|
Nu esti logat.
Durere de sani-2#20 2007-04-25 19:33:58
Re: durere de sanipai eu am 20...si mi au crescut...nu cred ca tine de varsta...ci de ele...de anticonceptionale... happy with him...inlove with him... Offline #21 2007-04-25 20:02:48
Re: durere de sanida tine de ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-04-25 23:45:22
Re: durere de saniam si eu o problema..am facut sex neprotejat dar partenerul nu a ejacuat in inteoriorul meu si eu aveam simptome menstruale si acum inca mai am ..dureri de sani si altele..este posibil sa fi ramas insarcinata? Offline #23 2007-04-25 23:55:21
Re: durere de sanicalculeaza ti perioada fertila daca ai ciclul regulat... happy with him...inlove with him... Offline #24 2007-04-26 11:54:35
Re: durere de sanipi 23aprilie a avut un contact sexual neprotejat....prietenul meu nu a ejaculat in mine dar ca o masura de protectie am luat postinor in 48 de ore.....si nici nu eram in perioada fertila..e posibil sa raman insarcinata?k ma ingrozeste acest lucru....am auzit k de la postinor e posibil sa intarzie ciclul....acu astept deoarece mie trebuia sa-mi vina pi 1mai:D.....ajt rasp....multumesc Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-26 12:15:13
Re: durere de sanipai nu ai cum sa ramii gravida devreme ce nu erai in perioada fertila si ati folosit si coit intrerupt. Menstra poate intirzia de la postinor, intr-adevar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|