|
Nu esti logat.
Va rog .. o problema-3#39 2007-02-28 12:44:43
Re: va rog .. o problemaK_V_L, zau ca nu inteleg de ce ai asa putin respect pentru tine insati....nu te iubesti chiar deloc? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2007-02-28 19:28:40
Re: va rog .. o problemasa inteleg k numai e nimic de fakut???((( Offline #41 2008-02-21 08:27:46
Re: va rog .. o problemaFetelor am si eu o problema. Poate ma puteti ajuta. i-au jasmin de 3 ani si tocmai joia trecuta am uitat sa i-au pastila. Le-am luat vineri pe amandoua; pe prospect scrie ca daca uit sa iau o pastila in saptamana a 3 a sa nu mai fac pauza si sa iau in continuare o noua folie. Ieri era prima zi din saptamana de pauza si am inceput noua folie. Sa merg pana la capat cu ea sau ma pot opri pentru a-mi veni menstruatia? Dar daca nu am avut contact sexual in ziua cand am uitat mai era nevoie de o noua folie cu pastile? Astept raspunsul vostru. pupici Offline #42 2008-02-21 08:57:39
Re: va rog .. o problemaia in continuare folia daca ai inceput-o Offline #43 2008-02-21 09:33:35
Re: va rog .. o problemama ingrijoreaza sangerarile si petele care se presupune ca au sa apara. Sper sa nu fie abundente. pup. merci pentru raspuns Offline Publicitateloading...
#44 2008-02-21 10:07:19
Re: va rog .. o problemaprobabil o sa fie mai abundenta menstra viitoare decat de obicei...dar nu e capat de lume. Offline #45 2008-02-21 10:15:08
Re: va rog .. o problemascuza pentru mesajul postat si in alta parte decat aici. l-am sters Offline #46 2008-02-21 10:31:02#47 2008-02-21 10:55:53
Re: va rog .. o problemasi eu zic sa continui folia,daca tot te-ai apucat sa o incepi,ca dupa aia poate te incurci mai rau mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #48 2008-02-25 22:09:33
Re: va rog .. o problemabuna imi poate spune cineva in cate saptamani poti face un avort si pana in cat,eu stiam intre 6-8 saptamini,se poate mai mult? Sunt 8 zile decand trebuia sa-mi vina menstra si nu a mai venit asa ca ma gandesc la ce este mai rau,iti poate intarzia atatea zile fara a fi insarcinata,sunt disperata pt ca sunt in spania iar aici costa foarte mult un avort,poate intarzia atat si pe baza stresului?astept un raspuns urgent multumesc. Offline #49 2008-02-25 22:20:49
Re: va rog .. o problemabuna imi poate spune cineva in cate saptamani poti face un avort si pana in cat,eu stiam intre 6-8 saptamini,se poate mai mult? Sunt 8 zile decand trebuia sa-mi vina menstra si nu a mai venit asa ca ma gandesc la ce este mai rau,iti poate intarzia atatea zile fara a fi insarcinata,sunt disperata pt ca sunt in spania iar aici costa foarte mult un avort,poate intarzia atat si pe baza stresului?astept un raspuns urgent multumesc. Offline #50 2008-02-26 00:34:19
Re: va rog .. o problemafa maine sau poimaine dimineata un test cu urina prima...si acel test iti va spune clar daca e sarcina sau dereglare... happy with him...inlove with him... Offline #51 2008-02-26 02:00:11
Re: va rog .. o problemapt doctoressa o intrebare sau mai bine zis o mare nedumerire: urmez un tratament cu laurina din cauza unor chisturi ovariene. trebuie sa incep un tratament cu antibiotice, care stiu k scad eficacitatea anticonceptionalelor si creste riscul aparitiei unei sarcini. intrebarea este: antibioticele scad si eficacitatea ''terapeutica'' a anticonceptionalelor sau doar a protectiei? Offline #52 2008-06-07 21:23:17
Re: va rog .. o problemaam si eu o intrebare.de miercuri am inceput un tratament cu antibiotic.zinnat se numeste.am fost foarte racita si mi s-a accenutuat sinuzita deaceea.asistenta mi-a zs ca nu scade efectul anticoncetionalelor,farmacista mi-a zs exact invers ca da scade si sa ma protejez suplimentar.aiz de ex am facut si noi cva ca tot omul dar cu prez prima data,am dormit putin,si-a facut dush apoi si am facut din nou dar de data asta fara prez..dar nu a ejaculat inauntru ci afara.iau anticionceptioanle de mai bine de 2 ani si cva fara intrerupere(fara pauze de o luna de ex).exista vreun risc mai ales ca iau de atata timp?sper ca atunci cnd a simtit ca ejaculeaza sa nu fi picurat vreun pik inauntru... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #53 2011-02-09 15:28:24
Re: va rog .. o problemaDoctoressa, am o problema destul de ingrijoratoare zic eu si as vrea sa stiu si pararea ta. Am avut o problema legata de candida, dupa care AM CREZUT ca am cistita(urinam foarte des, fara usturimi, si m am trata pentru astea fara a merge la medic)si intr-un final am fost la dna dctr Oncescu.. M-a ajutat, intr-adevar, cu tratamentul potrivit pentru Candida si pentru Vaginita acuta( asta a constatat dansa ca am). Dar mi-e nu mi trecea senzatia de urinare foarte deasa. Am fost din nou la dansa, am facut Mycoplasma, Chlamydia pentru ca dansa a zis ca ce am nu pare cistita..Analizele au iesit foarte bune. In continuare, urinez foarte des, sunt destul de constipata si nu pot sa am nici contact sexual din cauza presiunii foarte mari pe care o simt inauntru la contact( simt ca fac pe mine). Mentionez ca mi-am facut analizele de urina, si acelea au iesit bune. Intrebarea mea este ce analize credeti ca ar trebui sa mai fac sau daca aveti idee ce as putea sa am? Repet, fara dureri, sange in urina sau altceva. Decat urinez des si am senzatia de urinare incompleta. Multumesc anticipat! Offline #54 2011-02-17 22:08:12
Re: va rog .. o problemaAm si eu o problema.Nu stiu daca trebuia postata aici.. Offline #55 2011-02-18 01:35:22
Re: va rog .. o problema
unde ii e mai bine. toti doctorii sunt de incredere, mai ales ca nu e vorba de o problema foarte complicata. Offline #56 2011-02-18 19:03:58
Re: va rog .. o problemaDar oare ce ar putea fi acea buba? Imi imaginez ca o sa o cauterizeze dar nu imi dau seama ce ar putea fi. Offline #57 2011-02-21 00:19:50
Re: va rog .. o problemaChiar nu stie nimeni nici un doctor? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|