|
Nu esti logat.
Ganglioni inghinali#1 2007-02-19 10:53:48
ganglioni inghinaliBuna ziua, Offline #2 2007-02-19 10:55:36
Re: ganglioni inghinalimergi urgent la medic. Poate avea mai multe cauze, nu toate la fel de simple ca o raceala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-02-19 10:56:22
Re: ganglioni inghinaliMultumesc frumos dar la ce medic sa merg? La cel de familie sau la ginecolog? Offline #4 2007-02-19 10:56:42
Re: ganglioni inghinaliincepi de la medicul de familie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-02-19 10:57:24
Re: ganglioni inghinaliAsa voi face. Multumesc. Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-17 23:38:23
Re: ganglioni inghinaliBuna seara! am observat in seara aceasta ca am doua umflaturi, una in zona vulvei imediat unde inepe in partea superioara, pe cea dreapta si una tot in partea dreapta intre picioare... am crezut ca e vreun cos sau ... e aceeasi culoare a pielii, poate putin albicioasa(cea din partea superioara) si ma doare f putin cand ating. Ce ar putea fi? Sunt la CM si din cauza absorbantelor ma ustura pielea si am senzatia de usturime(insa patesc asta in fiecare luna.). Ce ar trebui sa fac? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|