|
Nu esti logat.
Afrodisiace pt barbati ?#1 2007-02-18 10:29:40
afrodisiace pt barbati ?ce vinuri ati recomanda.. ? ce mancaruri afrodisiace.. ? ce lenjerii ... ? - (schimb de experiente) .. Offline #2 2007-02-18 12:07:53
Re: afrodisiace pt barbati ?Vinul rosu in general este recomandat un paharel, sa nu faceti abuz sau sampanie cui ii place, pentru mancare afrodisiaca intra aici http://www.orgasmic.ro/index.php?option … ;Itemid=8, iar ca lenjerie cumpara si u ceea ce iti place, ce iti sta bine, oricum vei fi sexy si vezi ca in sex-shopuri se gasesc anumite substante afrodisiace pt el, care intarzie ejacularea pana la multe ore sau pt tine te face sa fi mai excitata. Eu raman la parerea ca pentru un barbat iubita lui este cel mai puternic afrodisiac si, invers. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-02-18 12:11:50) #3 2007-02-18 12:33:04
Re: afrodisiace pt barbati ?
Subscriu, andrutza...sau cel putin asa ar trebui sa fie intr-o relatie normala. Offline #4 2007-02-18 13:11:07
Re: afrodisiace pt barbati ?ehm ... totusi.. aici depinde.. stii ... multor barbati le plac noptile intense de amor... dar poate au si o latura ascunsa si viseaza la bdsm? - poate l-ar excita cel mai mult sa ma vada in latex negru cu un bici in mana si sa-l leg de maini si sa-i pun un calus in gura ))) Offline #5 2007-02-18 13:16:27
Re: afrodisiace pt barbati ?pai fiecare persoana viseaza la cate ceva si e normal sa mai condimentezi relatia cu cate ceva nou, dar tot noi fetele ii excitam cel mai mult, nu cred ca o mancare poate sa-l starneasca mai mult decat prezenta noastra, atmosfera doar contribuie acolo cu putin. Publicitateloading...
#6 2007-02-18 14:51:20
Re: afrodisiace pt barbati ?uhm ..... dar intre o pereche de tanga negri sau boxeri din dantela si o pereche de chilotzi gogosari este o oarecum diferenta.... sau sutien push-up si maieu alb... Offline #7 2007-02-18 17:29:34
Re: afrodisiace pt barbati ?dar daca esti in maieu cu nimic pe dedesubt nu esti tot sexy? depinde de haine si cum stii sa le si porti conteaza f mult atitudinea, cum te joci cu un barbat si cum il atzatzi. #8 2007-02-18 18:55:51
Re: afrodisiace pt barbati ?Nu strica sa mai schimbi cate ceva in viata de cuplu. Eu i-am cumparat dintr-un sex shop (www.fantezie.ro - au preturi bune , dar sunt o gramada de sex shopuri) niste chilotei din latex, catuse, un bici si o lenjerie extrem de incitanta si a fost nemaipomenit. Merita sa incercati! Pentru barbati recomand o solutie chinezeasca naturala tot din sex shop Chinese Brush care intarzie ejacularea. Offline #9 2007-02-18 19:03:49
Re: afrodisiace pt barbati ?pna si o vorba mai nasty decat ce e de obicei poate sa il aprinda. acum depidne de fiecare cum si-a educat barbatul. cat despre sare si piper in viata sexuala sex shop urile o fac f bine. zambeste, maine va fi mai rau! Offline #10 2007-02-18 22:00:21
Re: afrodisiace pt barbati ?mda....... as vrea si eu sa dau 700 mii pe o pereche de catusi cu puf.,.... cand cu banii astia pot sa-mi iau 5 seturi de lenjerie intima Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|