05:37
Re: loette?nu trebuia sa le intrerupi aveai spotting.poti sa mergi la medicul tau si sa le schimbi daca nu esti multumita de ele .dar totusi ar trebui sa astepti primele 3 luni de acomodare sa treaca sa vezi clar ce si cum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-04-24 19:20:09
Re: loette?buna fetelor...acum voi incepe ji eu s iau ac loette...dar am citit multe chestii in prospect care sincera s fiu m-au speriat,e posibila caderea parului,formarea unor cheaguri de sange kre pot provoca hemoragii interne,acnee...si alte chestii...sunt km speriata ji mi-e cam frica s le incep...a avut cineva reactii adverse de genul acesta din cauza ac loette?...plsss heeelp...sunt ingrijorata ji l fel ji prieteul meu kre a fost langa mn knd am citit prospectul...ne-am km speriat amandoi... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #16 2008-04-24 19:28:53
Re: loette?daca vei vedea reactii de genul sau ceva schimbari neplacute intoarce-te la medic repede. Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-04-24 19:30:20) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #17 2008-04-24 19:33:10
Re: loette?mdaa...le voi incepe in orice caz...doar k is km speriata ji vroiam s shtiu dak i s-a intamplat cuiva s aibe una din aceste reactii knd a inceput s foloseasca ac 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #18 2008-04-24 19:35:39
Re: loette?da o cautare us la butonul "cauta" si scrie acolo loette si vezi ce s-a mai discutata sunt sigura ca vei gasi multe raspunsuri Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #19 2008-04-24 19:37:58© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|