homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vergeturi - help !!!-3

#39 2011-06-19 18:49:40

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: vergeturi - help !!!

cu placere  puss
eu am dus o adevarata lupta cu vergeturile,pur si simplu nu le suportam,aveam o obsesie  neutral   insa m-am resemnat si cum majoritatea femeilor au...am zis sa trec cu vederea si sa fac ceva contra lor.eu am pe fese/coapse.
de uleiul din germeni de grau am citit intr-o revista naturista.scria acolo ca e bine si de pus in salata acest ulei,insa nu am incercat niciodata.
stiu ca operatia cu laser costa cam 800 euro si daca dupa aia pielii nu i se aplica exact hidratarea de care are nevoie si care este prescrisa,pielea crapa si mai tare  cesafac 
oricum,nicio crema nu a dat roade precum uleiul din germeni de grau.si am incercat toate cremele posibile,scumpe si ieftine,nu dadeau niciun rezultat,miroseau doar frumos lol

#40 2011-06-19 18:59:26

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nici mie nu-mi plac, iti dai seama, dar cum am tot citit ca nu trec, am luat-o de buna si tot timpul imi ziceam ca nu conteaza ca am vergeturi, bine ca-s slaba. Mi-au aparut prima oara la 16 ani, cand m-am ingrasat brusc cateva kg, apoi in studentie mi-a tot oscilat greutatea cu 3-4 kg timp de mai multi ani si cred ca de acolo mi s-au inmultit.
Maine merg sa caut ulei de asta, si mai trebuie sa-mi iau si de samburi de struguri.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#41 2011-06-19 19:22:23

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Eu am vazut pe o emisiune pe acasa tv o tipa care era medic si avea o clinica de infrumusetare in Bucuresti. In reportaj, in una dintre secvente, arata cum ii injecteaza unei tipe o substanta si ele dispareau imediat. Nu stiu cum se numea si cat costa dar visul meu e sa am multi bani si sa merg sa mi le tratez asa lol .
Baby si uleiul asta de unde il cumperi? Si cam cat costa? eu am incercat cu vitamina A uleioasa. Aveam pe un picior cateva albe mici si acum nu se mai observa decat daca stai sa te uiti ff atent. Imi pare rau ca nu m-am tinut de treaba ca sa vad ce iese dar n-am avut timp. Eu de cand iau AC.uri am mari probleme si cu celulita si cu vergeturile sad .

LE: aaa si am mai auzit si de un tratament cu ceva homeopat sulfuricum nu stiu cum. Vreau sa merg la un medic homeopat saptamana viitoare si o sa il intreb daca pot lua si in ce concentratie. Eu am incredere in medicul homeopat care mi-a tinut un curs la facultate.

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-06-19 19:26:08)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#42 2011-06-19 19:30:21

Miss_B
Insomniac member

eu nu sunt in Ro si aici il gasesc in orice supermarket sau la farmacie.costa 5 euro 100 ml.
exact pe asta il am:
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/29033_germeni_grau.jpg
si eu m-as injecta non stop daca ar disparea  rotfl

#43 2011-06-19 20:31:51

kathrynn
Hero member

x-ynna, cred ca gasesti la magazinele naturiste. iti spun daca gasesc, ce fel de magazin era, macar ca idee, ca nu cred ca suntem in acelasi oras.
da mi-ai dat o idee foarte buna si cu medicul homeopat ...  applause

Publicitate

loading...

#44 2011-06-19 22:12:45

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

kath si eu tot la naturist m-am gandit. Vedem pe unde gasim... Si la homeopat ma gandesc serios sa intreb pentru ca am citit ca exista tratament pentru asa ceva.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#45 2011-06-20 00:35:16

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

BabyBlueDoll a scris:

ryanna22 a scris:

mi-au aparut vergeturi rosiatice pe picioare si coapse..de o luna folosesc o crema dar fara prea mari rezultate sad ..as fi preferat sa fie albe, sa nu mai fie asa vizibile..din cauza lor  nu pot sa port ceva scurt! grater
ce creme folositi pt estomparea lor?sau ce alte trucuri mai stiti... sad

foloseste ulei din germeni de grau.eu cu el am diminuat vizibil vergeturile,pe cele albe,care sunt vechi si nu mai trec niciodata,insa le-am facut mai mici si transparente.intr-un fel e bine ca le ai rosiatice,de astea poti scapa definitiv pt ca sunt noi.am avut si eu rosiatice si mi-au trecut prin masaj zilnic cu ulei din germeni de grau.nu te astepta sa vezi rezultate peste noapte...la mine cam dupa 2 luni s-au vazut,insa merita sa ai rabdare.

multumesc frumos baby! puss  puss 

de creme m-am saturat, chiar sunt curioasa ce rezultate o sa am.. big_smile

LE: de cate ori pe zi se da?strict pe vergeturi sau se poate da pe tot piciorul?

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-06-20 00:43:50)

#46 2011-06-20 08:49:45

Miss_B
Insomniac member

pai eu ma dadeam uneori de 2 ori pe zi,insa e bun si numai o singura data,daca faci cam 5 minute de masaj pe zonele afectate.
si este bun pt tot corpul,eu il folosesc si dupa epilare uneori pt ca lasa pielea foarte catifelata si nu pateaza hainele.

#47 2011-06-20 17:26:25

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

fetelor, si eu am din acelea albe.. le am pe gamba sus, in spatele genunchiului.. e groaznic.. si sus pe coapse spre zona inghinala.. baby, daca zici ca uleiul asta din germeni de grau da roade macar putin.. sincer il incerc!

#48 2011-06-20 17:42:20

ryanna22
Hero member

deci nu e o problema daca ma dau doar o data pe zi..ma gandesc sa dau doar seara, sa nu patez hainele..multumesc frumos! puss

#49 2011-06-20 20:20:39

kathrynn
Hero member

mi-am luat uleiul de germeni de grau, abia astept sa-l incerc.

#50 2011-06-20 21:50:11

ryanna22
Hero member

kathrynn, sticluta e din plastic?pui o imagine te rog big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.